Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול, יום שישי - בוקר, נסיעה רגועה ברכב של אבא לכיוון העבודה.

עומדים ברמזור בצומת גדולה יחסית (מי שמכיר, בירושלים הצומת שלפני הפנייה לכביש בגין, ליד צומת פת),

האור הירוק מופיע, מתחילים בהאצה ופתאום מגיחה לה מכונית שפונה שמאלה מהכביש ממול במהירות (יש לציין שאין שדי ראיה בעקבות פקק). אבי מתחיל בבלימה פתאומית תוך כדי הסטת ההגה שמאלה כדי להמנע מהתנגשות ברכב שעבר באדום,

שגם זה לא קל כיוון שמצידו השמאלי של הכביש ישנו משתך אספלט גבוהה.

בנס ובמרחק של סנטימטרים נמנענו מתאונה קטלנית עם רכב שבו נהג נהג מטומטם שהחליט משום מה לנסוע באדום מלא.

חשבתם מה הייתה תגובתו? צפירה ארוכה שאילו אנחנו היינו לא בסדר, תאמינו לי, לאן העולם מתדרדר?

בקיצור, שימרו על עצמכם ותהיו ערניים ++ בכביש. כמו שתמיד לימדו אותי, גם אם אתה הנהג הטוב ביותר בעולם, בכביש יש יותר מדי מטומטמים שיכולים לגרום לך להגיע למצב של תאונה למרות שאתה לא תהיה אשם בשום צורה.

אז סעו בזהירות חברים :|

פורסם

אני מניח שנמנעת מתאונה.

היה הרבה בסופ"ש האחרון.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
כמו שתמיד לימדו אותי, גם אם אתה הנהג הטוב ביותר בעולם, בכביש יש יותר מדי מטומטמים שיכולים לגרום לך להגיע למצב של תאונה למרות שאתה לא תהיה אשם בשום צורה.

לימדו אותך לא טוב. אתה בעצמך הראית כיצד אפשר להימנע מהתנגשות גם אם המצב הוא באשמת נהג אחר. אני בטוח שנהג מיומן ומודע יותר היה מצליח להיחלץ גם ממצבים גרועים יותר. בכל מקרה, הסיפור שלך ממחיש דברים חשובים וטוב שהעלת אותו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מכיוון שתופעת "גניבת" רמזור צהוב/אדום ידועה ונפוצה (לא עובר יום שאינני רואה אותה), הנה טיפ יעיל - לעולם אל תתחיל בנסיעה מייד עם הירוק, חכה כמה שניות.

פורסם
מכיוון שתופעת "גניבת" רמזור צהוב/אדום ידועה ונפוצה (לא עובר יום שאינני רואה אותה), הנה טיפ יעיל - לעולם אל תתחיל בנסיעה מייד עם הירוק, חכה כמה שניות.

אכן גם אני נוהג כך. בכלל חינכתי את עצמי להסתכל ימינה ושמאלה ואז להתחיל בנסיעה

פורסם
אכן גם אני נוהג כך. בכלל חינכתי את עצמי להסתכל ימינה ושמאלה ואז להתחיל בנסיעה

אכן זה הדרך.לא צריך לפחד לנסוע בירוק.

רק לוודות שאיזה חכמולוג לא החליט לנסות להרוג את עצמו (לא חבל לרוב:evil:) בעזרתך והרכב שלך..

Shift happens!:roll:

פורסם

לחכות כמה שניות זה מעצבן, כי ישנם רמזורים שכל מופע הירוק שלהם הוא שניות בודדות ואין יותר מעצבן ותורם לפקק זה נהג שמחכה\חולם בירוק מלא.

צריך פשוט להיות זהירים, להסתכל ימינה שמאלה תוך כדי הכניסה לצומת ולהיות עירניים לסביבה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במקום לחכות במקום, אפשר להתחיל להיכנס לצומת אבל באטיות ורק לאחר שוידאנו שהצומת ריק להמשיך בנסיעה. חשוב להקפיד על כך גם כשאתה השני בתור! אם אתה נמצא יותר מאחור, מספיקה רק בדיקת הצומת (אותה יש לבצע בכל מקרה) אבל אפשר להיכנס במהירות רגילה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בירושלים יש צמתים שאין ברירה אלא להמתין כמה שניות ולהתקדם בזהירות כדי שלא יפתיעו אותך בגניבת רמזור.

לא פוליטקלי קורקט לדבר על זה, אבל זה מה יש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא היית בנצרת,ירושלים זה גן עדן ביחס לשם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ותמיד יהיה את המטומטם העלוב שיצפור לך מאחורה בעצבנות שניה לפני שיעבור לירוק. :-D

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

^^

Gotta love'em!

לא היית בנצרת,ירושלים זה גן עדן ביחס לשם.

נצרת "מדהימה" מבחינה מוטורית. רחובות חד-סיטריים שהופכים לדו-סיטריים בסטנדרט, אין איתותים, צפירות זו דרך חיים. יש כמה ס"מ פנויים? תידחף יא סחבי.

פורסם
ותמיד יהיה את המטומטם העלוב שיצפור לך מאחורה בעצבנות שניה לפני שיעבור לירוק. :-D

צודק, תמנע מתאונה בחזית ותרוויח תעונה מאחור מעצבים של נהגים שממהרים לעבודה.

פורסם
^^

Gotta love'em!

נצרת "מדהימה" מבחינה מוטורית. רחובות חד-סיטריים שהופכים לדו-סיטריים בסטנדרט, אין איתותים, צפירות זו דרך חיים. יש כמה ס"מ פנויים? תידחף יא סחבי.

+ בנצרת מותר להחנות באמצע הכביש ואף אחד לא יגיד לך משהו.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...