Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט דובלו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לקנות פיאט דובלו שנת 2007.

לקחתי היום לבדיקה אחת בקומפיו טסט ושם אמרו לי שהטורבו נוזל, נצילות המנוע ירדה מ-105 כוחות סוס ל-95.

הלכתי למוסך של פיאט ואמרו לי שהטורבו שורק והם לא יודעים כמה זמן הוא יעבוד.

עשה 145 אלף קילומטר.

הרכב שמור מאוד ושימש כרכב משפחתי ולא לעבודה, לא עבד קשה בכלל.

האם זה נורמלי שטורבו ישרוק ואם אקנה את האוטו איך לשמור על הטורבו שלא יילך מהר?

אני רוצה את הרכב כמשפחתי וגם כרכב עבודה.

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

טורבו עסק לא זול,עניין של כמה אלפים טובים.

כדי לשמור על הטורבו חשוב להקפיד על החלפת שמן בזמן ובסיום הנסיעה לתת דקה למנוע לעבוד על סרק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא שומע את השריקה אבל בעל המוסך אמר שהוא שומע בפול גז, והוא אמר שזה יכול להחזיק שנה שנתיים ואפילו שלוש או חודש חודשיים.

אי אפשר לדעת.

האם זה נכון?

האוטו כל כך שמור ונדלקתי עליו, הוא מוריד לי 7 אלף מהמחירון.

האם כדאי לקנות אותו ב-40 אלף?

פורסם

הרכב מעולה לדעתי ומנסיוני. נוח (הפתיע אותי לאור סידור המתלים הארכאי - קפיצי עלים), מזגן מעולה, מנוע חזק, מרווח, תא מטען - חוץ מזה שהוא מכוער אין הרבה דברים רעים לומר עליו. אלא מה, בשוק של עכשיו ובהתחשב בטורבו העומד למות, הייתי מנסה להוריד טיפה יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

7 עולה בערך טורבו,כך שהוא הוריד לך עלות שלו,אך אני מאין שיש עוד כמה דברים לסדר,סך הכול 145 לדיזל לכזאת שנה זה לא הרבה,מוזר שהטורבו שורק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מאמין שטורבו חדש+עבודה+מע"מ יעברו את ה 7 אלף.

טורבו שורק ומוחלף יחסית מוקדם, זה בהחלט יכול לקרות, במיוחד כאשר יש נזילה מהטורבו והשימון נפגם מזה.

יכול להיות סתם ביש מזל - בזמנו היתה לי קנגו והטורבו מת אחרי 25 אלף ק"מ, ללא הודעה או שריקה מוקדמת.

הוא הוחלף במסגרת האחריות לחדש, והמחיר הסופי עבר את ה 10 אלף.

תתקשר למוסך מורשה פיאט, תברר כמה יעלה להחליף טורבו לחדש כולל הכל ותוריד את זה מהמחיר.

גם במצב השוק של היום קשה מאוד למצוא רכב מסחרי עם נסועה סבירה, מידיים פרטיות, שמור ומטופל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה לא תלוי בבעל המוסך או במה שהוא אמר.

לפי דברייך, הוא גם אמר שהטורבו יכול למות תוך חודשיים.

איך אתה מתכוון "למשוך"?

ביום אחד הטורבו יפסיק לגדוש, תצטרך להחליפו, ואף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות מתי זה יקרה. נכון לעכשיו יש סימפטומים של גסיסת הטורבו.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סבבה תודה על העזרה .במצב הקיים מה רצויי לעשות להחליף הוא להמתין שהטורבו ימות כי יש מצב שהוא יעבוד גם עוד שנה ?

פורסם

אם הרכב סוחב טוב, אין מה להחליף בנתיים.

מה שכן, צריך לטפל בנזילת שמן מהטורבו.

פורסם

אם זאת נזילה רצינית, ולא תתקן אותה, זה יקצר את חייו של הטורבו ואולי של המנוע.

טורבו מקבל שימון משמן המנוע. נזילה רצינית = מחסור בשמן מנוע ושימון לקוי של הטורבו.

לגבי העלות אני לא יכול להגיד כי צריך לראות מאיפה הנזילה. יכול להיות שצריך להחליף את אחד הצינורות (לרוב זה צינור תחתון שמוביל לטורבו).

פורסם

האם לפי כל הנתונים שהצגתי לפניכם מישהו מכם היה קונה רכב כזה?

אני רוצה לציין שהרכב עבר טיפולים במוסכים מורשים בלבד כל 20 אלף וקלאץ לפני חודשיים גם במוסך מורשה.

פורסם

אם הוא מוכן להוריד עלות שהיא קרובה להחלפה אז כן,מצד שני יש לך היסטוריה מלאה במוסך מורשה וק"מ נמוך לאותה שנה לכזה סוג של רכב.

• תוכן חדש...