Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סוזוקי בלנו שנת 2000 GLX יש לי ריעידות ב D ו R בזמן עמידה במקום עם רגל על הברקס, כאשר אחד מההילוכים הללו משולב,חשוב לציין כי ב ניוטרל או פרקינגן הריעדות פוחתות משמעותית ולא מהוות מטרד. כמו כן גם יש מורגשות הרעידות יותר שאני בעמידה ב D,R ומוריד את החלון או מדליק אורות.כאשר אני מניע בבוקר עד שהרכב מתחמם הריעידות ממש קלות וברגע שהאוטו בחום על חצי הריעדות חוזרות

מה יכולה להיות הבעיה??

פורסם

סלד נמוך או בעיברית טורים נמוכים לחץ קלות על דוושת הגז ותעלה את הסלד ל800 או 900 אם הרעידות נעלמות זו הבעיה אם לא בדוק תושבות מנוע או גיר

פורסם

650 700 הסלד נמוך במעט תנסה ב-800 850 מומלץ ליבדוק תושבות מנוע וגיר וגם את צינור האגזוז אם הוא נוגע בגוף הרכב גם תרגיש ברעידות וגם את מחזיקי האגזוז

פורסם

כאשר התופעה קורית עם הפעלת צרכן חשמלי כזה או אחר בד"כ הבעיה היא במנוע צעדים ובית מצערת הזקוקים לניקוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כאשר התופעה קורית עם הפעלת צרכן חשמלי כזה או אחר בד"כ הבעיה היא במנוע צעדים ובית מצערת הזקוקים לניקוי.

צודק, יש רמז לכיוון החשמל. אני הייתי בודק גם את הפלאגים ובמיוחד את הכבלים שלהם ומוודא שהבידוד לא נפגע.

• תוכן חדש...