Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קלאץ פולו 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה.

לצערי הלך לי הקלאץ בשישי בערב שלמזלי זה היה דקה מהבית שלי אז לא היה לי צורך להזמין גרר עד שבת בבוקר.

הייתי בטוח שזה רק הכבל כי בדקתי את הכבל וראיתי אותו רופף. ידעתי מלפני שיש בעיה כי הדוושה הייתה קשה והיה קשה להכניס הילוך אלא עם כן מורידים את הרגל לגמרי מהקלאץ.

בשבת בבוקר הגעתי למוסך (מקום שאחי המליץ לי) הבחור אמר שהלך כל הקלאץ והשן שמחזיקה את הכבל עקומה והמליץ לי להחליף אותו.

בגדול זה מה שהוא הציע לי 400 שקל על הקלאץ (Mecarm) ועוד 300 על הכבל (מקורי) 400 עבודה.

לא יכולתי לעשות יותר סקר שוק כי הייתי חייב שהאוטו יתוקן במידי.

רציתי לדעת האם זה באמת היה הכרחי להחליף את הקלאץ והכבל ושהוא לא רק ניסה לעשות עלי קופה?

והאם המחיר היה סביר?

פורסם
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה.

לצערי הלך לי הקלאץ בשישי בערב שלמזלי זה היה דקה מהבית שלי אז לא היה לי צורך להזמין גרר עד שבת בבוקר.

הייתי בטוח שזה רק הכבל כי בדקתי את הכבל וראיתי אותו רופף. ידעתי מלפני שיש בעיה כי הדוושה הייתה קשה והיה קשה להכניס הילוך אלא עם כן מורידים את הרגל לגמרי מהקלאץ.

בשבת בבוקר הגעתי למוסך (מקום שאחי המליץ לי) הבחור אמר שהלך כל הקלאץ והשן שמחזיקה את הכבל עקומה והמליץ לי להחליף אותו.

בגדול זה מה שהוא הציע לי 400 שקל על הקלאץ (Mecarm) ועוד 300 על הכבל (מקורי) 400 עבודה.

לא יכולתי לעשות יותר סקר שוק כי הייתי חייב שהאוטו יתוקן במידי.

רציתי לדעת האם זה באמת היה הכרחי להחליף את הקלאץ והכבל ושהוא לא רק ניסה לעשות עלי קופה?

והאם המחיר היה סביר?

לגבי המחיר - נשמע סביר ביותר ואפילו זול 8)

לגבי הכרחיות החלפת הקלאץ - תבדוק ויזואלית את הקלאץ הישן, האם הצלחת שחוקה ?, האם הפלטה שחוקה ?

האם אתה מרגיש הבדל משמעותי בזמן לחיצת הדוושה ?

פורסם

המחיר שאתה מציין נשמע זול בצורה לא ריאלית. רק סט קלאץ' של חברה טובה עולה אם אני זוכר נכון בסביבות 800 ש"ח.

גם כבל מקורי עם מתיחה אוטומטית לא עולה 300. משהו מסריח כאן.

פורסם

זה נשמע כמו סט סיני ממש זול

לי החליפו את המצמד (רק הסט ללא עבודה עלה 800 שח ללא מע"מ וזה וולאו )

על עבודה שילמתי בסביבות ה 500 שח

• תוכן חדש...