Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיוון שתופעת "גניבת" רמזור צהוב/אדום ידועה ונפוצה (לא עובר יום שאינני רואה אותה), הנה טיפ יעיל - לעולם אל תתחיל בנסיעה מייד עם הירוק, חכה כמה שניות.

יש משהו במה שאתה אומר.

רק חבל שבישראל האור הכתום מופיע ביחד עם האור האדום ואתה כבר יכול לקבל שתי צפירות על זה שלא התחלת לסוע.

פורסם

ירוק? מה ירוק?

בירושלים מצפצפים לך כשהרמזור מתחלף לאדום-כתום.

לא ממציא את זה, באמת, אני פה כבר כמה עשורים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מישהו יכול לערוך את הכותרת הזאת?? היא עושה לי כאב עיניים..

ערכתי אותה מזמן, לא מבין למה זה לא מתעדכן.. :(

פורסם

הבעיה בישראל זה שהישראלים לחוצים ולא אכפת להם מכלום ובטח שלא מהרכב שלהם למרות שזה לא קשור לנושא.

גם כשאני עוצר במעבר חציה כי מישהו התחיל לחצות וזה בתוך שכונה, מצפצפים לי , עכשיו אני תוהה - למה?

כשהרמזור עוד כתום לא מספיק להיות ירוק כבר מצפצפים לי מאחורה.

בקיצר המקום הזה רע לנהיגה,צפוף,מלא פקקים, כבישים חרא עם מלא במפרים שהורסים את האוטו,מליון בורות שהורסים את הצמיגים והכל כאן דפוק, כל החנויות צפופות וכואב הלב לקנות אוטו יקר או חדש גם כי ביבי שודד אותנו וגם כי כולם פה פותחים דלתות אחד על השני ,נותנים מכות, שורטים וכו'....

חרא של מדינה,חרא של תרבות כבישים

ו....

7 מליאירד לא טועים!!!!

פורסם

^צא מנקודת הנחה שאין לך שליטה על אחרים, אבל יש לך שליטה על עצמך !

אתה בוחר לנהוג כחוק בצורה אדיבה ומתחשבת וזה מעולה :-D !

חמורים יש בכל מדינה הם פשוט מדברים בשפה אחרת, תתעלם, תרגע, ותמשיך לעשות מה שאתה עושה- לנהוג נכון ! 8)

אם מישיהו יחליט לפתוח עלייך את הפה למרות שאתה נוהג כחוק, תשיב לו באדיבות: "Nullus Sensus - Nullum Sollicitant"

זמין 8)

פורסם

בזמן האחרון(כמה חודשים אחרונים) אני נתקל כמעט בכל יום בתופעה של נסיעה ברמזור אדום, מה שלא היה לפני שנה-שנתיים.

מה כבר זה נותן? הבנדם חסך לעצמו 2 דקות תוך כדי סיכון כולם.

גועל נפש.

פורסם

^ לא נותן כלום חוץ מפוזה חסרת אחריות וסיכון מיותר של חיי אדם !

סביר להניח שאותו נהג ירפה מהמנהג המסוכן לאחר שיפגוש משאית פול טריילר באמצע הצומת עם הרכב האימתני שלו.

10 סיבות למה לא כדי להתעלם מחוקי התנועה:

נ.ב. שימו לב להבזקי מצלמת הרמזור בקטע מספר שלוש .

נ.ב.ב. האדם בקטע מספר 2 ניצל בנס והוא בריא ושלם . 8)

קטע נוסף למי שלא הפנים:

זמין 8)

פורסם

בהחלט לא חסרים.

הנה דוגמא מלפני 10 דקות - אני חוזר מסרט ונוסע לתומי בכביש מתעקל שיש בו צומת טי בסוף העיקול. לאלה שרוצים לפנות ימינה\שמאלה באותה צומת ולהיכנס לרחוב שנסעתי בו יש תמרור עצור. אני נוסע כאמור לתומי באותו רחוב מתעקל, ובצומת עם העצור מתפרצת לי מסחרית לצומת. אם הייתי נוסע טיפה יותר מהר או טיפה יותר קרוב אז היה פה עניין של בלימת חירום, במזל הכל נגמר רק בקצת עצבים שלי.

הפואנטה היא שזאת צומת בעייתית ללא שדה ראיה כמעט, עם שני רחובות דו סטריים כשאחד מהם מתעקל והשני בנוי בעליה ועם בית ספר 50 מטר משם. מעולם לא ראיתי עוד מישהו שגונב את הצומת, תמיד יש פעם ראשונה.

פורסם
"Nullus Sensus - Nullum Sollicitant"

Protestor! Cogitabam quo prehendere solam latina classica sum!

ולמאותגרים בלשונות קלסיות (תלמדו) - אני מוחה! חשבתי שאני היחיד שמכיר לטינית קלסית!

ולעניינו, בשרשור הזה לא הוזכרה נקודה אחת שהיא העיקרית: לא מצב החירום עצמו אלא השניות שקדמו לו. נכון שזה לא צפוי שנהג ממול פתאום יצא מחניה, יתפרץ לצומת באדום, יסטה מנתיבו לצדנו, יבוא מולנו בדרך חד-מסלולית וכדומה. אבל במקום לטפל בזה רק כשזה הופך למצב חירום, יש פתרון טוב יותר:

בכל מצב בכביש, אנחנו צריכים להתבונן מראש ולחשוב מה יכול לקרות בתרחיש הכי גרוע. לפי זה אנחנו צריכים לתכנן איך להימנע ממצב חירום, אבל גם לתכנן מראש איך אנחנו יוצאים ממצב החירום אם הוא יקרה וניקלע אליו. ככה, גם אם כן צריך לבלום בלימת חירום, זו לא הפתעה גמורה ואנחנו יכולים להגיב בשכל.

Nota bene: Solicitans, Amici...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...