Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבת משענת ראש לאאודי 80.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליבואן יש את המק"ט. אולי במקרה נשארו כאלה במחסן אפילו בגרמניה.

יצרתי קשר עם מוסך פליקס (מורשה אאודי) חזרו אליי היום אחרי שהבחור שם בירר אצל היבואן ואמר שלא ניתן להשיג את החלקים.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיה. אודי הפסיקו לייצר הרבה חלקים למודלים של שנות ה-80 ומטה וגם חלקים תחליפיים קשה למצוא,

ומשום מה בפולקסווגן אין כמעט זיז של מודל משנות ה-70 שאי אפשר להשיג מקורי.

פורסם
בעיה. אודי הפסיקו לייצר הרבה חלקים למודלים של שנות ה-80 ומטה וגם חלקים תחליפיים קשה למצוא,

ומשום מה בפולקסווגן אין כמעט זיז של מודל משנות ה-70 שאי אפשר להשיג מקורי.

איזה נאחס איתם, גם בעבר אני זוכר שחיפשתי חלק כלשהו אמרו שאפילו לא ניתן לייבא דרך היבואן חלפים לשנתון הזה.

מה ניתן לעשות אם כך?, באיביי אני לא גם לא מצליח לאתר. :-(

פורסם
או לאלתר משהו, או לחפש בפירוקיה (בארץ או בחו"ל), או לפרק את המשענות ולקבל שדה ראיה יותר טוב.

לא נראה לי שראוי לפרק את משענות הראש. הן אלמנט בטיחותי ממדרגה ראשונה , גם אינן פוגעות בשדה הראייה. כאשר אני מביט במראה המרכזית איני רואה את משענות הראש. עיניים בגב יש רק לאשתי (טוב, היא מורה... :lol: )

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שוב חברים, לצערי עדיין לא עליתי על הפריט אותו אני מחפש.

גם אם אוריד אותם אשאר עם 4 מוטות ברזל בולטים, הפלסטיק הוא מאין בית סביבם וגם נראה יותר יפה.

יש למישהו פתרון עבורי? :|

פורסם

עדיין לא הצלחת למצוא? תפרק את אחת התושבות לך לחנות לחלקי חילוף עם דוגמא, אני מאמין שתוכל להתאים משהו, מקסימום יהיה קצת שונה בצורה החיצונית ויפריע לך בעין לראות אחד שונה תוכל להחליף את כולם וזהו! אני מאמין שזה לא אמור להיות כל כך סיפור.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה אתה יכול לקחת פקקי מיים מגומי שאפשר

לרכוש אותם בחנויות לחלקי חילוף ופשוט לעשות חור בגומיה מלמעלה

ולהשחיל את המתכת של המשענת ראש,ותאמין לי זה יצא יותר יפה מהמקורי.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
עדיין לא הצלחת למצוא? תפרק את אחת התושבות לך לחנות לחלקי חילוף עם דוגמא, אני מאמין שתוכל להתאים משהו, מקסימום יהיה קצת שונה בצורה החיצונית ויפריע לך בעין לראות אחד שונה תוכל להחליף את כולם וזהו! אני מאמין שזה לא אמור להיות כל כך סיפור.

זה לא כ"כ פשוט. מדובר על חלק מאוד איזוטרי שגם בשנת 86 לדעתי אי אפשר היה למצוא בסתם חנות של חלקי חילוף.

פורסם
זה לא כ"כ פשוט. מדובר על חלק מאוד איזוטרי שגם בשנת 86 לדעתי אי אפשר היה למצוא בסתם חנות של חלקי חילוף.

אני מאמין שאפשר לאלתר משהו, של רכב אחר ,בשביל שלא יהיה אחד שונה פשוט להחליף את כולם, אני לא רואה שיש לו ברירה אחרת.

לדעתי בפליקס סתם ניסו למשוך או שהמחסנאי ניסה לנפנף, חלק מהדברים שאני קונה לרכב שלי (גולף 90) הם מקוריים מאחד הסניפים של צ׳מפיון ושאני הולך לדלפק אני מקבל ישר תשובה אם יש או אין חלק בארץ ומחיר, ואפילו מה שאין הם מוכנים להזמין במחיר רגיל, לדעתי צריך פשוט ללכת לסניף אחר.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

בצ'מפיון ישיגו לך כל חלק גם לגולף מודל 80. אבל זאת לא גולף אלא אודי, והרבה מהחלקים שלה היצרן הפסיק לייצר, אז אי אפשר להביא יש מאין.

אבל זה נכון שבפליקס יש פחות נכונות להזמין חלקים מגרמניה מאשר בצ'מפיון.

פורסם

אני הפכתי מכל כיוון את איביי כולל גרמניה ולא מצליח לאתר, אולי אנסה להתקשר לצ׳מפיון ולנסות לבקש מהם למרות שהתשובה שהם נתנו לפליקס שאי אפשר להביא מחו״ל. בעיה עם חלקים של אאודי הקושי בהשגתם.

פורסם
בצ'מפיון ישיגו לך כל חלק גם לגולף מודל 80. אבל זאת לא גולף אלא אודי, והרבה מהחלקים שלה היצרן הפסיק לייצר, אז אי אפשר להביא יש מאין.

אבל זה נכון שבפליקס יש פחות נכונות להזמין חלקים מגרמניה מאשר בצ'מפיון.

לגבי הגולף זה נכון, אני תמיד קונה פילטרים ועוד כל מיני דברים שאני לא שם חליפי, ולרוב יש! אבל מוזר שלאודי שהוא בעצם מאותו יצרן אין חלקים.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...