Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאני מזוכיסט. אחרת אי אפשר להסביר את העובדה שאני חוזר ל-YNET פעם אחרי פעם רק בשביל להתעצבן מחדש.

האתר המזורגג הזה, לא רק שהוא עמוס במיץ של הזבל מבחינת תוכן עיתונאי, הוא גם עושה הכל בשביל לעצבן את הקורא. קטעי הוידאו איומים במיוחד. אתה נכנס לכתבה עם וידאו. במקום שהוא יהיה מוטמע בכתבה ותוכל להפעיל אותו ולהמשיך לקרוא, הוא פותח לך מין חלון מעצבן באמצע האתר (ומחשיך את כל השאר), בצורה שאם הוידאו כבד ונמצא בטעינה, אתה לא יכול לעשות כלום בינתיים. כשהוידאו מתחיל, גם אם זה וידאו של דקה וחצי, יש לפניו פרסומת של חצי דקה שאי אפשר להעיף. הווליום של הוידאו הוא על הכי גבוה אוטומטית (גם אם בוידאו קודם ביקשת אחרת) והפרסומת עצמה היא בווליום היסטרי לגמרי, בלי שום פרופורציה לווליום נורמלי בוידאו (אח"כ כשמגיע הקטע שרצית לראות, אתה חייב להגביר את העוצמה). אם ניסית לגלול לנקודה מסוימת בוידאו, חצי מהפעמים זה נתקע ואז מתחיל מההתחלה (בפרסומת, כמובן). והכי גרוע - אם סגרת את הוידאו (על ה-X למעלה) אז או שלוקח כמה שניות עד שזה נסגר, או שזה נסגר אבל הסאונד מהפרסומת שמשודרת בסוף הוידאו - ממשיך! (זה בערך משול לזה שתכבה את הטלוויזיה והיא תקרין לך פרסומת סתם ככה לפני הכיבוי).

לסיום, כמו טמבל אני גם נכנס לאפליקציה של YNET בסלולרי, כשבא לי להתעדכן בחדשות. זו כמעט האפליקציה היחידה שעושה לי בעיות בטלפון, ואני עדיין ממשיך להכנס. כשהיא מופעלת ואני נכנס לאיזו ידיעה, לפעמים זה לא עובד. לפעמים זה נכנס לידיעה אחרת, ויותר מדי פעמים באמצע הקריאה האפליקציה פשוט נפתחת מחדש בדף הראשי של האתר (כאילו היא פתוחה פעמיים). היא גם נתקעת ותוקעת את הטלפון לא פעם.

זהו, פרקתי קצת :lol:

המלצות לפסיכולוג יתקבלו בברכה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני, לא סתם פרקת לחץ, אמת דיברת.

בעצם העלת לכתב את מחשבותי ותיסכולי.

ליי-נט, אני שונא אותם, שונא את התכנים הצהובים, שונא את העומס של האתר על המחשב ובמיוחד שונא את הווידאו שלהם (בושה לקרוא לו ווידאו).

המדהים, הוא שזה העיתון הכי גדול במדינה והאתר ברמת עשיה של פרוייקט גמר תיכוניסטים.

אבל... אני (ומסתבר שגם אתה), כמו אישה מוכה, חוזרים לקבל עוד מנה בכל פעם חדש. מה זה אומר עלינו? :roll:

בשבועיים האחרונים האתר שלהם עולה ממש לאט.

האם גם אצלכם ?

לא באופן שונה מהרגיל.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
אם סגרת את הוידאו (על ה-X למעלה) אז או שלוקח כמה שניות עד שזה נסגר, או שזה נסגר אבל הסאונד מהפרסומת שמשודרת בסוף הוידאו - ממשיך! (זה בערך משול לזה שתכבה את הטלוויזיה והיא תקרין לך פרסומת סתם ככה לפני הכיבוי).

אני מניח שאתה משתמש בגוגל כרום.

אני משתמש בFF ולא משנה אם אני לוחץ על המינוס או על האיקס, גם הפרסומת וגם הכתבה ממשיכות להתנגן ברקע ללא מפריע. אחר כך זה עוד מפעיל לי כתבה אחרת (הבאה בתור) וכתוצאה מכך מקפיץ לי את החלון המסריח של הוידאו שוב. ואז שוב צריך לשמוע לפרסומת ושוב להקשיב לכתבה גם אם לחצת על הX.

זה לא קורה בIE, כמובן. מישהו צריך לתת להם כאפת בוקר טוב.

פורסם
אני מניח שאתה משתמש בגוגל כרום.

אני משתמש בFF ולא משנה אם אני לוחץ על המינוס או על האיקס, גם הפרסומת וגם הכתבה ממשיכות להתנגן ברקע ללא מפריע. אחר כך זה עוד מפעיל לי כתבה אחרת (הבאה בתור) וכתוצאה מכך מקפיץ לי את החלון המסריח של הוידאו שוב. ואז שוב צריך לשמוע לפרסומת ושוב להקשיב לכתבה גם אם לחצת על הX.

זה לא קורה בIE, כמובן. מישהו צריך לתת להם כאפת בוקר טוב.

האמת, גם אני ב-FF ואתה צודק, לפעמים אני לוחץ על האיקס, הכל ממשיך להתנגן ברקע ולפעמים זה נסגר אחרי כמה שניות ואז כתבת וידאו אחרת מופעלת אוטומטית, מבלי שביקשתי!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, מדוע מבין אפשרויות רבות כ"כ לצרוך חדשות אתה משתמש בטמקא?

הם רעים וגרועים מאלף סיבות.

ד"א,

אני חורש על ה beach house הזה. מעולה!

פורסם

אבל... אני (ומסתבר שגם אתה), כמו אישה מוכה, חוזרים לקבל עוד מנה בכל פעם חדש. מה זה אומר עלינו? :roll:

לגמרי. לא רק אתם. תסמונת מרתקת, ללא ספק.

אחת התשובות לשאלה "מדוע אני שוב חוזר לשם?!?"

היא באופן מפתיע - קצב עדכון תוכן.

כמה שהאתר הזה גרוע (והוא באמת גרוע) הוא עדיין מגיב יותר מהר למתרחש

מכל שאר הצהובונים/עיתונים המקוונים.

מה זה אומר עלינו? שאנחנו מכורים לצריכה, כמו שאר העולם המערבי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתר צהוב ומגעיל עם אפליקציה מעפנה.

גם אני כמו רוני, טמבל וממשיך לגלוש בהם.

אולי כי אין אלטרנטיבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

באמת אין אלטרנטיבה?

אני ש ו נ א את האתר הזה, כל הזמן היסטריה.

רק הכותרות מהמבצע הנוכחי 'מטחי טילים בלתי פוסקים' כשמדובר ב 2-3 טילים שחלקם יורטו וחלקם נפלו בשטחים פתוחים.

'אשדוד ובאר שבע הפכו לערי רפאים' כשיש שידור חי בערוץ 2 ורואים עשרות אנשים ברחובות...

אין המלצה לאתר חלופי?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אתר מסריח

היחיד שתוקע את האייפד שלי

אם נכנסתי אליו בערב, ולא סגרתי את ה TAB שלו, כל הסאפרי יהיה תקוע בבוקר (נסיונות סרק ל REFRESH או משהו)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עם Ynet אני עוד יכול להסתדר, אבל מה עושים עם הדפים בוואלה שמכילים סרטון שמופעל אוטומטית בעליית העמוד?

אני משתמש בכרום, עובר על כל העמוד הראשי ופותח טאבים ששל כתבות שאותן ארצה לקרוא בהמשך, בחלקם יש וידאו שמתחיל צרוח ואני צריך לעבור טאב אחר טאב ולחפש באיזה מהם (או בכמה מהם) רץ הסרטון.

יש לזה פתרון?

פורסם
אתר מסריח

היחיד שתוקע את האייפד שלי

אם נכנסתי אליו בערב, ולא סגרתי את ה TAB שלו, כל הסאפרי יהיה תקוע בבוקר (נסיונות סרק ל REFRESH או משהו)

אני חוטף צעקות מהאישה כל פעם שאני שוכח אותו פתוח. זה התחיל בבקשות, אבל אני שכחן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אשמח לשמוע טענות יותר ספציפיות או דוגמאות, מאשר הערכה כללית של"בזיוני"

ראוי גם להבחין בין לקוי טכני לתכני.

כמדומני התחליף הוא ואללה שגם בו בעיות שצוינו כאן בחלקן.

בכל אופן, כשקוראים ויי נט, איני יודע אם מכירים מציאות, אך מכירים אותה כפי שרבים אחרים מכירים אותה. דהיינו- מכירים תפישות רווחות.

פורסם

מסכים אם הכל, לצערי אני עדיין עובר שלוש פעמים ביום על הארץ/ידיעות/ישראל היום ועוד פעם בערב על אתרים בחו"ל סתם בשביל עוד POV.

ולנפגעי הפרסומות:

ADBLOCK/ADBLOCK PLUS. התוסף הכי יעיל לCHROME (לדעתי גם לFF/IE ומעלה) אני לא זוכר מה זה פופ אפים מאז שהתקנתי אותו. לא באתרי כמו וואי נט ו"אפילו" לא באתרי פורנו, השם ירחם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...