Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי לומר לך דבר אחד: ילדים שגונבים פקקים של ונטילים לא יגדלו להיות אזרחי מופת, ובטח שלא אנשים רמי מעלה.

אין שום דבר רע בלהבריח ילדים חארות ולתת לחלק מהם את האופציה להבין שכשהם עושים מעשים כאלה, הם מסתבכים. החכמים שביניהם, יפסיקו.

והדבר השלישי- היום זה "כולה פקק של ונטיל שמטומטם להשקיע בו מחשבה שנייה וחצי", מחר זה "כולה סמל של מכונית", בעוד שבוע שבועיים זה יהיה "כולה מכונית" ולפני שתשים לב הילד יושב בכלא על זמן מקוצר כי שופטי בית משפט שחושבים כמוך ומקלים ראש ברכושם של אחרים, החליטו לרחם עליו.

לא מעניין אותי אם זה שקל, ונטיל, או שערה מהגבה שלי. אם זה שלי, לאף אחד אין זכות לגעת בזה וזו זכותי המלאה להגן על רכושי. כמה מפתיע שבפורום של חובבי רכב שאוהבים ללקק את האוטו שלהם מכל זווית אפשרית, אנשים כועסים כשגונבים להם ונטילים שמוסיפים ליופי של הרכב ולהרגשה הטובה של הבעלים.

זהו זה היה דבר אחד.

מספיק עם ההגזמות האלה.

כולה פקק של ונטיל הפכת את הילד לרוצח סדרתי.

בתור ילד גם אני לקחתי פעם או פעמים פקקים של ונטילים ממכוניות,אמנם לא פקקים מיוחדים אבל אין ילד שלא רכב על אופניים והיה דואג שיהיה לו פקקים לונטילים.

ותאמין לי פושע לא גדלתי להיות,אני עכשיו מסיים את השנה השלישית שלי בצבא באחת היחידות המובחרות בצה"ל והמערכת מצאה אותי מתאים להיות קצין.

אז איזה מין אזרח אני עכשיו? האם אני עבריין סדרתי וגנב מכוניות בפוטנציה?

פורסם

מבין אותך לגמרי פותח השרשור אבל קח הכל בפורפורציות, לפני יומיים פתחתי שרשור על מישהו ששיפשף לי את כל הטמבון בחניה ולא טרח להשאיר פתק כלום.. אז באמת שונטילים זה שטויות.

כמוך הרבה כולל אותי רכשו / קיבלו עם הצמיגים החדשים ונטילים כסופים וכו' ייעודים לרכבם וכמעט לכולם נגנבו.

אחרי פעמיים שהחלפתי וזה לא החזיק יותר משבועיים פשוט שמתי ונטילים שחורים וזהו - חבל על העצבים והמאמץ שלך.

פורסם
מספיק עם ההגזמות האלה.

בתור ילד גם אני לקחתי פעם או פעמים פקקים של ונטילים ממכוניות,אמנם לא פקקים מיוחדים אבל אין ילד שלא רכב על אופניים והיה דואג שיהיה לו פקקים לונטילים.

ותאמין לי פושע לא גדלתי להיות,אני עכשיו מסיים את השנה השלישית שלי בצבא באחת היחידות המובחרות בצה"ל והמערכת מצאה אותי מתאים להיות קצין.

אומר מי שהכינוי שלו Killer2004

פורסם

כשזה ברוב המקרים ילדים אני מאחל שיום אחד ייפלו על איזה בחור שהמשטרה בשבילו זה משחק ילדים, איזה מין ערס עבריין שילמד אותם לקח.

אם היה לך הונדה אקורד שחורה תאמין לי שלא היו מנסים כלום.

פורסם
גנבו לי פעמיים רביעייה של מכסי ונטיל מניקל עם חריטה של VW.

באחת הפעמים מול היכל נוקיה במהלך משחק של מכבי.

יותר מזה, גנבו לי את כל הרביעייה מהרכב בזמן מפגש/ תצוגה של מועדון ה-5 ברחבה של נוקיה! כשעשרות אנשים נמצאים שם ומסתובבים כל הזמן!

אני אישית נדהמתי מהתעוזה של אותו אדם. הסתבר לי בדיעבד, כמובן, שאלו היו ילדים/בני נוער..

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

תגיד תודה שהילדים לא השאירו לך מזכרת על הדרך

ברכבי הקודם קיבלתי מתנה מאתר סיני פקקי וונטיל תואמים של מיצובישי.

ידעתי שזה יגנב ואכן תוך שבועיים נגנב, לא נורא, לא עלה כסף.

אבל על הדרך החארות האלו ריקנו לי אוויר באחד הצמיגים, ובבוקר יום לחוץ הייתי צריך להחליף גלגל וללכת לפנצריה הרחוקה.

מאז אני בחיים לא שם פקקים מיוחדים גם אם יהיו הכי יפים בעולם, לא שווה את הזמן של החלפת גלגל

Miata ND2

פורסם
מספיק עם ההגזמות האלה.

כשהתופעה הופכת להיות נרחבת, צריך להתנהג מולה ביד קשה. אז מה אם קל לגנוב ונטילים ממכונית, זה אומר שמותר? אז מה אם מתחשק לך שלאופניים שלך יהיו ונטילים, אז מותר לך לקחת ממישהו אחר? אני נוסע שנים על אופניים מלוקקות ששוות מספיק כסף בלי ונטילים, כי גנבו לי את הונטילים המקוריים (שחורים סטנדרטיים, אגב.) אתה חושב שגנבתי ממישהו אחר ונטילים? לא, כי המצפון שלי לא ייתן לי לישון בלילה שלקחתי ממישהו משהו.

בחיים שלי לא הרמתי ולא נגעתי במשהו שהוא לא שלי, אלא אם קיבלתי רשות. זה עניין של חינוך, ועניין של חינוך נטו. כי אם אבא של ילד דואג לחנך אותו לכבוד לרכוש של אחרים, הילד לא ייגע. ואם האבא תופס אותו גונב שוקו ומאלץ אותו לחזור לחנות, לשלם ולהתנצל, הילד מבין שאסור ושזה דבר מביש, מכעיס ומתסכל עבור זה שגונבים לו. ואם הילד גדל להיות נער צעיר שחושב שזה בסדר לקחת ונטילים, הורייך לא דאגו מספיק לתת דגש על כבוד לבני אדם ולרכוש שלהם.

כל הכבוד לך שאתה חייל בצבא ביחידה מובחרת בצה"ל, ואני מאחל לך מכל הלב להיות קצין ושתצליח בחיים, אבל בתור בן אדם שמעיד על עצמו שהגיע למקום טוב בחיים, זה הזמן שלך לקום ולהגיד שעשית טעות שלא היית צריך לעשות, ולא לתרץ את זה בזה שהיית ילד. כל עוד תמשיך להצדיק את עצמך, מבחינתי עוד לא התבגרת ולא קיבלת את מימד הכבוד לאחרים ולרכושם.

כן, אני מדבר על ונטילים.

פורסם
מספיק עם ההגזמות האלה.

זה מתחיל עם ונטיל, כשהילד בוגר הוא מעלים דברים בפיצוציה.

אחר כך משתתף בשוד חנות מכולת, ובנקים, בקטנה אתה יודע...

הסוף מאוד מר אז אני לא יכתוב.

צריכים לגדוע את זה מהתחלה.

פורסם

כולי עצבים, מה אני צריך לעמוד ליד האוטו 24 שעות ?!

לא, אתה צריך להסתפק בפקקים שחורים צנועים, אשר לא מושכים את העין. תאמין לי שאם המכונית שלך יפה, היא יפה גם בלי פקקים בצבע שונה :).

בבקשה סיפור אמיתי שקרה לי אישית(בחיי שהכל אמיתי בלי הקצנות)

קניתי לאופנוע שני פקקי ונטילים של קוואסקי, ירוקים יפים ובולטים.

האופנוע תמיד מכוסה וחונה מתחת לאף שלי, אני קומה ראשונה.

בלילה של צאת כיפור ב1 בלילה בערך שמעתי רעשים של מתכת, יצאתי לחלון וראיתי בחורצ'יק עם אופניים מפרק לי את הונטילים.

עם כל העצבים שלי התחלתי לצעוק עליו והשלט של ההוט היה לי ביד, זרקתי עליו את השלט ופגעתי לו בראש. אני די בטוח

שכאב לו הראש כמה ימים טובים,את הונטילים הוא לא הספיק לקחת, רק חבל שהבן *ונה לקח את השלט :lol:

חזק!

אני הייתי בתחנת דלק למילוי אוויר בצמיגים של המכונית ומצאתי פקק שחור לונטיל! אם מישהו רוצה, 100 ש"ח וזה שלו. צביעה לכסוף תעלה 50 ש"ח בנוסף.

פורסם

אני רוצה לומר משהו - קחו אותו במתינות ובזהירות המתבקשת.

בתור ילד, לפני כ 20 שנה, גם אני "גנבתי" ונטילים.

נכון, הם לא היו כחולים או ירוקים או זהובים - הם היו שחורים מפלסטיק.

לפני זה היינו נוסעים לתחנת הדלק לחפש על הרצפה, כשלא מצאנו היינו מוציאים מהרכב.

וכמובן שזה היה כדי לשים כי לנו היה חסר, ולא כדי לשים בכיס או במגירה בבית

אבל - זה היה בתמימות, ומתוך ידע שזה סתם חתיכת פלסטיק ושזה לא יגרום לאוויר בצמיג לרדת.

לא היינו עושים את זה בהחבא, ולא היינו אפילו מדמיינים לרגע שלמישהו אכפת מהונטילים שלו.

לכן אני אומר, בזהירות המתבקשת - אין צורך לשפוט בצורה של "גנבת ונטיל אתה תהיה עבריין" - לא תמיד הם מבינים בכלל שזה לא בסדר, לפעמים זו תמימות.

פורסם

במקום להתעצבן, אפשר להזמין פעם אחת 100 וינטילים, וכשנעלם, להשלים,

ה-300-400 שקל שזה יעלה שווים הרבה יותר מהעצבים שלכם.

----

• תוכן חדש...