Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי היום 2 מכוניות ואני מתלבט בינהן ועוד אופציה נוספת:

1. סיטרואן C4 שנת 2007 עם 107K ק"מ פרטית מיד 1. נהגתי עליה ומרגישה בסדר (כולל החלפות הילוכים) נראית בסדר חיצונית אולם די מוזנחת פנימית (ריפודים, קילוף במתגי ח"ח, ח"ח אחורי לא עובד וכו')

אפשרי לסגור ב-30K ש"ח

2. פיג'ו 307 שנת 2007 עם 60K ק"מ מיד 1 פרטית (כרגע במגרש של חברה גדולה). מגיעה עם אחריות לשנה על מנוע / גיר / הגה. נראית מצוין חיצונית ופנימית. הדבר היחידי והמשמעותי הוא דוח הבדיקה סעיף שלדה (מצורף) - הלחמת סף ימין ותיקוני בסיסי עמודים. שאר הסעיפים יתוקנו לפני המסירה (יש גם נושא של תיבת הילוכים)

אפשרי להוציא בסביבות 35K אבל לא בטוח אם הסעיף הינו deal breaker משום שלא נראה לי לנהוג על רכב לא בטיחותי.

3. מגאן 2008 עם 85K ק"מ פרטית יד 1 - הבנתי שהמוכר שמר על האוטו בקנאות וקפדנות אבל מיואש מתהליך המכירה הארוך ולכן יתפשר על פחות מ-30K. עוד לא ראיתי את האוטו.

אשמח לדעתכם על האופציות ובמיוחד על הנזק לפיג'ו - האם נחשב פגיעת שלדה ואם כן - האם שווה להתמקח על המחיר או לפסול על בטיחות.

2012-10-07_22.04.31.jpg

פורסם

למיטב ידיעתי עמודים וקורות זה חלק מהשילדה.

שים לב שהליקוי מוגדר כבל משמעות גבוהה.

תיקוני מרכב (פח וצבע) אלו תיקונים בעלי משמעות נמוכה עד שולית.

יש הרבה 307 למכירה, לדעתי חבל להתעכב על רכב עם פגיעות שילדה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מהפיג'ו הייתי יורד לגמרי-לפגיעה שם יש משמעות סחירותית וכנראה גם בטיחותית ואם כל זה לא מספיק צריך לעשות יישור קו,שיעלה כמה אלפים לא מעטים כדי להביא את הרכב למצב טוב (טיימינג,שסתומי גיר,מנורת מנוע דולקת,שלא ניתן איזו עוד תקלה יש שם-בקיצור נשמע רכב לימון קלאסי.

גם הסיטרואן לא הרשימה אותי-בעיני רכב מבחינה פנימית צריך להיות תקין ולא מוזנח/קרוע/שבור/מעוך/כפתורים חלקיים או לא קיימים/לא תקינים.

מבין 3 האופציות הללו,המגאן נשמעת הכי נורמלי והעובדה,שמחירון לוי יצחק שחט את מחיריהן שחיטה כשרה בשילוב העניין של מלאי גדול בחברות הליסינג ומוניטין אמינות על הנייר לא משהו,העסקה יכולה להיות מאוד משתלמת אם יתברר,שהרכב לא עבר תאונה קשה או שאין תקלה רצינית בגיר (פרט למכון בדיקה כדאי להתייעץ עם מכון גירים אוטומטיים לגבי תקינות הגיר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בנתונים שרשמת מצטרף להמלצה על המגאן.

הרכב אכן לא סחיר, ומפה מחירו הנמוך. מצד שני, כקונה זה לטובתך ואם הבדיקה עוברת תקין+בדיקה במוסך מתמחה שטיפל ברכב מראה שהכל תקין וטופל בזמן, הרי שזו עסקה טובה.

על הפיג'ו לא הייתי חושב אפילו, פגיעת שילדה ברכב כזה (מעבר לאולי משמעות בטיחותית שקיימת) זו חתונה קטולית.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...