Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

סוגיה שיצא לי לחשוב עליה הרבה היא מה קורה במקרה וגראד\פצמ''ר\קסאם\ חמאסניק מעופף עם חגורת נפץ מתפוצץ ומשאיר מזכרת על הרכבים החונים ליד מקום הפגיעה, מי נושא באחריות? האם האחריות כולה של בעל הרכב ועליו "לשבור את הראש" בעצמו מול הביטוח המקיף, או שכאזרחים משלמי מיסים במדינת ישראל אנו זכאים לפיצויים מהמדינה?.

יצא לי לחשוב על כך בימים האחרונים כי זה אינו תרחיש דימיוני ורק עניין של זמן, כי אני משרת באיזור עוטף עזה, איזור שמטווח יום ולילה, ורציתי לדעת מה קורה במידה ואכן מתרחש אחד מהדברים הנ''ל לרכב פרטי?.

תודה מראש!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני חושב (אל תתפוס אותי במילה) שזה כמו נזקי בתים, אתה מתמודד מול משרד הבטחון,

אני יודע שלפחות בלבנון 2006 זה היה כך!

מקסימום בונה משגר רקטות על גג ביתך, ומחזיר לשכנים "שוק על ירך"

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אתה צוחק? רץ לי בראש תרחיש אימים, שהרכב הולך טוטל-לוסט, אני צריך לספוג את הז*ן של חברת הביטוח בדמות עליה בפרמיה ועזוב את זה שאני עדיין נהג צעיר (מתחת ל24).

ואז אני כל כך מתעצבן שאני גונב אחד כזה:

http://mazi.idf.il/sip_storage/FILES/2/4552.jpg

ביחד עם מאג ותיק רימונים ולבנות חבלה והולך ופורץ את מחסום נחל עוז לכיוון עזה ונכנס באבי אביהם.

אבל זה כמובן עדיין בגדר תסריט אימים בדימיון שלי, במציאות אני בינתיים ישאר בדויד הממוגן של המג''ד בצד הבטוח של הגדר :roll:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לא משרד הבטחון, אלא מס רכוש.

ותתפלא- לרוב הם יעילים והוגנים יותר מחברות הביטוח האזרחיות.

הפוליסה האזרחית שלך מחריגה "פעולות איבה" ממילא.

אגב- אני במקומך הייתי דואג לעורי הפרטי לפני שהייתי מודאג מהאוטו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מס רכוש.

גם במקרה של פגיעה בשמשה קדמית מאבן בנסיעה בשומרון.

תלונה במשטרה, ולגשת אליהם, זה הכל, בגדול.

כמו שנאמר, הוגנים מאוד.

• תוכן חדש...