Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דואר אווירי מהולד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביקשתי מידידי ההולנדים לשלוח עבורי משאבת מים לארץ.

לא משנה כמה הפצרתי בהם לשלוח בUPS או DHL ולמרות שאני משלם על המשלוח, הם "חוסכים" עבורי ושלחו את החבילה בדואר אווירי.

בקרוב אני סוגר שבועיים ללא החבילה :-(

היום ההולנדי יצר קשר עם הדואר שלהם ולטענתם החבילה בארץ.

כיצד אני יכול "לקדם עניינים" ?

לאן להתקשר ואת מי לשגע? :-D

תודה

כבר חתמתי...

פורסם

אם יש מספר מעקב אז לבדוק באתר של הדואר.

אם אין אז סבלנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סבלנות היא לא הצד החזק שלי :-P

במיוחד לאור העובדה שאני בלי אוטו :-(

יש לי מספר מעקב, בדואר שליחים לא רשום כלום מעבר לעובדה שהפריט נשלח מהולנד ב 05/10/2012

באתר הדואר ההולנדי גם כתוב שהמשלוח לא הושלם.

אם זאת, הם (להלן 'ידידי ההולנדים' :-P ) יצרו קשר עם הדואר ההולנדי לפני כשעה ושם טענו שזה כבר בארץ ושזה הדואר הישראלי שמעכב, אחרי הכל, הם (להלן 'הדואר ההולנדי' :-P ) התחייבו ל 6 ימי עסקים (עכשיו שאני חושב על זה, יש להם איזה חג?)

:roll:

כבר חתמתי...

פורסם

תקליד את מספר המעקב (משהו שמתחיל ב RR וכנראה נגמר ב NL?) באתר של הדואר הישראלי במעקב משלוחים.

מה אתה מקבל?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תתקשר לשירות לקוחות של הדואר (171), הרבה פעמים הסטטוס המדויק של החבילה לא מעודכן באתר נכון.

הרבה פעמים קרה לי שחבילה שהייתה אמורה להגיע אלי בדואר שליחים מחו"ל בכלל ממתינה לאיסוף שלי ממרכז המיון של הדואר.

פורסם

בדרך כלל אין לך הרבה מה לעשות הדואר מעקב את החבילות במכס בגלל שזה חלק לרכב! הם בטח שלחו או ישלחו לך מכתב שבו תצתרך להצהיר שזה חלק ליבוא אישי ולשלוח להם צילום של הרשיון רכב שלך, ואז תשלם מכס ורק אז ישחררו לך את החבילה.

פורסם

לי היתה אמורה להגיע חבילה מגרמניה.

אצלי הסטטוס בדואר ישראל הוא שהחבילה הגיעה לארץ ב4.10 וזהו.

התקשרתי ל171, אמרו לי להתקשר לסניף בעיר שלי לראות אולי החבילה כבר שם ועוד לא שלחו פשוט מכתב שהחבילה הגיעה.

נחכה לתשובה שיחזרו אלי.

נאמר לי שלרוב זה עד שבועיים מהרגע שהחבילה נוחתת בארץ.

Got To love It

פורסם

קח בחשבון שבתקופה הזו הדואר עבד במתכונת חגים.

בגלל זה נוצרים המון עיכובים וחבילות שאמורות היו להימסר ללקוחות לפני חודש וחודש וחצי עדיין לא נמסרו. (אני ביניהם)

אין צורך בחתימה....

פורסם

קח בחשבון שני דברים:

1. תקופת החגים עיכבה משלוחים.

2. לפעמים דואר ישראל מדביק תוית חדשה עם מספר מעקב מקומי (דומני שהפורמט הוא YYxxxxxxxxxxIL). מספר זה אינו ידוע לך, וללפיכך אינך יכול לעקוב אחר הרחבילה מרגע שהגיעה ארצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה זה כמו לפני 50 שנה, למה?!? :brickwall:

בעידן בו המכתבים נעלמים לטובת העולם הדיגיטאלי, הייתי מצפה שהדואר ייתן איזה פייט להוכחת הצורך בו ולא יזרוק רגליים על השולחן ויגיד "ככה זה אצלנו, לוקח זמן..." :mm_mad:

כבר חתמתי...

פורסם

הדואר כנראה היגיע לארץ ,לפעמים מעוכב במשרד התחבורה כשבועים .(כך קרה אצלי כמה פעמים) תקבל מכתב שבו יבקשו שתשלח להם מספר מסמכים ,צלום רשיון רכב ,קבלה מהמוכר,ודף שצריך למלא. אחרי שהם יקבלו הכל ויאשרו יזמינו אותך לקחת את המוצר מהדואר ביד אליהו .(לפעמים ידרשו כסף נוסף מכס ,תלוי במוצר).

• תוכן חדש...