Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ בקניית) סיאט מיי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בקניית סיאט מיי,

עשיתי נסיעת מבחן עליה והיא ממש מצאה חן בעיניי מכל הבחינות,

הבעיה היחידה היא שלא מצאתי שום מבחן רכב שיכול להעיד על הצריכה האמיתית שלה.

יש למישהו כאן מידע לגבי הצריכה של הרכב?

ולאלו שהזמינו את הרכב אשמח לקצת טיפים (בפרטי/כאן) למה אפשר לקבל במתנה במעמד הקנייה :wink:

תודה

פורסם

שלום,

על פי הפרסומים היא צורכת בסביבות 1:17.

תוכל להוציא מצמפיון תוספות מינוריות היות והרכב כבר במבצע, כגון וילון אחורי, טיפול ראשון חינם או חישני רברס

אישית אני חושב שאם יש באפשרותך להוסיף עוד 10 אלף ש"ח האיביזה עדיפה עליה בכל פרמטר (כח, גודל, עיצוב...)

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

מסכים לגבי העדיפות של האיביזה.

ואולם, לא כתבת אם אתה רוצה את הידני או הרובוטי.

במידה והרובוטי הוא הרלוונטי, ועולה כ - 68K, הרי שאין רכב אוטומטי/רובוטי בסגמנט הסופרמיני (של האיביזה) שהמתקרב למחיר הזה.

במידה ואתה רוצה ידני ולאו דווקא רכב קטן, אז ייתכן שכדאי לשקול את הסופרמיני שנמכרות במבצע.

בכל מקרה, המיי עושה רושם של מכונית נהדרת.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני נהגתי בסיטיגו 75כ"ס 5דל' האוטומטית ובחרתי בה כרכב הבא שלי בגלל המחיר ושמדובר ברכב אוטומטי מאוד חסכוני.

כל מה שרשום בביקורת במאקו נכון ומדוייק, רכב נהדר, יחסית זריז בעיר וחסכוני.

אם תנוחת הישיבה ברכב נוחה לך ויש לך טווח ראיה טוב אז לך על זה. אני מצאתי את הכסא נמוך מידי לטעמי וללא אפשרות כיוונון לגובה והזמנתי את הסקודה. אם לא היה שיקול הכיסא הייתי הולך על הסיאט משיקולי מחיר ללא שום ספק.

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

תודה נתון טוב מקווה שכך יהיה בפועל.

אתה צודק לגבי האיביזה יש עוד אופציות חוץ ממנה אבל הרכב נקנה מטעמי חיסכון וכמה שיותר.

הסקודה לא נלקחה בחשבון בכלל מכיוון שמדובר על אותו רכב רק במחיר יותר גבוהה ואולי טיפה יותר איבזור שממש לא משמעותי בשבילי.

דא הרכב הוזמן ולא הצלחתי להוציא מסיאט ראשון משהו אולי מהמרכזי כן אפשר.

תודה על העזרה!

פורסם
תודה נתון טוב מקווה שכך יהיה בפועל.

אתה צודק לגבי האיביזה יש עוד אופציות חוץ ממנה אבל הרכב נקנה מטעמי חיסכון וכמה שיותר.

הסקודה לא נלקחה בחשבון בכלל מכיוון שמדובר על אותו רכב רק במחיר יותר גבוהה ואולי טיפה יותר איבזור שממש לא משמעותי בשבילי.

דא הרכב הוזמן ולא הצלחתי להוציא מסיאט ראשון משהו אולי מהמרכזי כן אפשר.

תודה על העזרה!

תתחדש 8)

פורסם

אז אתה תדווח לנו על הצריכה האמיתית שלך לאחר מספר תידלוקים.:wink:

בנסיעת המבחן האם נבדקה המערכת הבלימה האוטומטית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק תעשה לעצמך טובה, תזמין לך מהרשת משענת יד מתאימה, זה הכרחי

http://www.rati.hu/en/product/armster-the-armrest

זה הדגם ויש שם הוראות התקנה, תוכל להזמין דרך משווק באתר שלהם

פורסם
רק תעשה לעצמך טובה, תזמין לך מהרשת משענת יד מתאימה, זה הכרחי

http://www.rati.hu/en/product/armster-the-armrest

זה הדגם ויש שם הוראות התקנה, תוכל להזמין דרך משווק באתר שלהם

אפשר להזמין מהאתר שקישרת אליו? חיפשתי משענות של ARMSTER אבל ב EBAY זה מאוד יקר וגם לא עושים בדרך כלל משלוח לארץ...

פורסם
אפשר להזמין מהאתר שקישרת אליו? חיפשתי משענות של ARMSTER אבל ב EBAY זה מאוד יקר וגם לא עושים בדרך כלל משלוח לארץ...

מצאתי איזה אתר רומני להזמין דרכו אבל משום מה הוא ביקש ״תשלום במסירה״ ולא כרטיס אשראי אז לקחתי צעד אחורה. שלחתי מייל לחברה ומחכה לתשובה מהם

פורסם
האם מציעים למכירה בסיאט את המערכת ניווט שמתחברת למחשב רכב? אם כן מה מחירה?

איך היא מתחברת למחשב רכב ? לא ראיתי את החיבור בדשבורד.

ניצן להזמין מהאינטרנט בסביבות ה280 פאונד אבל היא לא כוללת ניווט בארץ. עקרונית יש דרך ״ליצור״ פתח ובתוספת של חיווט שצריך להזמין גם ניתן להרכיב, מלבד ניווט כל שאר האופציות יתאפשרו. יש לי אתר שמחכה שאני אעביר לו את המספר הסידורי של הסיטיגו שלי כדי לתת לי הצעה איזה חלקים חסרים להתקנה כזו.

בכל מקרה, סביבות עוד שבועיים שלושה יהיה פיתרון דומה מClass A בסביבות ה3500-4000 ש״ח שיכלול ניווט בארץ.

• תוכן חדש...