Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה היא שההורים שלהם זבל, והילדים זבל. ואם אתה תתפוס אחד ותוריד לו כאפה חינוכית על זה שהשחית רת רכושך, במדינה העקומה שלנו תמצא את עצמך בכלא. האזרחים התמימים כלואים פה בין הפטיש לסדן: מצד אחד יש עבריינים שידקרו אותך, ומצד שני יש מערכת חוק שלא תגבה אותך בכלל.

אם יום אחד אני אגשים חלום ואקנה קוואדרופורטה (:lol: ) ואני אתפוס מישהו תולש סמל, אני די בטוח שאני אגרום לו לנזק גופני. מעניים אם כמו שיש ביטוח מנהלים שכולל סעיף עבור הטרדות מיניות, ישנו ביטוח גם למקרים אלו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כנראה רובכם גדלת בצפון תל-אביב וההורים שלכם היו בערב בבית לחנך אותכם ,מצטער לאכזב אותכם אבל אצל האנשים הפשוטים ההורים עובדים ועבדו 12 שעות ביממה ,במשמרות . להורים שלי לא היה זמן להשקיע על חינוך והם עדיין הצליחו למצוא זמן לזה, אבל מה ,רוב הזמן שיחקתי בחוץ וכשאתה משחק בחוץ בשכונות שהם לא הכי נעימות לצמיחה בריאה ,אתה נחשף לאנשים ולמעשים .

ומה לעשות שלהוריד וונטיל אולי בשבילכם זה עבריין צעיר אבל בשבילי זה דבר שולי ,אף אחד לא נפגע מזה ולהסיק מכאן שהילד יוריד בעזרת מברג סמל זאת הגזמה פראית ,ובמקרה הכי גרוע הוא הוריד סמל ,אני מסכים שזה לא נעים ,מעצבן ומרתיח אבל תקחו הכל בפרופורציה .

ואם אתם לא מסוגלים, תעברו לגור במושבים או שכונות יוקרה ששם להורים יש ממון ,זמן ,כסף ורוב היום הם לא חושבים על איך לברוח מאפליה או איך להביא לילד חינוך טוב יותר או בכלל איך לקנות ארוחה חמה .

נמאס לי לשמוע את הבילבולי בייצים על וונטיל ,כשיש בעיות יותר רציניות ואף אחד לא שם ₪%^ עליהם .

http://www.ebay.com/itm/Emblem-Tire-...8a281e&vxp=mtr

חיפוש קטן היה פותר לכם את כל הבעיות ,כדי שתוכלו לישון בשקט .

פורסם

סלח לי, אבל אתה מזיין את השכל. לא גדלתי בשום צפון תל אביב, וההורים שלי עבדו ב2 עבודות (גם אבא וגם אמא) ועדיין הצליחו לחנך אותי ואת אחים שלי כמו שצריך. יש הורים היום שחושבים שהתפקיד שלהם מסתיים ברגע שהתינוק נפלט לאוויר העולם. מיותר לציין, שמאחר והם מתנהגים כמו בבונים, ההתנהגות עוברת הלאה. וכן, להתעצבן בגלל וונטיל זה לגיטימי, כי מחוסר הכבוד הבסיסי הזה, מגיעים לדברים גדולים יותר - וזה לא משנה שלדעתך זה סתפ קטנוניות. אם היום ילד לומד שוונטיל מותר לגנוב (ומה אם הזמנתי וונטילים מאיביי שנראים כמו קוביות משחק?) מחר הוא יגנוב סמל לאופניים שלו ומחרתיים הוא יגנוב רכב ושבוע הבא הוא ינהג בשכרות. חינוך מתחיל מבסיס, ואי אפףשר להזניח משהו כי הוא נראה לך עניין פעוט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בבקשה סיפור אמיתי שקרה לי אישית(בחיי שהכל אמיתי בלי הקצנות)

קניתי לאופנוע שני פקקי ונטילים של קוואסקי, ירוקים יפים ובולטים.

האופנוע תמיד מכוסה וחונה מתחת לאף שלי, אני קומה ראשונה.

בלילה של צאת כיפור ב1 בלילה בערך שמעתי רעשים של מתכת, יצאתי לחלון וראיתי בחורצ'יק עם אופניים מפרק לי את הונטילים.

עם כל העצבים שלי התחלתי לצעוק עליו והשלט של ההוט היה לי ביד, זרקתי עליו את השלט ופגעתי לו בראש. אני די בטוח

שכאב לו הראש כמה ימים טובים,את הונטילים הוא לא הספיק לקחת, רק חבל שהבן *ונה לקח את השלט :lol:

:-o:-o:-D

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם
סלח לי, אבל אתה מזיין את השכל. לא גדלתי בשום צפון תל אביב, וההורים שלי עבדו ב2 עבודות (גם אבא וגם אמא) ועדיין הצליחו לחנך אותי ואת אחים שלי כמו שצריך. יש הורים היום שחושבים שהתפקיד שלהם מסתיים ברגע שהתינוק נפלט לאוויר העולם. מיותר לציין, שמאחר והם מתנהגים כמו בבונים, ההתנהגות עוברת הלאה. וכן, להתעצבן בגלל וונטיל זה לגיטימי, כי מחוסר הכבוד הבסיסי הזה, מגיעים לדברים גדולים יותר - וזה לא משנה שלדעתך זה סתפ קטנוניות. אם היום ילד לומד שוונטיל מותר לגנוב (ומה אם הזמנתי וונטילים מאיביי שנראים כמו קוביות משחק?) מחר הוא יגנוב סמל לאופניים שלו ומחרתיים הוא יגנוב רכב ושבוע הבא הוא ינהג בשכרות. חינוך מתחיל מבסיס, ואי אפףשר להזניח משהו כי הוא נראה לך עניין פעוט.

אתה מגזים ,מי שגנב לחם בחנות כי לא היה לו מה לאכול ,מחר ילך לאנוס ,לרצוח ?? לא ,יש דבר שנקרא שיקול דעת ואם המנגנון הזה שבור אצלך ,אז אין מה לעשות תיהיה עבריין. אבל להסיק על ילד שמחפש וונטיל ,כי אין לו כסף לאחד ולהפוך אותו לעבריין זאת הגזמה פראית .רוב החברים שלי הוציאו וונטילים מרכבים ועשו דברים יותר גרועים מזה ורובם סיימו טכניון אז מה זה אומר ?? מי שמוציא וונטיל הוא גאון ?? צריך להבדיל בין שובבות לעבריינות .

פורסם
כנראה רובכם גדלת בצפון תל-אביב וההורים שלכם היו בערב בבית לחנך אותכם ,מצטער לאכזב אותכם אבל אצל האנשים הפשוטים ההורים עובדים ועבדו 12 שעות ביממה ,במשמרות . להורים שלי לא היה זמן להשקיע על חינוך והם עדיין הצליחו למצוא זמן לזה, אבל מה ,רוב הזמן שיחקתי בחוץ וכשאתה משחק בחוץ בשכונות שהם לא הכי נעימות לצמיחה בריאה ,אתה נחשף לאנשים ולמעשים .

ומה לעשות שלהוריד וונטיל אולי בשבילכם זה עבריין צעיר אבל בשבילי זה דבר שולי ,אף אחד לא נפגע מזה ולהסיק מכאן שהילד יוריד בעזרת מברג סמל זאת הגזמה פראית ,ובמקרה הכי גרוע הוא הוריד סמל ,אני מסכים שזה לא נעים ,מעצבן ומרתיח אבל תקחו הכל בפרופורציה .

ואם אתם לא מסוגלים, תעברו לגור במושבים או שכונות יוקרה ששם להורים יש ממון ,זמן ,כסף ורוב היום הם לא חושבים על איך לברוח מאפליה או איך להביא לילד חינוך טוב יותר או בכלל איך לקנות ארוחה חמה .

נמאס לי לשמוע את הבילבולי בייצים על וונטיל ,כשיש בעיות יותר רציניות ואף אחד לא שם ₪%^ עליהם .

http://www.ebay.com/itm/Emblem-Tire-...8a281e&vxp=mtr

חיפוש קטן היה פותר לכם את כל הבעיות ,כדי שתוכלו לישון בשקט .

אתה יכול לנחש מהכינוי שלי שאני לא נולדתי בארץ. עליתי כשהייתי בן 7, ההורים שלי עבדו ועדיין עובדים קרוב ל-12 שעות כל יום. לא גדלתי בצפון תל אביב.

נחש מה? לא הורדתי אף סמל מאף רכב בחיים שלי ולא גנבתי כלום. יודע למה? כי ההורים שלי, במעט הזמן שהיה להם, השרישו לי ערכים אחרים, לימדו אותי מה מותר ומה אסור וכו'. גם אני ביליתי לא מעט שעות מחוץ לבית בילדות שלי, ועדיין לא עשיתי שום עבירה פלילית, ולו הקטנה ביותר. מעבר לזה, אותי גם לימדו לקרוא, להתעניין במוזיקה, ספרות ודברים אחרים, והייתי מסוגל להעסיק את עצמי גם בלי לפגוע באחרים.

התגובה שלך לא מראה על אינטלגנציה גבוהה במיוחד, או לכל הפחות מראה על איזה רצון להתגונן על משהו שעשית.

שכנעת את עצמך שזה שאתה עשית את הדברים האלו בתור ילד זה אומר שזה בסדר? נהדר לך, אתה יכול לא לצום ביום כיפור הבא.

"מנסים לברוח מאפליה"? באיזה עולם אתה חי? זה מאוד פשוט. ההורים בעולם מתחלקים לשני סוגים: כאלו שמשקיעים בילדים שלהם וכאלו שלא. בגלל זה יש ערסים גם בהרצליה פיתוח (מהכרות אישית) ויש אנשים נפלאים גם בשכונות המצוקה הכי גרועות בישראל.

כשלתקן סמל תלוש מרכב עולה 500 שקל, אין הבדל מבחינה הכלכלית בין זה לבין פריצה לרכב שלך כדי לגנוב את הרדיו, למשל. האם גם זה בסדר מבחינתך וגם את זה צריך לקחת בפרופרציה? מה הן ה-"הבעיות היותר רציניות" שאתה מדבר עליהן? במקרה יש לך איזה ידע שלנו אין על העולם, או שאתה הסמכות שקובעת מה מהותי ומה לא, ואף אחד לא סיפר לנו עליך? בבקשה, בוא תשכנע אותי למה אני לא צריך להתרגש מנזק כלכלי של 500 שקל - כמעט 10% ממשכורת ברוטו ממוצעת במדינת ישראל. אתה, בתור מישהו שלא גדל בצפון תל אביב, דווקא אמור להבין שזה סכום די נכבד ולהבין שאנשים שעובדים קשה בשביל הכסף שלהם, רוצים לבזבז אותו על דברים שהם צריכים או רוצים לקנות, ולא על תיקון נזקים מערסים קטנים.

העצבים הם גם לא רק על הנזק הכלכלי. העצבים הם על זה שגדלים פה אנשים, כמוך, שמפתחים אדישות לא הגיונית בעליל לסבלם של אחרים; כל מה שלא מציק לך הוא תמיד מינורי, לא חשוב, צריך לקחת אותו בפרופורציה או להתעלם ממנו. אתה ואנשים כמוך הם אלו שאשמים בזה שכל יום כשאני חוזר לאוטו אני מוצא עליו שריטות חדשות מדלות של מכוניות אחרות (למה להחזיק את הדלת? אז זה פוגע ברכב ליד, צריך לקחת בפרופורציה), ובזה שחותכים אותי בערך בכל פנייה שאני עושה או לא נותנים לי זכות קדימה בתור הולך רגל.

ביום שבו אתה ואנשים כמוך יבינו שיש עוד אנשים בסביבה, שאפשר לחיות את החיים בלי לפגוע בהם (או לפחות להתאמץ לא לפגוע בהם) ושאפשר גם לחנך את הילדים להתנהג ככה, ולא לפתור כל בעיה ב-"נו אז מה כבר קרה?!" הככ טיפוסי שאנחנו תמיד שומעים ממיטב הערסים הישראלים, 99% מהבעיות של מדינת ישראל יפתרו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מכסי וינטיל אתם מתלוננים ?

מה תגידו על זה שבשבת גשומה בבוקר אני לחוץ להגיע למירוץ קארטינג , מפעיל וישרים וברזל מתחכך בזכוכית ...

רענן

מה תגיד על זה שגונבים את המסגרת של הלוחית רישוי ומחזירים את הלוחית למקום? :?

לגבי הפקקים, לפני כחצי שנה גנבו לחבר שלי 4 סטים, בסוף הוא החליט שהוא שם מצלמות, הילדים חזרו, ועוד חייכו למצלמה...:lol:

הוא מחייג אליי ומספר לי שהם חזרו - במקרה, אני ליד ילדים עם אופניים, מסתכל וקולט את הונטילים שלו, הוא הגיע לשם, עלינו להורים של אחד הילדים, הוא הוציא מהמגירה בחדר 2 סטים, עוד 2 סטים היו אצל שני חברים. אחד מהם הוא ילד קווקזי, אני אחסוך ממכם את מה שהאבא עשה לילד...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אתה מגזים ,מי שגנב לחם בחנות כי לא היה לו מה לאכול ,מחר ילך לאנוס ,לרצוח ?? לא ,יש דבר שנקרא שיקול דעת ואם המנגנון הזה שבור אצלך ,אז אין מה לעשות תיהיה עבריין. אבל להסיק על ילד שמחפש וונטיל ,כי אין לו כסף לאחד ולהפוך אותו לעבריין זאת הגזמה פראית .רוב החברים שלי הוציאו וונטילים מרכבים ועשו דברים יותר גרועים מזה ורובם סיימו טכניון אז מה זה אומר ?? מי שמוציא וונטיל הוא גאון ?? צריך להבדיל בין שובבות לעבריינות .

עוד ועוד דמגוגיה בשקל. תפנים: אין הבדל בין גניבה של ונטיל כי אין לך כסף לאחד, לבין גניבה של אוטו כי אין לך כסף לאחד. אין.

אנחנו חיים בעולם בו דברים עולים כסף. יש אנשים שאין להם? עצוב מאוד. גם לי אין לכל מה שאני רוצה, אז מה?

מי שגונב רכיב מרכב לא גונב לחם כי הוא רעב. כל הכבוד לך ולחברים שלך על התואר מהטכניון. לא סיימת את החיים שלך כעבריין, אבל אני כבר יכול לנחש איך אתה מתנהל או תתנהל כהורה, ולמה גם הילד שלך יפגע ברכוש של אחרים, גם אם אתה במקרה בוגר טכניון ונמצא בעשירון העליון מבחינת גובה השכר שלך.

חבל על הזמן.

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אבל אני היחיד שזורק את הפקקים (ובכל טיפול קרסו הנבלות עם השירות החרא שמים לי אחרים וברוב חוצפתם עוד לא מחייבים על זה)?

בשביל מה צריך את הדבר המעצבן הזה? בלי פקקים יש לך ראש ונטיל מוזהב טבעי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יבגניפ

מה קשור מוזיקה ,ספרים ותרבות לעבריינות ורצח ?? לא היו רוצחים משכילים (היטלר ופמלייתו) ,לא היו מוזיקאים בחסד ,זבלים (וואגנר)? ,מצד שני לא היו ילדים פרועים שניהיו צדיקים ?? אין שום קשר בין שובבות לעבריינות ,אני לא נהנה להכנס לוויכוחים עם אנשים שלא מוכנים לקבל את דעתו של אחר .

אין לי מושג איפה גדלת ולא מעניין אותי ,לך היו חיים משלך ולי היו חיים משלי ,לתקן סמל עולה בדיוק את מחיר הסמל .

אני כתבתי שצריך להכנס לפרופורציה ולא לנפח כל שטות ,יש הבדל בין לפרוץ לרכב ולגרום לו נזק ,לבין מישהו שהשאיר דלת פתוחה בלילה והניח על המושב את האייפון 5 שלו וציפה שימצא אותו בבוקר למחרת ,תקרא לשניהם פריצה וגניבה אבל אני יודע להבדיל בין תמימות גובלת בטיפשות לבין פריצה .אתה לא חיי בלה לה לנד ,אל תצפה שכל חייך יכבדו אותך רק כי אתה חונכת ,ואם אתה מצפה ומבדיל את עצמך מאחרים בטענה שאתה "מחונך" ,אז אתה סתם מתנשא .

לא הורדת סמל ,כי אולי לא היו לך חברים ש"גנבו" והיה להם אוסף "מגניב" או אולי לרכב של ההורים שלך לא גנבו וונטילים ולא בא לך לגנוב בחזרה או אולי הם נתנו לך 5 ש"ח ואמרו לך ללכת לפנצ'ריה .

אני לא אומר שמה שעשו לך צריך לעשות לאחרים אבל אתה צריך להתחשב בנסיבות, גם במשפט רצח מתחשבים בנסיבות .

במדינה הזאת אם אתה עבריין אתה חי כמו מלך ,ראה את "מקרה ברבי" .הוא חי בבית מפואר ולא משלם גרוש על העסקים שלו ,וזה בהסכמה מלאה עם הרשויות והוא לא היחיד ! תבוא אליי ואני אראה לך איך מעקמים את החוק ויוצאים מזה ללא פגע ,יש אוכלוסיות ומגזרים שלמים שלא עובדים וחיים על חשבוני וזה לגיטימי לגמרי ,מלגזנים שעל 4 שעות עבודה ביום מקבלים 40 אש"ח רק כי הם מקומבנים ,ממשלה שעושה סבבים על חשבונך וחושבת שזה לגיטימי לגמרי כי זאת דמוקרטיה וכל מיני אנשים כמו פרס ,שחושבים שפוליטיקה זה ג'וב לכל דבר ואם אתה 70 שנה בכנסת אז כנראה אתה משפיע ,ויש עוד מיליון דברים מפגרים במדינה הזאת .

אבל זה לא מפריע לך כי אתה מתורבת ומפריע לך ילד בן 5 שגנב לך וונטיל :shock: או אולי זה פטיש כי הוא חלש ופגיע ,ואתה רואה את עצמך כענק שיכול לפגוע בו וזה מה שעושה לך את זה ,להרגיש חזק על חלשים .

פורסם
יבגניפ

מה קשור מוזיקה ,ספרים ותרבות לעבריינות ורצח ?? לא היו רוצחים משכילים (היטלר ופמלייתו) ,לא היו מוזיקאים בחסד ,זבלים (וואגנר)? ,מצד שני לא היו ילדים פרועים שניהיו צדיקים ?? אין שום קשר בין שובבות לעבריינות ,אני לא נהנה להכנס לוויכוחים עם אנשים שלא מוכנים לקבל את דעתו של אחר .

שוב, אתה נכנס לדמגוגיה. אנחנו לא מדברים היטלר ועל ואגנר, אנחנו מדברים על הממוצע. ילד שההורים שלו ילמדו אותו להתעניין בדברים ולרצות ללמוד יוכל גם לשבת ולקרוא ספר בבית, ולא יחפש איך לגנוב סמל שאוטו. ילד שההורים שלו נותנים לו לצמוח כמו איזה קקטוס במדבר, ונזכרים בו רק כשצריך לחגוג "ברמצווש" יגדל בהתאם. זה בכלל לא פונקציה של עוני או עושר. זו לחלוטין פונקציה של כמה ההורים של ילד כזה או אחר מסוגלים לגדל ילד ולחנך אותו. לא כולם מסוגלים, חבל.

אין לי מושג איפה גדלת ולא מעניין אותי ,לך היו חיים משלך ולי היו חיים משלי ,לתקן סמל עולה בדיוק את מחיר הסמל .

אני כתבתי שצריך להכנס לפרופורציה ולא לנפח כל שטות ,יש הבדל בין לפרוץ לרכב ולגרום לו נזק ,לבין מישהו שהשאיר דלת פתוחה בלילה והניח על המושב את האייפון 5 שלו וציפה שימצא אותו בבוקר למחרת ,תקרא לשניהם פריצה וגניבה אבל אני יודע להבדיל בין תמימות גובלת בטיפשות לבין פריצה .אתה לא חיי בלה לה לנד ,אל תצפה שכל חייך יכבדו אותך רק כי אתה חונכת ,ואם אתה מצפה ומבדיל את עצמך מאחרים בטענה שאתה "מחונך" ,אז אתה סתם מתנשא .

לתקן סמל עולה, אכן, כמה שעולה לתקן סמל. כמו שכתבתי, העלות היא 500 שקלים חדשים במוסך המרכזי של אלפא רומיאו. ברוכים הבאים לעולם האמיתי, בו לדברים שאתה עושה יש השפעה על אנשים אחרים. לפעמים אפילו די כואבת לכיס. גם אם זה היה עולה 5 שקלים, מי בדיוק אתה בשביל לקבוע אם זה יותר מדי או לא? אתה מודע לשיקולים הכלכלים של כל האנשים שכותבים כאן? אתה יודע מה זה 5 שקלים בשביל כל אחד מהם? בתור מי שכותב פה על המצב הקשה בשכונות העוני השונות, הייתי מצפה לקצת יותר התחשבות והבנה שיש אנשים שבשבילם גם 5 שקלים זה כסף, ואני מדבר פה על 500, שזה פי 100 יותר.

המשפט האחרון שלך מסכם את כל מה שאני אומר "אל תצפה שכל חייך יכבדו אותך". אכן, אנשים כמוך, שיש יותר ויותר מהם, לא מכבדים איש ומתרצים את זה במיליון תרוצים שונים. סלח לי שאותי חינכו אחרת. סלח לי שאני מכבד אנשים אחרים, לא גונב, לא מעגל פינות ולא אחנך את הילדים שזה בסדר לגנוב מאחרים אם העלות של הנזק נראת להם מספיק נמוכה, כי אז זו "שובבות" ולא גניבה לכל דבר.

בקיצור, סלח שאני לא ערס שחושב שהוא רובין הוד. אני גם בטוח שזה מאוד מקל על החיים כשיש תרוץ לכל דבר.

לא הורדת סמל ,כי אולי לא היו לך חברים ש"גנבו" והיה להם אוסף "מגניב" או אולי לרכב של ההורים שלך לא גנבו וונטילים ולא בא לך לגנוב בחזרה או אולי הם נתנו לך 5 ש"ח ואמרו לך ללכת לפנצ'ריה .

לא הורדתי סמל כי למדו אותי לא לגנוב. לא צריך להשתמש במרכאות. גניבה היא גניבה. לא חושב שהחוק הישראלי (או כל חוק אחר) מתייחס לגניבה כפונקציה של המחיר של הרכוש שנגנב. לפי השיטה שלך, אגב, ממיליונר אפשר לגנוב גם פרארי, כי הרי הכל יחסי, ומה זה בשביל מישהו עשיר עוד איזה 1,000,000 שח? יאללה, לך, תתפרע.

אני לא אומר שמה שעשו לך צריך לעשות לאחרים אבל אתה צריך להתחשב בנסיבות, גם במשפט רצח מתחשבים בנסיבות .

במדינה הזאת אם אתה עבריין אתה חי כמו מלך ,ראה את "מקרה ברבי" .הוא חי בבית מפואר ולא משלם גרוש על העסקים שלו ,וזה בהסכמה מלאה עם הרשויות והוא לא היחיד ! תבוא אליי ואני אראה לך איך מעקמים את החוק ויוצאים מזה ללא פגע ,יש אוכלוסיות ומגזרים שלמים שלא עובדים וחיים על חשבוני וזה לגיטימי לגמרי ,מלגזנים שעל 4 שעות עבודה ביום מקבלים 40 אש"ח רק כי הם מקומבנים ,ממשלה שעושה סבבים על חשבונך וחושבת שזה לגיטימי לגמרי כי זאת דמוקרטיה וכל מיני אנשים כמו פרס ,שחושבים שפוליטיקה זה ג'וב לכל דבר ואם אתה 70 שנה בכנסת אז כנראה אתה משפיע ,ויש עוד מיליון דברים מפגרים במדינה הזאת .

אבל זה לא מפריע לך כי אתה מתורבת ומפריע לך ילד בן 5 שגנב לך וונטיל :shock: או אולי זה פטיש כי הוא חלש ופגיע ,ואתה רואה את עצמך כענק שיכול לפגוע בו וזה מה שעושה לך את זה ,להרגיש חזק על חלשים .

בן אדם, צא מהסרט שאתה חי בו. מה קשור ביבי? מה קשור מגזרים אחרים? כל גנבה באשר היא מפריע לי ולא משנה מי עומד מאחוריה. כן, אני מתעצבן על ילד בן 12 שגנב לי סמל של אוטו, אבל יותר מתעצבן עליך כי אתה חושב שהוא בסדר ומתרץ את זה בתרוצים הזוים כמו עוני וחוסר הזמן של ההורים שלו.

תעקוב אחרי מה שאתה כותב, למען השם, אתה לא רובין הוד ולא קרל מרכס. אתה מצדיק עבירות שונות על החוק כי אנשים מסויימים הם עניים וכי אין להם כסף לקנות, ואני עונה לך, בפעם השנייה, שלא - זו לא הצדקה. גם אני הייתי ילד עני והצלחתי לגדול ולעבור את גיל הילדות בלי לגנוב. זה שלך היו חברים שפרקו חלקים של רכבים בשכונה זה לא תרוץ, בדיוק כמו שכל דבר אחר הוא לא תרוץ במקרה הזה.

אם היית מספר לי על זה שנגבת מהסופר לחם כי לא היה לכם מה לאכול, לא הייתי כותב לך מילה ובכלל לא הייתי מגיב. אני לא חושב שלי או לאף אחד אחר יש את הזכות לשפוט את מי שרעב ללחם במצב כזה. אבל סמל של רכב, או כל רכיב אחר ממנו הוא לא לחם, לא משלמים איתו שכר דירה ולא שום דבר אחר. מי שגונב כל דבר כזה עושה את זה כי בא לו, כי הוא יכול וכי אף אחד לא הסביר לו מספיק טוב שאסור.

זה לאאומר שהוא יגדל להיות רוצח, זה לא אומר שהוא לא יסיים תיכון ולא יהיה לו תואר. זה אומר רק דבר אחד: הוא הצליח לגרום למישהו נזק כלכלי של 500 שקל, ואתה, בתור בן אדם מבוגר, זה שאמור לחנך ילדים ולהסביר להם מה מותר ומה אסור מצדיק את זה בכל מיני תרוצים הזויים וטענות על זה שיש אנשים רעבים בארץ וגם ביבי הוא גנב.

ד"א אם זה מאוד מעניין אותך - מעולם לא הצבעתי לביבי.

פורסם

בנאדם הרבצת פה נאום..

אבל אין לי כוח להתייחס לכל הכתוב כי זה ימשיך וימשיך ואתה גם תמשיך להתווכח.

אף אחד לא ישנה את הדעה שלך ושלי ולהתווכח על זה ממש אין טעם.

אני רק רוצה להביא ילד בן 5 שיתלוש לך את הסמלים מהאוטו כי הוא צריך אותם לאוסף היפה שלו ונראה איך תרגיש מותק.

טוב נשמה? רק תן לי כתובת ואני ישלח אליך את הילד בן ה-5 שבסך הכל רוצה לאמץ את הסמל היפה שלך.

אתה יכול אפילו לחסוך את הנזק והשריטות על האוטו מניסיון התלישה ולתלוש אותם בעצמך ללא שריטות, נראה לי ככה פחות תתבאס.

פורסם

אל תדאג :) חיברתי אותו עם מסמרות .

יבגניפ

אתה מאשים אותי בדמגוגיה כשאתה דמגוג לא פחות ממני ,אני אסכם לך ,פירצה קוראת לגנב ,אין פה שום אלמנט של חינוך ,גם בשוויץ המתורבתת אם ילד יראה וונטיל נוצץ ,אין לי ספק שהוא ינסה להוריד אותו ,סמל של אלפא באמירויות עולה 500 דולר ,אז מה?? מחיר בחנות חלפי רכב של יוסי בדיוק 150 ש"ח ובאיביי עוד פחות מזה .

רכב בימינו זה בדיוק כמו פלאפון אתה לא צריך להתרגש מזה ,ממילא תחליף עוד 3 שנים ,בכוונה אני לא מתייחס לרכבים מיוחדים כי גם בעליו ידע לשמור עליו הרבה יותר .

חוץ מזה ,לרגע לא אמרתי שזה לא מרתיח ושזה דבר שבשגרה ,זה לא !! אבל ,גם לצעוק חמאס זאת לא דרך .

אני רואה בזה מעשה של שובבות וקונדסות ותו לא אבל מכאן והמסקנה שנוטפת מכל הדיון הזה :

גנבת וונטיל -> עבריין ->לכלא ,פשוט מגוחכת .

חוץ מזה אם תשאל אותי אז כן ,הרבה יותר לגיטימי לגנוב ממיליונר ,מאשר מחבר שלך שזה הפת לחם שלו ,אבל בוא לא נכנס לפילוסופיה .

אני מוכן לעשות ניסוי ,ניקח ילד מתורבת ,נחנה לידו פרארי ונגיד לו "אין שום עונש אם תוריד ממנו את הסמל " ,אני די בטוח שהוא לא יחשוב פעמיים :-D

• תוכן חדש...