Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם שותים לא מחנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתו של הרופא שיניים שלי אפילו דיווחה על האוטו כגנוב אחרי שהיא לא מצאה אותו בחניון.

היא הייתה בטוחה שהיא במקום החנייה הנכון, וכשהאוטו לא היה שם, היא התקשרה לבעלה.

הם דיווחו על האוטו כגנוב, ובינתיים קנו לה אוטו אחר. החליטו לא לחכות לכסף מהביטוח...

כמה ימים אחר כך התקשרה המשטרה ואמרה שהם מצאו את האוטו בחניון שבו הם דיווחו שהוא נגנב.

התברר שהאישה התבלבלה בקומה של החניון...

כשהרופא נמצא לך בתוך הפה וקודח לך בשן, שומעים סיפורים מצחיקים...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עכשיו יהיה לו שוב כסף לשתיה:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכן הבחור.

אבל מגיע לו כי נהג שיכור. (ואם הגיע למצב שהוא לא זכר איפה הרכב, הוא היה גמור כנראה, אפילו ברמה שהוא לא יכול ללכת).

אני פשוט לילה אחרי הייתי שותה שוב, תופס מונית או חבר, ואומר לו לאן ליסוע, אולי היו מגיעים לרכב.

פורסם

בן אד הזוי,

יש כזה פרק בסדרה "החיים זה לא הכל"

דפנה שכחה את הרכב אחרי 17 שנה מצאו אותו ומסתבר שהיא שכחה אותו

והם חשבו בכלל שהוא נגנב.:roll:

->עכשיו לקחתי לכם את ה15 שניות הכי לא חשובות בחיים.

על כל פנים אנשים הזויים...:-D

קליקליק.

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם

מה?! איך אפשר להגיע למצב שאתה כל כך מסטול ושחכת איפה חנית ? היום המציאו מכוניות שעושות רעש מסוים כשפותחים אותן עם השלט,

פורסם

קרה לי גם שכמעט דיווחתי למשטרה על רכבי כגנוב שלא מצאתי אותו אצלי בחנייה, חזרתי הביתה אחרי שבוע שטח בטירונות אי שם בנוב' 10 כל כך עייף שישנתי כמעט יומיים, בקיצור יצאתי מהבית כעבור כמעט שלושה ימים, מצאתי את עצמי עושה סיבובים סביב החנייה העצומה של השכונה שבה אני גר, וסביב הבניין,ובכלל שחכתי שהחנתי את הרכב בחנייה האחורית היותר קטנה מה שקורה לעיתים ממש ממש נדירות שאין חניה.

בסופו של דבר אחרי חצי שעה של עצבים ומתח עברתי ליד האוטו בטעות ואמרתיי היי הנה הוא =).

עייפות\שכרות יכולה לגרום גם לדברים האלו :oops:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לאבא שלי קורים דברים כאלה גם כשהוא לא שותה :-D

ההבדל הוא שהוא לעולם לא יודה שהוא שכח איפה הוא חנה

פעם אחת הוא אפילו התקשר לביטוח לדווח על גניבה :lol:

פורסם

נזכרתי במקרה שקרה להורים שלי.

היה לפני הרבה זמן, בערך 13 שנה, שעוד היה להם 405 ידנית.

קיצור הם חזרו בלילה מאירוע, החנו על N, ושכחו לשים אנדברקס.

ירדו מהרכב ונכנסו לבית, אחרי שעה אבא שלי נזכר ששכח משהו ברכב, יצא, אין רכב.

השיפוע של הרחוב כל כך קטן, שהרכב הדרדר לאט לאט.

בסוף המוקד של הישוב מצא אותו במרחק 100-150 מטר מהבית, בהמשך הרחוב.

מה שיפה, שהרכב לא פגע באף רכב אחר (נתקע במדרכה ונעצר).

פורסם

רק בגרמניה יכול לעמוד רכב באמצע חניון בלי לזוז במשך שנתיים, עם ציוד בשווי 40 אלף אירו בתא המטען - ובמשך כל התקופה אף אחד לא ייגע בו.

.. תנסו לזרוק את הרכב בחניה של שפיים-געש למשך שבוע ותראו מה יקרה. (אחרי שנתיים אפילו החלון המנופץ לא יהיה שם)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בכפר סבא מול הדואר באיזור התעשיה חנתה לה יונדאי אקסנט במשך זמן מה,כל פעם שהייתי מגיע לאיזור משהו אחר היה נעלם ממנה,פעם אחת פנס,לאחר מכן הרכב כבר היה על ג'ק,מכסה מנוע נעלם,בגאג' עד שהרכב כולו נעלם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה אתם מתרגשים? 4 ק"מ? קטן על סבתא שלי- היא שכחה את הרכב בחיפה לחצי שנה (והיא גרה בירושלים) עד שסבא שלי עבר במיקרה ליד הרכב.. עד היום היא טוענת שגנבו את הרכב ושמו אותו בחיפה..חחחחח

• תוכן חדש...