Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסם

אם אתה מתכוון לפרסומות גוגל...

אין לבעלי האתר יותר מידי שליטה על הפרסומות המוצגות.

ניתן להגדיר בממשק המשתמש של AdSense רשימה של exclusions, אבל כל עוד לא עשית את זה, הכל הולך :-)

אגב - הפרסומות שאני רואה יכולות להיות שונות משמעותית מהפרסומות שאתה רואה, וזה מאד תלוי בהיסטוריה שגוגל אספה עליך.

אז אתה יכול לבוא בטענות רק לעצמך :-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אם אתה מאמין בחייזר שיושב לך בבטן, ובזכותו אתה כאן, זו בעיה שלך בלבד :lol: אני לא רואה שום פרסומת סיינטולוגיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אהה. נרגעתי. תודה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איפה זה בדיוק מפורסם (חוץ מהקישור ששמת)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה הופיע במודעה הגדולה"מודעת שירות".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לי זה מפרסם חברות של מטוסי מנהלים פרטיים.

אחינו, יש דרג ויש זרג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אנשים עדיין רואים פרסומות באינטרנט?? :|

https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

התוסף הזה לוקח את האינטרנט צעד אחורה,

בטווח הקצר הוא מעולה למשתמש, בלי פופ אפ, בלי פרסומות קופצות ושטויות, אבל בטווח הרחוק הוא מחסל אתרים קטנים-בינוניים.

----

פורסם

מסכים.

בעלי אתרים גדולים כקטנים מספקים לכם תוכן איכותי בחינם.

להחזיק אתר זה לא זול - החל מהזמן המושקע ע"י הבעלים ועד לעלויות החודשיות כגון אכסון.

בתמורה, אתם צריכים להיחשף לקצת פרסומות. אתם לא חייבים להקליק.

כמובן שיש אתרים שלוקחים את זה צעד אחד קדימה, עם pop over, pop under ו-splash ads, ואותם יש למגר... אבל פרסומות גוגל אלו הפרסומות הכי non-obtrusive שיש...

אגב, זה נכון גם לתוספים החוסמים פרסומות על פלטפורמות המובייל...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...