Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תמיד נחרתי , התחיל לפני שנה.

המצב נהיה בילתי נסבל (כך מספרים לי בבוקר)

אני חוטף מכות

אני לא מרגיש

מגלגלים אותי על הצד

נשאר אדיש

אוטמים לי את האף

ואני ממשיך

נזרקתי לספה שבסלון.

מה עושים?

Gn'f'R

פורסם

האם העלית במשקל לאחרונה? יש לזה בהחלט השפעה. בכל מקרה, נחירות מצביעות על בעיה במערכת הנשימה. מה שיותר מפחיד בזה שישנם אנשים שמפסיקים לנשום בלילה לפרקי זמן מסויימים. דבר זה עלול לגרום למוות. אם עלית במשקל אז מומלץ לך להתאמן ולרדת במשקל זה עלול לעזור, אם לא עלייך לשקול בדיקה במעבדת שינה שראו באם אתה מפסיק לנשום בזמן השינה. האם אתה נוחר כשאתה יישן על הצד? האם אתה נוחר כשאתה יישן על הבטן או הגב?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ידידי ,אני שוקל 65 ק"ג .

על הבטן וגב - כן.

על הצד - לא.

מגלגלים אותי על הצד אבל הבעיה היא שמאוחר יותר אני מתגלגל חזרה.

זה באמת עד כדי כך גרוע שמצריך טיפול מיידי ?

בהתחלה הכחשתי כל קשר לביצוע העבירה , עד שהגישו בפניי את הראיות - הקלטה מפלילה ע"ג רשמקול.

Gn'f'R

פורסם

שינית משהו בהרגלי התזונה או השינה בתקופה האחרונה?

לא יודע מניסיון אישי האם זה יעיל, אבל יש כל מיני גאדג'טים ייעודיים לזה. הזויים יותר ופחות...

גיגול קל יעזור, וגם כמה כתבות שחלקם זכורות לי שקראתי בנושא באתר וואלה! טכנולוגייה.

פיקסר, הזכרת לי את הבדיחה שרצה אצלי בבית חזק:

"תגיד, יש לך משהו נגד כאב ראש?"

בטח, את מעדיפה חרב או מאצ'טה?

יש גם את:

"אתה מכיר איזו תרופת סבתא כדי להרדם מהר?"

בוודאי, שנייה- אני מביא את האלה.

(להזכירכם, אני אספן סכינים...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מזכיר את הסיפור על הנוחר שפונה לרופא, והרופא מציע לו תרופה. שואל הנוחר - האם זה ישתיק את הנחירות? עונה הרופא - לא, זה יגביר אותן עד שתתעורר.

אבל ברצינות - במצבים מסויימים נחירות עשויות להצביע על הפרעה במעבר האויר בדרכי הנשימה העליונות. לפעמים עד כדי הפסקות נשימה. הבעיה במקרים הקשים היא שזה גורם שינה לא מספקת ונטיה להרדמות בשעות היום - בעיה חמורה, למשל, בנהיגה, וכן עלול לגרום או להחמיר מצבים כמו יתר לחץ דם ואפילו הפרעות מסויימות בקצב הלב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי רציני לגבי אטמי האוזניים. מי שסובל מחוסר שינה בגלל רעש/נחירות מוזמן לנסות אטמי אוזניים. בהתחלה האטמים טיפה מפריעים אבל אחרי כמה ימים האוזן מתרגלת וכבר לא מפריע.

אני עובד בעבודה שבה יש גם משמרות לילה, מה שאומר שכשעובדים בלילה אז ישנים ביום. להירדם ביום ללא אטמים זה בלתי אפשרי מבחינתי. הייתה גם תקופה שגרנו בדירה עם רחוב סואן ובלילות אי אפשר היה לישון עם חלון פתוח. מספיק שפעם בכמה דקות עובר אופנוע רועש או משאית והשינה נדפקת. אטמי האוזניים העניקו לילות שקטים.

יש הרבה סוגים של אטמים, יש מספוג ויש משעווה. אני משתמש באטמי שעווה.

פורסם

חזרתי עכשיו ממילואים כשאחד החברה התגלה כנחרן מקצועי.

אני כבר שמעתי נחירות בעבר במילואים קודמים, או טיולים שבהם ישנים בשטח עם אנשים אחרים, אבל זה שבר כל שיא.

מידי כמה רגעים כשהפסיק לנחור חשבתי שהוא מת, אבל אז הגיעה מתקפה נוספת.

למחרת כולנו התהלכנו כמו זומבים כי רק הוא ישן וחמישה חברה אחרים שהינו איתו בחדר לא ישנו.

עצוב עצוב ולא נעים, אך את המשך המילואים הוא נאלץ לעשות בחדר פרטי.

לא שיש לי הצעות, אבל בניגוד אליו שסירב בכל תוקף לבדוק אם יש טיפול לזה ואיפה שהו קצת התגאה בזה, אני שמח עבורך שאתה מחפש את הדרך לפתור את זה ומאחל המון בהצלחה.

אופנוען

פורסם

גם לי זה קורה לאחרונה..

לפחות אצלי הצלחתי להבין שזה קורה כשאני על הגב עם כרית. נראה הלשון צונחת קצת אחורה וזה מקור הרעש.

צריך ללכת לחזק ברגים...

פורסם

בעוונותי, אני גם בעל נגריה כבר כמה שנים טובות. מה זה נגריה? בבדיקה במעבדת שינה גילו שהעוצמה היא 80 דציבל :evil:

אציין כי נחירות עקב צניחת לשון אחורה יכולות להיות אינדיקציה להפסקות נשימה בזמן שינה (דבר מאוד מסוכן) ואני ממליץ לך ללכת ולהיבדק במעבדת שינה.

יש כמה פתרונות:

1. בקש אבחון במעבדת שינה להפסקות נשימה.

2. אני ביצעתי לפני כשנתיים ניתוח ליישור מחיצה באף עקב מבנה לא תקין. יתכן שזה גם מה שתופס אצלך.

3. ירידה במשקל.

פורסם
הייתי רציני לגבי אטמי האוזניים. מי שסובל מחוסר שינה בגלל רעש/נחירות מוזמן לנסות אטמי אוזניים

תמיד רציתי לדעת, איך לעזאזל מתעוררים משעון מעורר עם אטמי אוזניים?

פורסם
תמיד רציתי לדעת, איך לעזאזל מתעוררים משעון מעורר עם אטמי אוזניים?

אני מצליח לשמוע את השעון. אמנם חלש יותר אבל שומע ומתעורר. בדרך כלל צלצול השעונים הוא צליל גבוהה וצורם, מה גם שהשעון על השידה ליד הראש.

האטמים לא אוטמים את הרעש לגמרי, אבל כל רעשי הרקע נהיים עמעומים יותר ופחות מפריעים.

• תוכן חדש...