Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קבלתי מחול קיט של Meguiars

ואני אשמח לדגשים לעבודה נכונה עם פלסטלינה ( פעם ראשונה )

תודה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני טובל את הפלסטלינה בדלי עם מים. אתה תרגיש שצריך לטבול שוב כשהתנועה על הרכב מעט פחות חלקה. חומר מגניב, אגב. עושה פלאים במצבים מסוימים. אני זוכר שפעם היו לי על הרכב המון נקודות שחורות שלא ירדו בשטיפה ולהוריד אותן עם הציפורן היה סיוט. וויש קצר עם פלסטלינה והכל יורד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה על העצות המועילות!

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

קניתי פלסטלינה זולה יחסית מאיביי, אני רוצה לעשות אבל לא הבנתי בידיוק איך.

אחרי שהרכב שטוף כמובן, אני לוקח את כל הגוש של הפלסטלינה טובל במים ועובר על הרכב בתנועות סיבוביות? יש צורך לתת לחץ או שלעבור בעדינות? צריך לנגב אחרי או שאין צורך?

עדיין לא פתחתי את האריזה וזה פעם ראשונה אז אשמח עם תתנו לי דגשים ותתקנו עם טעיתי.

והאם יש צורך לעשות וקס אחרי שסיימתי עם הפלסטלינה או שזה תחליף? (יש לי ווקס טרטל שקניתי)

יש צורך להיזהר על שמשות ופנסים או שאין בעיה גם להשים עליהם? (ראיתי כזה שירשור נדמה לי)

פורסם
קניתי פלסטלינה זולה יחסית מאיביי, אני רוצה לעשות אבל לא הבנתי בידיוק איך.

אחרי שהרכב שטוף כמובן, אני לוקח את כל הגוש של הפלסטלינה טובל במים ועובר על הרכב בתנועות סיבוביות? יש צורך לתת לחץ או שלעבור בעדינות? צריך לנגב אחרי או שאין צורך?

עדיין לא פתחתי את האריזה וזה פעם ראשונה אז אשמח עם תתנו לי דגשים ותתקנו עם טעיתי.

והאם יש צורך לעשות וקס אחרי שסיימתי עם הפלסטלינה או שזה תחליף? (יש לי ווקס טרטל שקניתי)

יש צורך להיזהר על שמשות ופנסים או שאין בעיה גם להשים עליהם? (ראיתי כזה שירשור נדמה לי)

פלסטלינה מחליקים על הצבע בעזרת ספריי דיטיילר\clay lube, מעולם לא ראיתי דיטיילר שעובד עם מים.

אני לא יודע מה גודל הגוש שרכשת, עובדים בדר"כ עם 50 גרם.

אין צורך ללחוץ, יש צורך לנגב את חומר הסיכה בעזרת מיקרופייבר.

חובה למרוח ווקס לאחר שימוש בפלסטלינה שכן היא מורידה כל שכבת ווקס קודמת שהייתה קיימת על הצבע. אין בעיה לעבוד על פנסים.

מישהוא יכול להסביר מה זה פלסטלינה ולמה משתמשים בזה?

פלסטלינה משמשת לניקוי לכלוכים וזיהומים מהצבע, דברים שלא יורדים בשטיפה רגילה.

פלסטלינה מכינה את הצבע לקבלת ווקס או פוליש.

פורסם

ממליץ על הספריי דיטיילר של meguiar

http://www.meguiarsdirect.com/detail/MEG+QUIK+16

הרבה יותר נח ויעיל מלעבוד עם מים/סבון כמו שראיתי שאחרים עושים בפורום.

הבעיה שבארץ לא ניתן להשיג אותו ומחול המשלוחים קצת יקרים.

פורסם

פלסטלינה משמשת לניקוי לכלוכים וזיהומים מהצבע, דברים שלא יורדים בשטיפה רגילה.

פלסטלינה מכינה את הצבע לקבלת ווקס או פוליש.

כל כמה זמן מומלץ להשתמש בזה?

ואם הרכב עבר פוליש ווקס לפני כמה חודשים, האם כדאי להשתמש בזה?

פורסם
כל כמה זמן מומלץ להשתמש בזה?

ואם הרכב עבר פוליש ווקס לפני כמה חודשים, האם כדאי להשתמש בזה?

בפלסטלינה משתמשים רק כשיש לכלוך קשה/ נקודות צבע/ נקודות צהובות ועוד הפתעות נחמדות ( היא תמיד מוצאת לכלוך)

מיד לאחר מכן עושים טיפול ווקס מקיף, אני משער שאם תתמיד לעשות אחת לחודש/חודשיים/שלושה/חצי שנה ווקס( תלוי באיכות הווקס כמובן) לא תצטרך להרבות בטיפולי פלסטלינה ואולי אפילו פעם בשנה זה מספיק.

פורסם

092

ככה הפלסטלינה עזרה לרכב שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437256

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...