Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ אני מתחיל להבין שאולי הייתי אופטימי מדי :-(.

אני מניח שבעלי הפרארי\מזארטי הטריים יהיו צריכים לשים מאבטח צמוד לרכב ? ביזיון. :evil:

זמין 8)

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אל תדאג לפרארי כי כל פרארי סגורה לה בחנייה הפרטית שלה.:-D

לפרארי הלבנה גנבו את כל הונטילים, וגם לכחולה החדשה החדשה כבר הספיקו לגנוב :x

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם
לפרארי הלבנה גנבו את כל הונטילים, וגם לכחולה החדשה החדשה כבר הספיקו לגנוב :x

וגם לקוואטרופורטה גנבו מקדימה את הסמל.:evil:

Volkswagen POLO 6R

פורסם
^ מה ? :shock:

זה באמת חילול הקודש ! :snipersmi

וזה לא נגמר אצלה, גם לגראן קבריו אחת גנבו את הסמל, אבל הוא שם אחד חדש

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם
אני רוצה לומר משהו - קחו אותו במתינות ובזהירות המתבקשת.

בתור ילד, לפני כ 20 שנה, גם אני "גנבתי" ונטילים.

נכון, הם לא היו כחולים או ירוקים או זהובים - הם היו שחורים מפלסטיק.

לפני זה היינו נוסעים לתחנת הדלק לחפש על הרצפה, כשלא מצאנו היינו מוציאים מהרכב.

וכמובן שזה היה כדי לשים כי לנו היה חסר, ולא כדי לשים בכיס או במגירה בבית

אבל - זה היה בתמימות, ומתוך ידע שזה סתם חתיכת פלסטיק ושזה לא יגרום לאוויר בצמיג לרדת.

לא היינו עושים את זה בהחבא, ולא היינו אפילו מדמיינים לרגע שלמישהו אכפת מהונטילים שלו.

לכן אני אומר, בזהירות המתבקשת - אין צורך לשפוט בצורה של "גנבת ונטיל אתה תהיה עבריין" - לא תמיד הם מבינים בכלל שזה לא בסדר, לפעמים זו תמימות.

חוק מרפי והיום יש לך אופנוע ואתה לא יישן טוב בלילה שמא תקום בבוקר ולא תראה אופנוע יותר. אין בעל דו"ג שאין לו ביטוח מקיף נגד גניבות שיישן טוב מאוד בלילה.

כשהתופעה הופכת להיות נרחבת, צריך להתנהג מולה ביד קשה. אז מה אם קל לגנוב ונטילים ממכונית, זה אומר שמותר? אז מה אם מתחשק לך שלאופניים שלך יהיו ונטילים, אז מותר לך לקחת ממישהו אחר? אני נוסע שנים על אופניים מלוקקות ששוות מספיק כסף בלי ונטילים, כי גנבו לי את הונטילים המקוריים (שחורים סטנדרטיים, אגב.) אתה חושב שגנבתי ממישהו אחר ונטילים? לא, כי המצפון שלי לא ייתן לי לישון בלילה שלקחתי ממישהו משהו.

בחיים שלי לא הרמתי ולא נגעתי במשהו שהוא לא שלי, אלא אם קיבלתי רשות. זה עניין של חינוך, ועניין של חינוך נטו. כי אם אבא של ילד דואג לחנך אותו לכבוד לרכוש של אחרים, הילד לא ייגע. ואם האבא תופס אותו גונב שוקו ומאלץ אותו לחזור לחנות, לשלם ולהתנצל, הילד מבין שאסור ושזה דבר מביש, מכעיס ומתסכל עבור זה שגונבים לו. ואם הילד גדל להיות נער צעיר שחושב שזה בסדר לקחת ונטילים, הורייך לא דאגו מספיק לתת דגש על כבוד לבני אדם ולרכוש שלהם.

כל הכבוד לך שאתה חייל בצבא ביחידה מובחרת בצה"ל, ואני מאחל לך מכל הלב להיות קצין ושתצליח בחיים, אבל בתור בן אדם שמעיד על עצמו שהגיע למקום טוב בחיים, זה הזמן שלך לקום ולהגיד שעשית טעות שלא היית צריך לעשות, ולא לתרץ את זה בזה שהיית ילד. כל עוד תמשיך להצדיק את עצמך, מבחינתי עוד לא התבגרת ולא קיבלת את מימד הכבוד לאחרים ולרכושם.

כן, אני מדבר על ונטילים.

בהחלט תגובה ראויה. כל מילה בסלע.

אני יודע וזה מה שעצוב ומה שאנשים לא מבינים.

ילדים אולי לא יגדלו להיות רוצחים ואנסים, אבל לא תהיה להם בעיה לרמות ולשקר בדרך הכי קלה בעולם, כמו שחבר שלי עובד לשעבר של פלאפון ראה בעיניו, את אחד מאנשי השירות לא מתביישים לשקר ולסלף לקוחות במיוחד זקנות לרכוש דברים שהם לא צריכים בהרבה מאוד כסף, שכמובן מתפרש להם למשכורת בתור בונוסים.

אני לא יודע כלום על הילדות שלו אבל אני לא אתפלא אם הוא לא קיבל את החינוך הראוי שילד יקבל.

הגונב מגנב פטור?

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/406/706.html?hp=16&cat=1901&loc=5

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אפרופו ילדים תמימים.

http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=401596

ומצד שני הנה עוד שני תמימים.

http://news.walla.co.il/?w=/10/2570806

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
חוק מרפי והיום יש לך אופנוע ואתה לא יישן טוב בלילה שמא תקום בבוקר ולא תראה אופנוע יותר. אין בעל דו"ג שאין לו ביטוח מקיף נגד גניבות שיישן טוב מאוד בלילה.

בהחלט תגובה ראויה. כל מילה בסלע.

הגונב מגנב פטור?

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/406/706.html?hp=16&cat=1901&loc=5

חחחחח אז זה יוצא שהם גנבו רק מכשיר אחד לפי המחירים של חברות הסלולר.

פורסם
מספיק עם ההגזמות האלה.

כולה פקק של ונטיל הפכת את הילד לרוצח סדרתי.

בתור ילד גם אני לקחתי פעם או פעמים פקקים של ונטילים ממכוניות,אמנם לא פקקים מיוחדים אבל אין ילד שלא רכב על אופניים והיה דואג שיהיה לו פקקים לונטילים.

ותאמין לי פושע לא גדלתי להיות,אני עכשיו מסיים את השנה השלישית שלי בצבא באחת היחידות המובחרות בצה"ל והמערכת מצאה אותי מתאים להיות קצין.

אז איזה מין אזרח אני עכשיו? האם אני עבריין סדרתי וגנב מכוניות בפוטנציה?

לי תלשו את אחד מהסמלים מהרכב. תפסתי את הילד בשעת מעשה, ובגלל שלקח לי זמן להבין מה קרה (לא שמתי לב ברגע הראשון שחסר סמל) וגם לא מספיק ערס, נתתי לו לברוח. במוסך אמרו לי שלתקן יעלה 350 שח על סמל + עבודה. 500 שח סך הכל, פחות או יותר.

לא מעניין אותי אם ילדים שגונבים סמלים או כל דבר אחר עושים את זה מתוך תמימות או לא. לא מעניין אותי אם אחד מהם יגדל להיות הרמטכל הבא של צהל, ויכתבו עליו בספר ביוגרפי שהוא התחיל בתור חצי עבריין. מעניין אותי לא לשלם 500 שקל, כי לא מסוגלים להסביר לילדים מה מותר ומה אסור. מעניין אותי לישון בלילה בשקט ולא לקפוץ כל פעם לחלון כשאני שומע רעשים ליד האוטו שלי.

אני לא יודע איך אתה היית בתור ילד, אני יודע שהיום אני רואה ילדים בני 12-3 (כאלו שלא התחלף להם הקול עדיין!) שותים וודקה ומעשנים בגינות הציבוריות. אפשר להגיד עליהם הרבה דברים, אבל תמימים הם לא, ואני עד הרגע הזה עדיין מצטער שלא דפקתי לילד ההוא מכות רצח שהוא לא היה שוכח בחיים. יש מקרים בה פחד בהחלט יכול ללמד יותר טוב מכל דבר אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין לי ספק ש99 אחוז מחברי הפורום בילדותם השאילו פקק של ונטיל לאופנייים

אז זהו, שלא!

ככה זה גנבים / שקרנים, הם רואים את העולם דרך העיניים שלהם

וחושבים שכולם גונבים ומשקרים כמוהם. או 99 אחוז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בפעם האחרונה שבדקתי, הקרנות עוברים בדר"כ חולי סרטן.

לא מאחל לאף אחד, אפילו לא לפושעים נוראים שגונבים סמל.. :?

צודק. כנראה לא ראיתי או שזה נערך אחרי שהגבתי.

בכל אופן עם גנבים צריך לנהוג ביד קשה ואין מה לעשות. הצטדקויות כאלה לא מקדמות את החברה לאף מקום. ישראל לא תהפוך למקום טוב יותר מבחינת חינוך אם יעלימו עין לילד שגונב. וזה לא משנה ערך החפץ שנגנב.

כשאני הייתי נער (ואני בסך הכל בן 25) לא חלמנו בכלל להתנהג כמו הנוער של היום.

ילד שאין לו כבוד לוונטיל של מישהו אחר יגדל להיות חסר כבוד לרכוש יקר יותר שלא שייך לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וואו. אני מופתע מאוד מהתמימות המבוגרת שמפגינים כאן חלק מחבריי הפורום.

לתמימות של הילדים אין כל קשר למעשיהם כלפי רכוש של אחרים. ילד צריך לחנך. ילד מחונך יודע לא לגנוב או להזיק לרכוש של אחרים. אלוהים ישמור, כשאני הייתי ילד בחיים לא הרשתי לעצמי לעשות נזק לשום דבר שלא שייך לי - וגם אז הרגשתי רע מאוד אם נניח נשברה לי צלחת.

כשאני הייתי בחטיבה / יסודי מעולם לא התחצפתי אל אף אדם זר. תמיד הייתי מנומס ומאופק. הייתי בנאדם. (אני עדיין!)

האשמה מוטלת לחלוטין על הורים שלא מחכנים ולא מענישים את הילדים שלהם. יוצא לי להיות נוכח בסיטואציות שבהן ילד עושה משהו רע וההורה שלו אפילו לא טורח לקחת 2 דקות להסביר לילד למה זה לא בסדר - הוא פשוט צועק עליו.

אני רוצה לומר משהו - קחו אותו במתינות ובזהירות המתבקשת.

בתור ילד, לפני כ 20 שנה, גם אני "גנבתי" ונטילים.

נכון, הם לא היו כחולים או ירוקים או זהובים - הם היו שחורים מפלסטיק.

לפני זה היינו נוסעים לתחנת הדלק לחפש על הרצפה, כשלא מצאנו היינו מוציאים מהרכב.

וכמובן שזה היה כדי לשים כי לנו היה חסר, ולא כדי לשים בכיס או במגירה בבית

אבל - זה היה בתמימות, ומתוך ידע שזה סתם חתיכת פלסטיק ושזה לא יגרום לאוויר בצמיג לרדת.

לא היינו עושים את זה בהחבא, ולא היינו אפילו מדמיינים לרגע שלמישהו אכפת מהונטילים שלו.

לכן אני אומר, בזהירות המתבקשת - אין צורך לשפוט בצורה של "גנבת ונטיל אתה תהיה עבריין" - לא תמיד הם מבינים בכלל שזה לא בסדר, לפעמים זו תמימות.

אני מעולם לא גנבתי לאף אחד פקק ונטיל, ישבתי בתחנת דלק לפעמים שעתיים בשעות העומס וחיכיתי למצוא פקק על הרצפה, תתפלא כמה נהגים מורידים את הפקקים וזורקים אותם על הרצפה כי זה חוסך להם זמן בפעם הבאה. תמיד היו לי פקקים ומעולם לא גנבתי.

הויכוח מיותר שכן מדובר על זמנים שונים.

כשאנחנו היינו ילדים באמת היינו תמימים.

רוב הילדים מאבדים תמימות היום בגיל מאוד מוקדם יש כאלה שאפילו בשנים הראשונות של היסודי.

קללות, סגריות, וכו..

בוא נגיד שכשאתה גנבת פקק שחור לפני 10 שנים זה היה מתמימות, היום כשילד גונב פקק שהוא לא שחור, 99% תהיה בטוח שהוא יודע מה הוא עושה ולא אכפת לו.

כשאני הייתי בכתה ה, היה לי חבר בכתה ו שאמר לי יום שישי אחד בוא לסופר מחלקים ממתקים בחינם.

אמרתי איזה כיף והלכתי איתו.

כשהגענו הוא אמר לי ללכת לדבר עם איזה פסנתרן שהיה ברחבה של הקניון בעוד שהוא הולך למכונת משחקים כזאת ועושה שם משהו.

אחרי זה הוא אמר לי בוא עכשיו נחליף תפקידים והוא הראה לי שיש חור איפה שהמיכל של השקלים שמפעילים את המכונה.

בתמימותי, ובסיטואציה החדשה שאני לא מכיר עשיתי מה שהוא אמר לי ויצאתי עם כמה שקלים בכיס.

איך שאנחנו הולכים, לצאת מהדלת האחורית שני שוטרים קופצים עלינו, לוקחים אותנו לצד בעוד מהכוון השני בא עוד שוטר(תחנת המשטרה של כפר סבא היא ממול בצד השני של הכביש).

אני קיבלתי הלם והתחלתי לבכות להזכירכם בן 11 בערך, הרגיע אותי השוטר לקח אותי הביתה בניידת ואיך שהגעתי הביתה בבושת פנים רצתי אל מאחורי הארון ונרדמתי לכמה זמן(בזמן שהשוטר מדבר עם ההורים).

ההורים שלי מעולם לא דברו איתי על הנושא כי הם ראו ישר שלמדתי את הלקח וכיום אחרי בערך 15 שנה אני מתוסכל לפעמים מהעובדה שהכבוד לרכוש שלי הוא לא פרופורציונלי וכמה שאני מנסה לא לפגוע ברכושם של אחרים ותמיד שם לב, אחרים לא ככה.

זה סיפור אמיתי וזאת הפעם הראשונה והאחרונה שעשיתי "מעשה קונדס" כי הייתי ילד חנון ושקט כזה כל החיים.

היום אני עובד בבית קפה בצפון תל אביב תוך כדי לימודים, ממשמר הורים מהשכונות (של צפון תל אביב) שמדי פעם באים אלינו מתוסכלים מהכמות הבלתי פוסקת של הילדים בני 12 שעושים רעש ושותים אלכוהול בפארקים.

בשורה תחתונה, היום אומרים ליד נו נו נו והחברה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

כשילד לא מקבל עונש ראוי על משהו לא בסדר שהוא עושה זה לעד יתמע לו באישיות.

זו התגובה היחידה כאן שגורמת לי להרגיש שאני לא לבד. ילדים היום הם אלימים/חצופים/וארסיים(כמו נחש).

ההורים שלהם לא מחנכים אותם ונותנים להם יד חופשית לעשות כרצונם. אחר כך הם גדלים להיות בריונים בכביש וברחוב.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
תגידו אתם אמיתיים??

לאחל סרטן לילדים קטנים שגונבים פקק של וונטיל?? :shock:

לומר שהייתם מפעילים אלימות פיזית נגד אותם הילדים?

סליחה, אבל נראה לי שאתם קצת ילדותיים בעצמכם.

סה"כ פקק של וונטיל, נראה לי הכי מטומטם להשקיע בו

מחשבה יותר משניה וחצי, שלא לדבר על רכישת כאלו "מיוחדים"..

התגובות שלכם לא מכבדות אתכם.

לא רק לו, אלא גם להורים שלו על החינוך המתועב שלהם,

אין כבוד לרכוש של אחרים בארץ, בגמרא כתוב "דין פרוטה כדין מאה"

ומי שגונב ווינטיל עלול גם לשדוד זקנות עוד 20 שנה,

אישית, זה מעצבן אותי לקום בבוקר לראות שאין לי את הפקק של הוונטיל,

נכון שיש לי חבר פנצ'ר מעאכר שנותן לי הרבה פקקים של וונטילים ישנים,

ויש לי במאפרה באוטו כמות פקקים ל5 מכוניות, אבל זה מעצבן, זה לא עיניין הפקק,

זה יותר עניין של כבוד לרכושם של אחרים, וכן, אם הייתי תופס את אותו נער

סביר להניח שהוא היה בוכה,

קראתי את כל התגובות שוב ולא ראיתי אחת שמאחלת סרטן למישהו. אם מתחשק לך להצטדק אז לפחות שיהיה על מה.

התנהגות של ילדים ונוער כיום עוברת כל גבול. החינוך על הפרצוף. תעיפו מבט בסרטון הזה שמישהו צילם באוטובוס-

לא רוצה לדעת מה יהיה פה בעוד 20 שנה.

הילדים האלו באוטובוס הם אותו סוג של אנשים שיפתחו באינתיפאדה שלישית,

צריך לעצור את זה מעכשיו, יד של ברזל! היום ילדים לא תמימים כמו בזמנינו,

צריך להוריד את גיל האחריות הפלילית לגיל 8 או 9, ככה לחנך את הילד שיהיה

אחראי למעשיו, ושלכל מעשה יש מחיר, ומשפט, אנחנו כבר מזמן לא חברה תמימה,

התמימות נעלמה, נמוגה, וככה אנחנו צריכים להתנהג עם פושעי העתיד,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...