Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני רוצה לקנות רכב התקציב סביבות 15-20 אלף

מה שחשוב שהרכב יהיה אמין ואחזקתו זולה כמובן גם צריכת דלק

עדיפות לרכב אוטומט עם שנתון גבוה ככל האפשר

הנסיעות כעיקרון יהיו מנצרת עילית לחיפה

אשמח לשמוע המלצות מאוד דחוף...

אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב לפני תחילת שנת הלימודים

פורסם

במחיר הזה יש לך טויוטה קורולה ולאנטיס. זה עונה על הדרישות אמין, זול, ואוטומטי. הן לא סוזוקי אלטו מבחינת צריכת דלק אבל בנהיגה רגועה בבינעירוני תוכל להגיע עד 13 קמ"ל.

אל תתקרב לרכבים יוצאי ליסינג.

פורסם
במחיר הזה יש לך טויוטה קורולה ולאנטיס. זה עונה על הדרישות אמין, זול, ואוטומטי. הן לא סוזוקי אלטו מבחינת צריכת דלק אבל בנהיגה רגועה בבינעירוני תוכל להגיע עד 13 קמ"ל.

אל תתקרב לרכבים יוצאי ליסינג.

יש גם מיליון רכבים אחרים שיהיו בסדר גמור ולא משנתון 97.

אני ממליץ לך לחפש פיאט מריאה מדגמי 2003, סיטרואן קסארה גם נכנסת בתקציב. שתיהן אוטומטיות ויהיו משנתון גבוה.

אם אתה מעוניין ברכב קטן יותר יש את הסיריון, יונדאי אטוס, קיה ריו\יונדאי אקסנט וכמובן גם גטס.

פורסם

ראיתי כמה רכבים שנשמעים מעניינים ובמחיר סביר ביד 2

כמו מגאן קופה מעל מודל 2000 וגם מגאן 2 שנת 2005-6 שבורלט אופטרה, פונטו ספייס 2004-6

פיאט פנדה - דייהטסו YRV פיג'ו 206 וסיאט איביזה וקורדובה

על איזה כדאי לחשוב ואיזה לפסול

הכי חשוב עלויות אחזקה ודלק וכמו שאמרתי ככל שהאוטו עם שנתון יותר גבוה אז עדיף

גודל הרכב בכלל לא משנה לי

הרכב ישמש לנהג בודד לנסיעות בין עירוניות בלבד

פורסם

כדאי ללכת על טויוטה קורולה תיהיה הכי אמינה, לא זוללת יותר מידי דלק אבל כמובן שלא חסכונית כמו אלטו, אחזקה זולה, ללכת על רכב עם יד וק"מ נמוכים כמה שיותר! בתקציב הזה אפשר למצוא מודל 98-2000, עדיף ללכת על רכב משנתון נמוך ולהיות בראש שקט, מאשר ללכת על רכב משנתון גבוהה ויהיה פחות אמין!

אופציה שנייה יכולה להיות הסזוקי ליאנה, בתקציב הזה נכנסת מודל 2002-2003! גם היא מכונית אמינה מאוד וזולה לאחזקה!

עוד אופציה היא, פיג'ו 307, בתקציב הזה נכנסת מודל 2002-2004, אומנם היא יותר רגישה לאזחנה מה2 אחרות אבל היא תיהיה יותר נוחה, מאובזרת, ונותנת תמורה, אבל חשוב ללכת על רכב מטופל פיקס!

הטויוטה לדעתי תיהיה הכי אמינה(נדיר שהיא מתקלקלת), חסכונית ושומרת מחיר.

בכל מקרה, כמו שאמרו מעליי,ממש לא מומלץ ללכת על רכבים מליסינג! ולא משנה באיזה רכב מדובר! ולא כדאי ללכת על רכב עם מעל 150 אלף ק"מ!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אם אתה רוצה רכב כמה שיותר חדש אז כול קורולות לא רלוונויות,נכון הם אמינות אך לא חסכוניות יותר מידי.

אם זה ללימודים אני מאמין שרוב הנסיעות יהיו לבד.

הייתי מציע רכב כמו ספייס תוכל לרכוש דגם 2005 יהיה משעותית חסכוני מהקורולה,הפנדה תהיה הכי חסכונית אם כי לא חזקה כמו המשפחתיות. אך תקבל אחזקה בין הזולות שיש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אמין גם זול וגם חסכוני בשנתון גבוה

לפעמים עדיף ללכת על שנתון נמוך יותר

בידיעה שקונים רכב אמין יותר

לדוגמה בסכום שהקצבתה

עדיף רכב יפאני בשנתון מסויים

מאשר רכב ארופאי בשנתון גבוה יותר

סוזוקי או סובארו יהיו יקרים יותר מפיאט או רנו מאותו שנתון

ולמה ?

ידוע שרכב יפני אמין יותר

ולא לחינם הם גם שומרים על ערך גבוה יותר

בהצלחה

פורסם

אם כבר מדברים על פנדה או פונטו

איזה חסכוני ואמין יותר גיר רגיל או אוטומט?

וגם צריך חוות דעת לגבי רנו מגאן ידני קופה מנוע 1.6 שנת 2001/2

האם הרכב חסכוני? אמין?

פורסם

גם אמין גם זול וגם חסכוני בשנתון גבוה

לפעמים עדיף ללכת על שנתון נמוך יותר

בידיעה שקונים רכב אמין יותר

לדוגמה בסכום שהקצבתה

עדיף רכב יפאני בשנתון מסויים

מאשר רכב ארופאי בשנתון גבוה יותר

סוזוקי או סובארו יהיו יקרים יותר מפיאט או רנו מאותו שנתון

ולמה ?

ידוע שרכב יפני אמין יותר

ולא לחינם הם גם שומרים על ערך גבוה יותר

בהצלחה

פורסם

פיאט פונטו בלי ספק!

לי יש פונטו 2005 אוטומטית שקניתי אותה ב18 אלף ואני ממליץ על האוטו בעיניים עצומות הרכב מאוד חסכוני עושה 1/16-17 בחוץ !! ואתה לא צריך רכב משפחתי!

• תוכן חדש...