Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אמנם לא מכיר את כל הרפרטואר שלו וגם לא חצי ממנו, אבל בשבילי השיר הכי יפה שלו הוא "נשל הנחש" במיוחד בביצוע של כרמלה גרוס ואגנר.

אם כבר מאיר אריאל, השיר "בלוז כנעני" של אהוד בנאי שנכתב לזיכרו הוא לטעמי אחד השירים הכי יפים במוזיקה הישראלית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מכיוון שאני תמיד תוהה לאיזו מוזיקה עכשווית הייתי יכול להתחבר לו הייתי צעיר ב-30 שנה, לא נותר לי אלא לקנא במי שהיום מגלה יוצרים כמו מאיר אריאל... אכן, נהג מתחיל!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
מכיוון שאני תמיד תוהה לאיזו מוזיקה עכשווית הייתי יכול להתחבר לו הייתי צעיר ב-30 שנה, לא נותר לי אלא לקנא במי שהיום מגלה יוצרים כמו מאיר אריאל... אכן, נהג מתחיל!

אהבתי את האימרה !

לגבי מאיר אריאל , מעולם לא הקדשתי את תשומת הלב הראויה לשיריו ,אך מהמעט ששמעתי אני חייב להודות

שזה סחף אותי למקומות מיוחדים.

Gn'f'R

פורסם
ברכותיי, ניצחת.

למרות שיש שם גם ברוזה, אז זה שניים נגד אחד.

ברוזה הלחין, מאיר אריאל כתב בכלל לעיתון ולא ידע שייצא מזה שיר.

אז שאני אהיה הראשון שישבור את הקונצנזוס?

מאיר אריאל, זה ההומופוב?

מאיר אריאל, זה שקרא להרוג את האופנוען?

מאיר אריאל, זה שגנב לכלבים את הקרציות?

לא, לא אוהב אותו.

למה?

כי אני אופנוען, אני גיי ואנשים אומרים לי שאני כלב, כל האינטרסים שלנו מתנגשים.

גם אני אופנוען, אני גם ימני, ומת על המוזיקה של רוג'ר ווטרס שברוב פלצנותו בילבל לי את המוח שהגיע הזמן שנעשה שלום (אה באמת יא חתיכת פרוץ תחת, באמת לא חשבנו על זה) אחרי ששילמתי לו 350 ש"ח כדי שישיר.

מאיר אריאל היה אדם מאוד לא אלים, משום מה יש לי הרגשה שהשיר הזה לא נכתב כקריאה לגמור על אופנוען, כאלו הם אמנים לא תמיד הם דואגים שבאמת נבין מה הם רצו.

כדי להוציא שירים שונים, מעניינים, עם אמירה כל כך יחודית אתה חייב להיות אדם עם איזה משהו לכיוון איפשהו, וכאלו לפעמים גם יש להם איזו הומופביות או שריטה אחרת, אז מה? עדין 99 אחוז מהיצירה שלו היא ברמה מעל ל99 אחוז מהיצירה שמסביב, מספיק טוב בשבילי.

וכן כבר שרתי את לגמור על אופנוען בקסדה.

וקצת הרד קור בשביל המגלה החדש :http://www.youtube.com/watch?v=9r3yQMcijSU

עריכה : קטע מראיון עם מאיר אריאל שנוגע לשיר "גומרים על אופנוען"

ש: בשיר "גומרים על אופנוען" קיבלתי הרושם שנמאס לך לשמוע אופנוענים עם 1100 סמ"ק, וקולות רעם פה, נוסעים בטיל ליד הבית שלך. ואפילו מצאת לזה פיתרון.

מ: מה זאת אומרת ? מה הפיתרון ? אתה מתכוון לחיסול שלו, האופן שבו מחסלים אותו ? תראה, זה התחיל ככה. זה נכון ש..אגב, זה לאחרונה די פסק. לא בגלל השיר, כי השיר עוד בקושי יצא, אבל מזה כבר זמן רב שלא שמענו פה אופנוע שפשוט מפוצץ אותך ומקיז ממך כל אלימות ושנאה אפשרית. שאתה אומר לעצמך, 'אם היה לי עכשיו, הייתי מחסל עליו, הייתי גומר עליו'. אבל זה רק היה תרומה של האופנוענים לרעיון של השיר...שבהתחלה, אולי כתבתי את זה כמו איזה נקמה באופנוען, אמרתי 'אני, אם אני לא יכול לגמור עליו ככה, אני אגמור עליו בשיר'.

זו הסיבה אגב, שלא הוצאתי אותו..לא הכנסתי אותו ל"זרעי קיץ", כי חשבתי שהוא משסה אזרחים שלווים לאלימות נגד אופנוענים, וכיוצא באלה, מטרדים של רעשים. ואני לא לזה בכלל מתכוון. וגם יש לי בעיה עם שירים שמכילים אלימות, ואני לפעמים נוטה לאלימות להתפרץ לשירים. ואתה אף פעם לא יודע, כשאתה כותב את זה, אם אתה בא לשרש אלימות או להשריש אותה. אתה מבין למה אני מתכוון ? אין לי ספק למשל, שסרטים נגד אלימות זה גם סרטים שהם מאוד מאוד בעד אלימות. כי אלימות זה סוג מסוים של פורקן. והסיבות לפורקן, או לצורך לפורקן של כל מיני תסכולים שגואים, וגואים וגואים..קיים כל הזמן. אתה מראה להם איך חבר'ה משתחררים מזה, וזה מכניס רעיון לראש. לא 'תראו כמה אלימות היא רעה', אלא 'תראו כמה בעצם האלימות משחררת תיסכולים'. השיר בעצם, הוא בעיקר נגד ה..לא נגד, אלא בא לכאורה להעיד על הנפיחויות של התיסכולים, שהן מגיעות לנקודת משבר. ואז אחת לאיזה זמן, נפתח פתח, והתיסכולים משפריצים החוצה. מי שעובר שם בטעות, או מי שגרם לזה לעבור, מי שגירה את זה, חוטף את השפריץ. והאופנוען הזה, כביכול, המיטרד הזה, הוא זה שגירה את זה, את ה..חבית התיסכולים הכלל..נקרא לזה, סביבתיים. האנשים שגומרים עליו, זה אנשים שמשהו מתסכל אותם, הבטן שלהם מתנפחת, השפם שלהם מאפיל, כי הם לא יכולים לדבר על מה שמתסכל אותם כל כך. והם גומרים על האופנוען בגלל שהוא מעצבן אחד מהם. והוא אומר, 'בואו לפחות נגמור על האופנוען, לפני שנקבל סרטן מרב התיסכול שאנחנו מקבלים פה ולא נותנים לזה הארקה, לא נותנים לזה לצאת באיזשהו אופן. לא משחררים את זה, וזה רק גואה, וגואה וגואה בתוכנו'.

על זה מדובר.

ש: "גומרים על אופנוען".

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...