Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הנקניקים והפסטרמות המתועשים של המפעלים הגדולים (ע"ע יחיעם, טירת צבי, זוגלובק וכן הלאה) הם לא באמת נקניק במאה אחוז. כשמסתכלים מאחור על רשימת המרכיבים, ניתן לראות שרק 70% או 80% מהמוצר הם בשר בפועל, בעוד האחוזים הנותרים הם מים ועוד כל מיני חומרים מייצבים ומשמרים. אני מחפש נקניקים שברשימת המרכיבים שלהם כתוב "בשר,תבלינים". לכל היותר שידחפו עוד איזה חומר או שניים, כשהעקרון יהיה שמה שנכנס לי לפה הוא מזון טבעי ולא כל מיני חומרים מלאכותיים כאלו ואחרים. ההגיון אומר לי שבוודאי יש יותר סיכויים למצוא נקניקים אמיתיים שכאלה בסגמנט של הנקניקים היקרים יותר שמיוצרים בקפידה ולא בפס ייצור תעשייתי.

השאלה היא, האם ניתן למצוא באיזור הדרום \ המרכז מקום שמוכר נקניקים איכותיים אמיתיים? פסטרמה אמיתית על שלל סוגיה? תודה רבה לעוזרים. התייאשתי מלחפש פסטרמה \ נקניק אמיתיים במדפי הסופר, מקווה שיש היכן למצוא את מבוקשי ושהברירה היחידה היא לא לרכוש מכונת עישון ולהתחיל לייצר פסטרמה בבית :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מעדניות שמייבאות נקניקים. לדעתי הדרך היחידה. אלא אם נקניק נמצא בקטגוריית של בקר לייבוא שמצריך לייבא מוצר קפוט או חי ואז לא ניתן לייבא.

גוגל העלה:

http://www.shuktlv.co.il/category/%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%A0%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%A7

http://www.helgawurst.co.il/

השני נראה יותר מבטיח

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שמתי לב שבשוק לוינסקי בת"א יש איזו חנות שמוכרת כריכים עם נקניקים מייצור עצמי. לא יצא לי לחזור לשם, אבל אתה יכול להיות בטוח שכשזה יקרה, אכתוב כאן את התרשמותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תקיש בגוגל "הכנת פסטרמה ביתית". קל ופשוט, אבל לא דומה לטעם של הפסטרמות המתועשות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה נהג עירוני, אכן נראה שיש לו צ'וריסוס מבטיחות :)

מצאתי עוד אחד -

http://www.gourmet-shop.co.il/76225/sausage

לדיסקו - יצא לך פעם להכין? אם כן, לא דומה באיזה מובן? טוב יותר? ראיתי שזה קל ופשוט, השאלה איך יהיה הטעם. לא מפריע לי לשלם כמה שקלים יותר ולקבל משהו טעים באמת. (למרות שאין על להכין בבית, כמובן במידה ומסוגלים להגיע לטעם הרצוי)

DOESN'T WORK HARD

פורסם

טיב טעם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שמתי לב שבשוק לוינסקי בת"א יש איזו חנות שמוכרת כריכים עם נקניקים מייצור עצמי. לא יצא לי לחזור לשם, אבל אתה יכול להיות בטוח שכשזה יקרה, אכתוב כאן את התרשמותי.

אחכה לרשמים רשמיים :-P

fat bastard, אבדוק שם... תודה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

This thread is on the highway to become a new star on the "shel mi ha'shura hazot" thread :D

*Sorry for the English

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

יצא לי להכין. החברים שלי ואני - אהבנו. הילדים - לא.

הילדים היו הסיבה להכנת הפסטרמה הביתית, לא רציתי להרעיל אותם במוצרים המעובדים. בפועל, הם לא אהבו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אצל דידייה לבקוביץ.

העסק בכפר סבא. יש גם בפרה-פרה.

http://www.para-para.co.il/index.php?&id=45&topicId=37

אני דגמתי את הקבנוס.

לא אהבתי.

המוצרים שלו כשרים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אני יכול להמליץ על הנקניקיות של דובי מ"הלגה וורסט". יש מצב שהוא יעשה משלוח לאזור דרום או "דרום מרכז"...:

http://www.helgawurst.co.il/

שווה ביותר.

אופציה אחרת היא הכנה בבית,אפשרי יותר ביחס לנקניקיות ונקניקים "רטובים" כמו מורטדלה או פסטרמה. נקניקים יבשים קשה יותר לעשות לבד באקלים הישראלי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אצל דודי

בהתחלה של רחוב משכית הרצליה פיתוח

יש לו שם קורנביף מדהים..

חוץ מזה, ב״רובן״ גם כן בהרצליה אפשר לקנות נקניק במשקל..

אני מציין מראש שזה יהיה יקר..

גיל.

• תוכן חדש...