Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשהתופעה הופכת להיות נרחבת, צריך להתנהג מולה ביד קשה. אז מה אם קל לגנוב ונטילים ממכונית, זה אומר שמותר? אז מה אם מתחשק לך שלאופניים שלך יהיו ונטילים, אז מותר לך לקחת ממישהו אחר? אני נוסע שנים על אופניים מלוקקות ששוות מספיק כסף בלי ונטילים, כי גנבו לי את הונטילים המקוריים (שחורים סטנדרטיים, אגב.) אתה חושב שגנבתי ממישהו אחר ונטילים? לא, כי המצפון שלי לא ייתן לי לישון בלילה שלקחתי ממישהו משהו.

בחיים שלי לא הרמתי ולא נגעתי במשהו שהוא לא שלי, אלא אם קיבלתי רשות. זה עניין של חינוך, ועניין של חינוך נטו. כי אם אבא של ילד דואג לחנך אותו לכבוד לרכוש של אחרים, הילד לא ייגע. ואם האבא תופס אותו גונב שוקו ומאלץ אותו לחזור לחנות, לשלם ולהתנצל, הילד מבין שאסור ושזה דבר מביש, מכעיס ומתסכל עבור זה שגונבים לו. ואם הילד גדל להיות נער צעיר שחושב שזה בסדר לקחת ונטילים, הורייך לא דאגו מספיק לתת דגש על כבוד לבני אדם ולרכוש שלהם.

כל הכבוד לך שאתה חייל בצבא ביחידה מובחרת בצה"ל, ואני מאחל לך מכל הלב להיות קצין ושתצליח בחיים, אבל בתור בן אדם שמעיד על עצמו שהגיע למקום טוב בחיים, זה הזמן שלך לקום ולהגיד שעשית טעות שלא היית צריך לעשות, ולא לתרץ את זה בזה שהיית ילד. כל עוד תמשיך להצדיק את עצמך, מבחינתי עוד לא התבגרת ולא קיבלת את מימד הכבוד לאחרים ולרכושם.

כן, אני מדבר על ונטילים.

שלא יתפרש לא נכון,אני ממש לא נותן לגטימציה לגנבה בעד שום תרוץ שבעולם גם אם היה מדובר בילד שלא מבין את המעשים שלו.

אבל לאחל לילד איחולים כאלה לבביים בגלל חתיכת פלסטיק בעוד שזה יכול להיות אפילו הבן דוד או האחיין הקטן שלך?

להסחף ולהגיד שילד שלקח חתיכה של פלסטיק מהגלגל של האוטו ולא היה כל כך מודע למעשים שלו עבריין בפוטנציה זו הגזמה.

אין לי ספק ש99 אחוז מחברי הפורום בילדותם השאילו פקק של ונטיל לאופנייים .

אני מעל כל התגובות המתלהמות והייפות נפש הודתי שבתור ילד יצא לי לקחת פקק של ונטיל שחור ומעפן מהגלגל של האוטו של אבא שלי או אפילו מהגלגל של השכן רחמנא ליצלן.

היום אחרי 15 שנים אני מבין שמה שעשיתי לא בסדר אבל ממש לא הפכתי להיות עבריין,שודד או גנב מכוניות ואני אפילו חושב שאני אזרח מהשורה ונורמטיבי לגמרי.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ילדים לא לריב ! :lol:

הנה פתרון נחמד לפי שלבים :

א. לפתוח גוגל

ב. להקליק על כיתובית "תמונות" בצד עליון ימני של המסך

ג. להקליד בתבנית הבאה באנגלית " VALVE CAP ANTI THEFT שם יצרן "

דוגמאות: VW VALVE CAP ANTI THEFT

FIAT VALVE CAP ANTI THEFT

ד. לעבור על התמונות ולמצוא דגם שנסגר עם מפתח אלן או לחילופין מפתח בצורת מחזיק מפתחות.

ה. לבדוק אם עושים משלוחים לארץ הקודש.

ו. להזמין . :-D

נ.ב. זה עולה בסביבות 3 דולר ליחידה לכן מומלץ להזמין כמה יחידות כדי שיהיה נוסף לכל מקרה.

תמונות לדוגמא:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

4.jpg

זמין 8)

פורסם

אבל לוקחים גם את זה!

למה אתה תמים ?

ושמתי לב שכולם פה אומרים ילדים ילדים..

מאיפה אתם יודעים שאלה היו ילדים בכלל ?

ואם זה איזה ערס שיש לו הונדה סיוויק פשע ורוצחת עם אגזוז לחץ שהחליט לאמץ את זה לאוטו שלו ?

אני לא חושב שאלה ילדים.

אה.. ואני גר בבת ים

פורסם

א. לפתוח גוגל

ב. להקליק על כיתובית "תמונות" בצד עליון ימני של המסך

ג. להקליד בתבנית הבאה באנגלית " VALVE CAP ANTI THEFT שם יצרן "

דוגמאות: VW VALVE CAP ANTI THEFT

FIAT VALVE CAP ANTI THEFT

ד. לעבור על התמונות ולמצוא דגם שנסגר עם מפתח אלן או לחילופין מפתח בצורת מחזיק מפתחות.

ה. לבדוק אם עושים משלוחים לארץ הקודש.

ו. להזמין . :-D

נ.ב. זה עולה בסביבות 3 דולר ליחידה לכן מומלץ להזמין כמה יחידות כדי שיהיה נוסף לכל מקרה.

תמונות לדוגמא:

זה בדיוק מה שהיה לי וגנבו אותם. את כל הארבעה. לפני שבוע.

פורסם

חברים אתם צודקים, אבל כמה כבר אנשים מסתובבים עם פלייר פטנט בכיס או שוודי קטן ? :lol:

סביר להניח שינסו לפתוח, יראו שזה לא ממש נפתח וימשיכו הלאה.

כמובן שיש מצב שיעשו נזק לונטיל עצמו אבל לדעתי זה שווה בדיקה- אני מוכן להיות שפן הניסיונות ! 8)

אני אזמין איזה זוג פפקי ונטיל עם הבטחה ונראה מה יהיה...מקווה שלא יהיו בעיות :|.

זמין 8)

פורסם

הויכוח מיותר שכן מדובר על זמנים שונים.

כשאנחנו היינו ילדים באמת היינו תמימים.

רוב הילדים מאבדים תמימות היום בגיל מאוד מוקדם יש כאלה שאפילו בשנים הראשונות של היסודי.

קללות, סגריות, וכו..

בוא נגיד שכשאתה גנבת פקק שחור לפני 10 שנים זה היה מתמימות, היום כשילד גונב פקק שהוא לא שחור, 99% תהיה בטוח שהוא יודע מה הוא עושה ולא אכפת לו.

כשאני הייתי בכתה ה, היה לי חבר בכתה ו שאמר לי יום שישי אחד בוא לסופר מחלקים ממתקים בחינם.

אמרתי איזה כיף והלכתי איתו.

כשהגענו הוא אמר לי ללכת לדבר עם איזה פסנתרן שהיה ברחבה של הקניון בעוד שהוא הולך למכונת משחקים כזאת ועושה שם משהו.

אחרי זה הוא אמר לי בוא עכשיו נחליף תפקידים והוא הראה לי שיש חור איפה שהמיכל של השקלים שמפעילים את המכונה.

בתמימותי, ובסיטואציה החדשה שאני לא מכיר עשיתי מה שהוא אמר לי ויצאתי עם כמה שקלים בכיס.

איך שאנחנו הולכים, לצאת מהדלת האחורית שני שוטרים קופצים עלינו, לוקחים אותנו לצד בעוד מהכוון השני בא עוד שוטר(תחנת המשטרה של כפר סבא היא ממול בצד השני של הכביש).

אני קיבלתי הלם והתחלתי לבכות להזכירכם בן 11 בערך, הרגיע אותי השוטר לקח אותי הביתה בניידת ואיך שהגעתי הביתה בבושת פנים רצתי אל מאחורי הארון ונרדמתי לכמה זמן(בזמן שהשוטר מדבר עם ההורים).

ההורים שלי מעולם לא דברו איתי על הנושא כי הם ראו ישר שלמדתי את הלקח וכיום אחרי בערך 15 שנה אני מתוסכל לפעמים מהעובדה שהכבוד לרכוש שלי הוא לא פרופורציונלי וכמה שאני מנסה לא לפגוע ברכושם של אחרים ותמיד שם לב, אחרים לא ככה.

זה סיפור אמיתי וזאת הפעם הראשונה והאחרונה שעשיתי "מעשה קונדס" כי הייתי ילד חנון ושקט כזה כל החיים.

היום אני עובד בבית קפה בצפון תל אביב תוך כדי לימודים, ממשמר הורים מהשכונות (של צפון תל אביב) שמדי פעם באים אלינו מתוסכלים מהכמות הבלתי פוסקת של הילדים בני 12 שעושים רעש ושותים אלכוהול בפארקים.

בשורה תחתונה, היום אומרים ליד נו נו נו והחברה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

כשילד לא מקבל עונש ראוי על משהו לא בסדר שהוא עושה זה לעד יתמע לו באישיות.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
חברים אתם צודקים, אבל כמה כבר אנשים מסתובבים עם פלייר פטנט בכיס או שוודי קטן ? :lol:

סביר להניח שינסו לפתוח, יראו שזה לא ממש נפתח וימשיכו הלאה.

כמובן שיש מצב שיעשו נזק לונטיל עצמו אבל לדעתי זה שווה בדיקה- אני מוכן להיות שפן הניסיונות ! 8)

אני אזמין איזה זוג פפקי ונטיל עם הבטחה ונראה מה יהיה...מקווה שלא יהיו בעיות :|.

ראה תגובה מעליך.

פורסם

יש לי בבית ונטילים של פיאט (לא גנבתי אותם לא לדאוג) הבאתי אותם מיוון. :lol:

לא הרכבתי את הונטלים משום שמכרתי את הפיאט. :lol:

Volkswagen POLO 6R

פורסם

אור, כשקרה מה שקרה, אתה, כילד בן 11 התחלת לבכות. היום ילד בן 11 שעושה דברים כאלה, מודע לכך שהוא לא בר עונשין, אולי אפילו מקלל את השוטר, וכמובן מקבל גיבוי מההורים שלו, כי זה סתם מעשי קונדס של ילדים. ככה אנחנו נראים.

פורסם

אני יודע וזה מה שעצוב ומה שאנשים לא מבינים.

ילדים אולי לא יגדלו להיות רוצחים ואנסים, אבל לא תהיה להם בעיה לרמות ולשקר בדרך הכי קלה בעולם, כמו שחבר שלי עובד לשעבר של פלאפון ראה בעיניו, את אחד מאנשי השירות לא מתביישים לשקר ולסלף לקוחות במיוחד זקנות לרכוש דברים שהם לא צריכים בהרבה מאוד כסף, שכמובן מתפרש להם למשכורת בתור בונוסים.

אני לא יודע כלום על הילדות שלו אבל אני לא אתפלא אם הוא לא קיבל את החינוך הראוי שילד יקבל.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

גם לי הייתה רביעית כרום שהזמנתי באינטרנט.

אחרי שבוע נעלמו מהצד של הנהג ולמחרת מהצד השני, מסכן הגנב היה צריך להתאמץ ולהגיע פעמים כדי להשלים את הסט.

אני זוכר בשנות ה 90 היו גנבי סמלים והם גם היו לפעמים פוגעים בצבע של הרכב, אז אולי זה פחות גרוע.

הכל יחסית כמובן

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

• תוכן חדש...