Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך לא חשבתי על זה עד עכשיו!! אתה גאון.

כבר מעל שנה וחצי שאני עובד חצי משרה רק משמרות לילה (סטודנט), ונהייתי מאוד בעייתי בשינה, מספיק שהולכים לידי ואני מתעורר.

הגיע הזמן לקנות אטמים:-D

פורסם
ידידי ,אני שוקל 65 ק"ג .

על הבטן וגב - כן.

על הצד - לא.

מגלגלים אותי על הצד אבל הבעיה היא שמאוחר יותר אני מתגלגל חזרה.

זה באמת עד כדי כך גרוע שמצריך טיפול מיידי ?

בהתחלה הכחשתי כל קשר לביצוע העבירה , עד שהגישו בפניי את הראיות - הקלטה מפלילה ע"ג רשמקול.

בבקשה, בהרבה מקרים שינה על הצד אינה גורמת לנחירות. כמו שאמרתי וכמו שאמרו כאן זה מצביע על בעיה מסויימת במערכת הנשימה. מומלץ לך ללכת למעבדת שינה ושם הם בודקים בדיוק כמה פעמים אתה מחסיר נשימה או שהיא עוצרת וגם לאורך כמה זמן במידה וזה אכן קורה. רופא יהיה יותר מוסמך מכולנו להמליץ לך על המשך טיפול.

לבינתיים, כפי שכבר אתה יודע אתה לא נוחר כאשר אתה על הצד. החוכמה אם ככה לגרום לך לישון על הצד למשך הלילה. כפי שאתה יודע, בזמן שאתה יישן המוח עדיין פעיל ומגיב לפעולות כאשר אתה לא מודע להן אפילו.

בגדול, צריך לגרום לך להבין בלילה שהתנוחה הרצויה לך היא על הצד בלבד. איך עושים את זה?

או ששמים כריות או שמיכות שמונעות ממך להתהפך ולישון על הבטן. יש עוד פטנט אבל אתה חייב להבטיח לי קודם שלא תצחק ולא תגחך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
בבקשה, בהרבה מקרים שינה על הצד אינה גורמת לנחירות. כמו שאמרתי וכמו שאמרו כאן זה מצביע על בעיה מסויימת במערכת הנשימה. מומלץ לך ללכת למעבדת שינה ושם הם בודקים בדיוק כמה פעמים אתה מחסיר נשימה או שהיא עוצרת וגם לאורך כמה זמן במידה וזה אכן קורה. רופא יהיה יותר מוסמך מכולנו להמליץ לך על המשך טיפול.

כיום לא חיבים לבצע את הבדיקה במעבדת שינה, יש מערכת ביתית שמאפשרת ביצוע הבדיקה בבית הנבדק. עד כמה שידוע לי מדובר בפיתוח ישראלי.

מבחינת קופות החולים אישור לבדיקת שינה כרוך באיזו ביורוקרטיה אבל כיום אינה בעיתית במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...