Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bubens אתה כנראה לא קראת את ההודעות שלי.

ציינתי כבר הורים משכונות בצפון תל אביב מתוסכלים מהתנהגות הנוער שם.

בכל מקרה, קשה לי להבין אנשים שחושבים כמוך.

כאילו שאם הילד שלך היה גונב משהו היית אומר לו כל הכבוד אתה ילד שובב וחמוד ונותן לו כיף?

גניבה זה גניבה וזה לא משנה אם זה מסטיק של חצי שקל במכולת, ונטיל של 5 שקל שהזמנת במיוחד לאוטו, סמל של 500 שח או 5000 שח מהקופה בהעבודה וכו.

אין פה תחום אפור ואין פה לצאת מפרופורציות - יש לגנוב ויש לא לגנוב, וכבר הבאנו דוגמאות עד כמה ה"שובבות" שאתה קורא לה זה ממש לא מתמימות.

אם אתה לא מצליח לראות איך המקרה פה לא בסדר כנראה שגם לך לא הקנו את הערכים של מה טוב ומה לא כמו לאותם ילדים "שובבים" ואתה גם לא תבין למה לדפוק את הדלת של האוטו שלך ברכב ליד, או לחנות על חניה כפולה,או שהעבירו למישהו מפתח על כל הרכב כי היה משעמם בחופש הגדול, או שילדים משועממים עברו בחניה של הבניין והורידו כמה מראות לרכבים או לחסום את הכביש כי ירדת שניה לקנות משהו.. אתה מבין בעצם דברים כאלה הם "בקטנה", אז מישהו יתעצבן קצת ויעבור הלאה אלה החיים אה?

וזה לא רק אתה לצערינו.. כבר הרבה זמן שמרגישים ברחוב את החוסר כבוד ואכפתיות אחד מהשני וזלזול ברכושו של אדם אחר וזאת תופעה שרק הולכת ונהיית נרחבת יותר.

2017 Citroen C3 Shine

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל נו באמת :) אור בוא נחתוך ידים לילד שגנב מסטיק .

לא ציינתי בשום מקום שזה בסדר וככה זה צריך להיות ,אבל הרבה יותר קשה לשנות התנהגות של אוכלוסיה שלמה ,מאשר לנכש מספר עשבים שוטים והאמת לנכש אותם אף אחד אפילו לא מנסה .

נתתי דוגמא של עצמי כאחד שהחיים הובילו אותו לזה ותאמין לי שאני לא מיעוט במדינה ,בתקווה שיהיה לי הרבה יותר זמן פנוי כדי לדאוג לילדי ,אז אני אדאג לכך שהם לא יתעסקו בשטויות ולא יפגעו ברכוש של אחרים .

היה לי שכן ,שכל פעם שקניתי מגב חדש לחלון אחורי ,היה עוקר אותו ושם על הגג של הרכב ! וזה קרה יותר מפעמיים ! זה אני כבר לא מחשיב כשובבות אלא לבריונות אבל אני מודע היטב למקום מגורי ,ואני מודע היטב לזה שאם לא אני אז מי לי ,ונכון שזה מרגיז ולא צודק ובא לי לחתוך לו את היד אבל מצד שני אם מישהו היה מוריד לי סמל או וונטיל ,הייתי מקבל את זה בהבנה ומתחיל לכסות את הרכב או מחפש שיטה אחרת להגן עליהם אבל בשום פנים ואופן לא הייתי מחפש נקמת דם .

פורסם
אל תדאג :) חיברתי אותו עם מסמרות .

יבגניפ

אתה מאשים אותי בדמגוגיה כשאתה דמגוג לא פחות ממני

איפה בדיוק?

,אני אסכם לך ,פירצה קוראת לגנב ,אין פה שום אלמנט של חינוך ,גם בשוויץ המתורבתת אם ילד יראה וונטיל נוצץ ,אין לי ספק שהוא ינסה להוריד אותו ,סמל של אלפא באמירויות עולה 500 דולר ,אז מה?? מחיר בחנות חלפי רכב של יוסי בדיוק 150 ש"ח ובאיביי עוד פחות מזה .

רכב בימינו זה בדיוק כמו פלאפון אתה לא צריך להתרגש מזה ,ממילא תחליף עוד 3 שנים ,בכוונה אני לא מתייחס לרכבים מיוחדים כי גם בעליו ידע לשמור עליו הרבה יותר .

לפי הגישה שלך עצם זה שיש לי רכב זה פרצה, אלא אם אני בעלים מאושרים של בית פרטי עם חניה מקורה וסגורה. אבל אני לא, אז כנראה שמגיע לי שיגנבו לי, כי "פירצה קוראת לגנב". מה בדיוק אתה מציע לי לעשות עם האוטו? למכור אותו ולקנות יונדאי גטס? יש לי אלפא מסכנה.. ואו, ממש התפרעתי כאן עם רכב מיוחד. יש לי חבר שהיתה לו מיאטה ואחרי חודש מישהו דאג לעבור מפתח לאורך כל הדלת של האוטו. כנראה שאנחנו לא יודעים לשמור על מכוניות. כנראה שמי שאין לו חניה צמודה וסגורה לא מגיע לו שיהיה לו רכב בכלל.

כשאחליף את האוטו בעוד 3 שנים, לכל שינוי בו מהמצב המקורי בו קיבלתי אותו תהייה השפעה על המחיר שלו. אולי אתה לא עברת את התהליך הזה, אבל אני כן, ואני יכול לספר לך שמכוני המבדק השונים ועוד איך שמים לב לזה וכך גם האנשים שקונים ממך את האוטו וסוכנויות הטרייד אין. שכחתי לציין, אבל הסמל התלוש בא עם שריטה שאי אפשר לנקות בפוליש ווקס. כל הכבוד ליוסי, אבל 150 שקלים זה מה שאמא שלי (ההיא משכונת המצוקה, אחת מאלו שאתה ככ רוצה שיתחשבו בהן) מרוויחה ביום. לאבא שלי, אגב, תלשו את הסמל מהדייהטסו סיריון שלו לפני איזה שנתיים. 150 שח זה גם מה שהוא מרוויח ביום עבודה פחות או יותר. אבל היי.. "פרצה קוראת לגנב". הוא צריך לנסוע באוטובוס בכלל..

חוץ מזה ,לרגע לא אמרתי שזה לא מרתיח ושזה דבר שבשגרה ,זה לא !! אבל ,גם לצעוק חמאס זאת לא דרך .

אני רואה בזה מעשה של שובבות וקונדסות ותו לא אבל מכאן והמסקנה שנוטפת מכל הדיון הזה :

גנבת וונטיל -> עבריין ->לכלא ,פשוט מגוחכת .

לא, המסקנה מהדיון הזה היא שגדל לידינו דור של ערסים, שהכל על הז** שלהם והכל מוצדק בעיניהם. נחש את מי אני מאשים בזה.

חוץ מזה אם תשאל אותי אז כן ,הרבה יותר לגיטימי לגנוב ממיליונר ,מאשר מחבר שלך שזה הפת לחם שלו ,אבל בוא לא נכנס לפילוסופיה .

אתה רואה, כאן ההבדל ביננו. אני חושב שלגנוב זה לא לגיטימי. אתה חושב שזה בסדר בתנאים מסויים. אני באמת מציע לך לעבור על מה שאתה מפרסם כאן, כי 10 שורות מעל כתבת שאתה לא מצדיק גנבות ופה אתה כן, בתנאיים מסויימים. ושוב, אתה לא מדבר כאן על מצב של אדם שרעב ללחם, אתה פשוט כותב "ממיליוניר הרבה יותר לגיטמי", או במילים אחרות - לגנוב זה לגיטימי, בפרט ממי שיש לו הרבה. אני יודע שאני נשמע מאוד מתנשא, אבל באמת, תעצור לרגע ותראה מה אתה כותב, ותחשוב אם אתה באמת מאמין בזה ועומד מאחורי זה.

האידאולוגיות המרכסיסטיות שלך אולי נראות לך, אבל לגנוב זה עדיין לא בסדר, אתה לא יודע איזה נזק ממשי הגנבות האלו מסבות לבן אדם הנפגע (גם אם זה רק 150 שח במוסך של יוסי, בלי בכלל לציין את שעות העבודה שמתבזבזות על הנסיעה למוסך וכו') ואתה לא אלוהים ולא השופט העליון כאן. גנבה זה גנבה. למה בכלל צריך לשכנע שזה לא בסדר ולא מוסרי? אני לא חושב שצריך לשלוח ילד בן 12 לבית סוהר ולהרוס לו את שארית החיים על דבר כזה. אני כן חושב שהוא צריך להענש ואני כן יודע שרוב הסיכויים זה שההורים שלו יגיבו כמוך ויגידו לי "מה הוא כבר עשה?!" ויתנו לו לגיטמציה להמשיך ולהתנהג ככה, כי הי - בסוף הוא עוד אולי יתקבל לטכניון או יהיה קצין ביחידה מוברחת בצהל, כמו אחד מהמגיבים כאן. בגלל זה אני חושב שאם היה לי את האומץ לדפוק לילד ההוא שגנב לי את הסמל מכות, זה כנראה הדבר היחיד שהיה מונע ממנו לגנוב בעתיד.

אני מוכן לעשות ניסוי ,ניקח ילד מתורבת ,נחנה לידו פרארי ונגיד לו "אין שום עונש אם תוריד ממנו את הסמל " ,אני די בטוח שהוא לא יחשוב פעמיים :-D

אין ויכוח. בגלל זה לילדים יש הורים שמחנכים אותם. באופן כללי, אולי הרבה אנשים היו גונבים אם לא הפחד מהענישה. בדיוק בגלל זה יש חוקים, מדינה ומשטרה ובתי כלא. כן, הרבה אנשים לא גונבים בגלל הפחד מהענישה. מה לעשות? לא לכולם יש רף מוסרי גבוה. חבל שאתה רוצה לישר קו על פי זה.

חבל על המשך הויכוח, אתה תמשיך לחיות בעולם בו יש רובין הודים ויש עשירים שצריך לדפוק אותם. אני אמשיך לחיות בעולם בו אני עובד קשה כמו חמור, בשביל לקנות רכב שאפילו לא נחשב ליוקרתי ברוב המקומות האחרים בעולם, ואמשיך להתעצבן מזה שרובין הודים כמוך מחנכים ילדים שעבריינות זה בסדר, אם יש תנאים מסויימים שמתקיימים, בעיקר אם הנפגע מהעבריינות נראה להם עשיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני ממש לא מדבר על נקמת דם, אני מדבר על הצבת גבולות שזה ההפך ממה שאתה הבאת פה.

ילד שילמד בדרך קשה מספיק שמשהו לא בסדר, רוב הסיכויים שלא יחזור על הדבר הזה.

אם אותי לא הייתה עוצרת משטרה והייתי חוזר הביתה איך שאני, אני לא בטוח כל כך שהייתי מי שאני היום וכנראה שדרכי בחיים הייתה קצת שונה ולא לטובה.

לא אומר שהייתי גנב או פושע, אבל היחס שלי לדברים היה משתנה.

תהיה בטוח ש99 אחוז מהילדים היום שגונבים ונטיל זה לא מתמימות ואם תגיד להם נו נו נו, הם יגידו לך לך תז***ן ויעופו עם האופניים שלהם, ועוד שנה שנתיים הם יעשנו עם חברים שלהם ויורידו בקבוק אלסקה בגן הציבורי.

ילד טוב שמבצע מעשה קונדס, ויצעקו עליו ויגידו לו ללכת להחזיר לבנאדם את הפקק בידיים, ילמד את הלקח שלו גם.

זה בדיוק עניין החינוך וחומרת הענישה צריכה לבוא מההורה שאמור לדעת את מצב החינוך של הילד שלו, מה שלא קורה במדינה שלנו ומפה זה מתחיל.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

חבל על המשך הויכוח, אתה תמשיך לחיות בעולם בו יש רובין הודים ויש עשירים שצריך לדפוק אותם. אני אמשיך לחיות בעולם בו אני עובד קשה כמו חמור, בשביל לקנות רכב שאפילו לא נחשב ליוקרתי ברוב המקומות האחרים בעולם, ואמשיך להתעצבן מזה שרובין הודים כמוך מחנכים ילדים שעבריינות זה בסדר, אם יש תנאים מסויימים שמתקיימים, בעיקר אם הנפגע מהעבריינות נראה להם עשיר.

exactly ;)

פורסם

בשוויץ המתורבתת אם ילד יראה וונטיל נוצץ ,אין לי ספק שהוא ינסה להוריד אותו

שמע, אין לי מה להגיד לך כי יבגניפ וOorr כבר הספיקו לכתוב כל מה שיש לי להגיד, רק דבר אחד יש לי להוסיף לך: פרצה קורצת לגנב? אם היה לך מושג כמה זוגות אופניים משוחררות מכל שרשרת או אמצעי הגנה מסתובבות באמצע רחובות בשווייץ, ללא זכר לבעלים, והן בכל זאת יחכו לבעלים שם כמה שעות טובות, היית מבין שמה שאמרת עכשיו- שטויות. בשוויץ יש חינוך והכל מתחיל מחינוך ודאגה של הורים לאחד הערכים החשובים ביותר- כבוד לאחרים, ומתוך זה כבוד לרכוש של אחרים. דבר שלוקה בחסר אצלך, ועוד אצל המון ישראלים פה בארץ. מלבד "זוטות" כמו קבוצות פוליטיות קיצוניות במיוחד, אנשים כמוך ואתה בפרט מוכיחים לי כל פעם מחדש למה אני לא הולך לגור כאן בעתיד.

אני אחיה במקום שבו יכבדו לי את הונטילים.

פורסם

אני בכלל לא חושב שצריך להשוות את המקום שאתה חיי בו למקומות אחרים.

תנאים שונים, אוכלוסיה שונה ולא צריך להסתכל על אף אחד חוץ מעל עצמך.

תראה מה אפשר לעשות כדי לשנות דברים בארץ.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
א ממיליונר ,מאשר מחבר שלך שזה הפת לחם שלו ,אבל בוא לא נכנס לפילוסופיה .

אני מוכן לעשות ניסוי ,ניקח ילד מתורבת ,נחנה לידו פרארי ונגיד לו "אין שום עונש אם תוריד ממנו את הסמל " ,אני די בטוח שהוא לא יחשוב פעמיים :-D

זה משפט מרתיח. אם אתה חושב שזה לגיטימי לגנוב ממי שיש לו, אז זה לגיטימי שמי שיש לו פחות ממך יגנוב ממך ויצא ללא אשמה.

גנב זה גנב זה גנב. אם לא תתחיל לחנך בוונטיל זה יגמר במשהו יותר גדול, כי הילד לומד ש"זה מותר". למה שמי שקונה פרארי, יחשוש בכלל מגניבת וונטילים? אולי הוונטילים צבועים בצורה מסויימת, והערך שלהם קצת יותר גבוה מ-5 שקלים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

^^

הרבה מיליונרים לא נקיי כפיים ,באופן כזה או אחר הם ניצלו עני או פגעו בזכויותיו ,אל תחשוב שכל מי שהרוויח את לחמו עשה זאת ביושר מלא כי זה לא ! ראה את דוגמת תשובה הצדיק או כל אוליגרך ישראלי שתמצא אשר נכנס לחובות .

אז כן לו מותר ,כי הוא מוקף באנשים בעלי כוח והשפעה ואף אחד לא יציק לו ,ומה שהוא גנב זה בגלל פרצות בחוק !

רגע ,אז זה עושה את זה לגיטימי ? ואני כמעט בטוח שרובם ניצלו עובד כזה או אחר כשהעסיקו אותו דרך חברת קבלן אז להם מותר ?? נכון ,הם לא גנבו ישירות הם גנבו בעקיפין ולא עברו על שום חוק ,חוץ מחוק המוסר .

אבל אם אוליגרך x היה נמצא במדינה כמו שוויץ ,הוא היה נחשב לפושע אם העסיק עובדים דרך חברות קבלן ופגע בזכויות עובד .שם היו מעלים אותו על גרדום ועושים ממנו דוגמא לאחרים ,אני מזכיר לך פה זה לא שוויץ ויש פה עיוות בחוק ,אז אני חושב שזה לגיטימי לקחת ממי שיש לו מאשר ממי שאין לו (אני לא מצדיק פשיעה ! בשום פנים ואופן ,שלא תבין אותי לא נכון)

מדינות סקנדינביה (או שוויץ) ידועות כמדינות מתורבתות אבל בגלל שלא חסר להם כלום ! יש להם את כל השפע ולכן רמת הפשיעה נמוכה ,אבל גם הם היו פעם ברבריים וגם הם רצחו מבלי לחשוב פעמיים .

תאמין לי ,ברגע שישראל תגיע לרמת חיים סבירה ויחס בין שכבות חלשות לשכבות חזקות יתאזן ,כלומר רוב המדינה תיהיה מעמד ביניים ,נעבוד 5 ימים בשבוע ולא יותר מ 8 שעות ביממה ,ויהיה לנו זמן פנוי להקדיש לילדים מבלי לרעוב לפת לחם ,גם אנחנו נהפוך להיות מדינת רווחה וגם אצלנו תוכל להשאיר את האופניים ללא מנעול ושרשרת ,אבל עד שזה יקרה תצטרך לחיות אם מה שיש ! כי זמן וכסף קונים תרבות ושניהם חסרים במדינתנו .

פורסם

אני מצטער לאכזב- ללמד ילד או נער להיות בן אדם זה לא קשור למצבו הכלכלי, כי כמו שאמרו לך כבר כאן, גם ילדים להורים עשירים הולכים ושותים, מעשנים דברים לא מזוהים, וכמובן גם גונבים. נכון שבשכבות החלשות קשה יותר לחנך לכבוד ולמוסר, אבל הכל תלוי בהורים וברמת המוטיבציה שלהם ללמד את ילדיהם איך להיות בן אדם טוב. הבעיה מתחילה בהורים שכשלו בחייהם בגלל החלטות כאלו או אחרות, או שחייהם הביאו אותם למקומות לא טובים, והם בטוחים שעדיף לילדים לא להקשיב להם כי הם כשלו בעצמם. או שסתם מדובר בהורים שאין להם כח לילדים שלהם, וגם זה לא חסר.

נוסף על כל אלו, אני גם מתערב איתך שאם אני משאיר את האופניים שלי ברחוב ומישהו לוקח אותן, 90% מדובר באדם שלא חסר לו מה לאכול בבית ככה שאתה מדבר על השכבות החלשות, אבל הבעיה היא בכל הרבדים של החברה החולה בארץ שלנו. הרבה מאלו שחסר להם אימצו סטנדרטים ודרך חינוך שזהה להשקפת העולם שלי, שבראשה זה עניין הכבוד לאנשים אחרים ולרכושם. כתוצאה מכך, גם הילדים שלפעמים רעבים, ימצאו פלאפון ברחוב ויתקשרו לבעלים כדי להחזיר אותו, או באמת ישקיעו חצי דקה בללכת לפח הקרוב במקום לזרוק את האשפה שלהם על הרצפה ברחוב.

פורסם
^^

הרבה מיליונרים לא נקיי כפיים ,באופן כזה או אחר הם ניצלו עני או פגעו בזכויותיו ,אל תחשוב שכל מי שהרוויח את לחמו עשה זאת ביושר מלא כי זה לא ! ראה את דוגמת תשובה הצדיק או כל אוליגרך ישראלי שתמצא אשר נכנס לחובות .

אז כן לו מותר ,כי הוא מוקף באנשים בעלי כוח והשפעה ואף אחד לא יציק לו ,ומה שהוא גנב זה בגלל פרצות בחוק !

רגע ,אז זה עושה את זה לגיטימי ? ואני כמעט בטוח שרובם ניצלו עובד כזה או אחר כשהעסיקו אותו דרך חברת קבלן אז להם מותר ?? נכון ,הם לא גנבו ישירות הם גנבו בעקיפין ולא עברו על שום חוק ,חוץ מחוק המוסר .

אבל אם אוליגרך x היה נמצא במדינה כמו שוויץ ,הוא היה נחשב לפושע אם העסיק עובדים דרך חברות קבלן ופגע בזכויות עובד .שם היו מעלים אותו על גרדום ועושים ממנו דוגמא לאחרים ,אני מזכיר לך פה זה לא שוויץ ויש פה עיוות בחוק ,אז אני חושב שזה לגיטימי לקחת ממי שיש לו מאשר ממי שאין לו (אני לא מצדיק פשיעה ! בשום פנים ואופן ,שלא תבין אותי לא נכון)

מדינות סקנדינביה (או שוויץ) ידועות כמדינות מתורבתות אבל בגלל שלא חסר להם כלום ! יש להם את כל השפע ולכן רמת הפשיעה נמוכה ,אבל גם הם היו פעם ברבריים וגם הם רצחו מבלי לחשוב פעמיים .

תאמין לי ,ברגע שישראל תגיע לרמת חיים סבירה ויחס בין שכבות חלשות לשכבות חזקות יתאזן ,כלומר רוב המדינה תיהיה מעמד ביניים ,נעבוד 5 ימים בשבוע ולא יותר מ 8 שעות ביממה ,ויהיה לנו זמן פנוי להקדיש לילדים מבלי לרעוב לפת לחם ,גם אנחנו נהפוך להיות מדינת רווחה וגם אצלנו תוכל להשאיר את האופניים ללא מנעול ושרשרת ,אבל עד שזה יקרה תצטרך לחיות אם מה שיש ! כי זמן וכסף קונים תרבות ושניהם חסרים במדינתנו .

אחת התגובות המעצבנות שקראתי.

1. זה תפקידה של המדינה לטפל באוליגרך שעבר על החוק, לך ולאלה שמחזיקים בדיעות שלך אין שום זכות לעשות דין לעצמם ו"לקזז" מההון של אותו אוליגרך.

2. עוני הוא מושג יחסי, יחסית למהגרי העבודה מאריתריאה גם בעלים של יונדאי גטס הוא עשיר מופלג, אז זה נותן להם לגיטימציה לגנוב ממנו?

3. את ההון לרכישת ה- IS שלי השגתי בעבודה קשה, מי שמך שתרשה לעצמך לגעת ברכוש שלי ושל זולתי ה"מיליונרים"?

אל תטעה, ריבוי המילים שכתבת לא הופכת את התגובה שלך לנכונה וצודקת - להפך.

פורסם

קראתי את רוב התגובות, ואני קצת לא מבין מה הולך כאן, אתם רחמנים בני רחמנים עבור אותם הילדים שהיום זה ונטיל מחר זה סמל ואחכ זה כבר שמשה מנופצת בגלל המערכת שיש לך באוטו.

דין פרוטה כדין מאה ואותו ילד קקה שהוריד לך ונטיל מחר יחרוט לך על האוטו תתחדש, ואם אתם שואלים אותי זה על אותו המשקל !

לפני 3 שנים חבורה של 3 נערים בני 17 עיקמו לי את המראה הורידו פס קישוט שרטו את הרכב וגנבו סמל, אחד מהם נתפס בשעת מעשה ה2 האחרים ברחו אותו האחד שילם ביוקר ויעיד על כך המנעול הגה שהיה זרוק בתא המטען, לשמחתי (ובדיעבד אני מצטער שעשיתי את זה) זה נגמר כך ללא משטרה שלבטח היתה משחילה לי, אבל מאז אף אחד לא העיז להתקרב לי לרכב כולל הקליאו שהיתה לי והמדבקות ספורט שלה סופר מבוקשת אצל אותם אידיוטים.

מצטער אין לי שום חמלה כלפי אותם ילדים, ואותם אנשים שאומרים שזה בגלל שהם גודלים בשכונות ללא חינוך שלא יבלבלו תמח, גם אני גדלתי בשכונה כשאתה כל היום מסתובב כשהייתי בן 7 גנבתי מסטיקים מהמכולת אמא שלי צרחה עלי כל כך ושלחה אותי לשלם ולהתנצל ומאז לא העזתי לגעת ברכושו של אחר וכן גם ההורים שלי עבדו ב2 עבודות ומצאתי את עצמי שורף את רוב היום בחוץ עם כל מיני ילדים שהיום נכנסים ויוצאים מבתי מעצר (אחד מהם היה זה שהודה בדריסה במקום שושן ברבי בנתניה) לשמחתי בגלל ההורים שלי אני היום במקום אחר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

dorki

לא התכוונתי אישית אלייך ,אולי הרווחת את הלקסוס ביושר ,תהנה מזה :) אני גם מקווה להרוויח ביושר אבל רובם לא יעשו זאת כך ,לא קראתי לפגוע בעשירים ולקחת מה שיש להם ,רק הצדקתי את הטענה הידועה בגמרא "הגונב מגנב פטור" וגם אז הבינו שיותר קל מוסרית להצדיק גנבה מגנב.

חינוך קודם כל מתחיל מלמטה ,מהאבא ומהאמא ,וממערכת החינוך של המדינה ,היתרון של משטר קומוניסטי/סוציאליסטי היה שכולם ניהיו שווים על ידי כך שאיפסו את כולם ,לפחות מבחינה חינוכית ,סטאלין דאג לשלוח את הבעייתים למקום יפה יותר :lol: ,ברגע שיש קפיטליזם החלשים נזרקים לפינה וכמה שלא תיהיה בעצמך מחונך וכמה שלא תנסה להשריש זאת לילד ,תמצא אותו ברחוב סופג את תרבות הרחוב ,כי פשוט אין לך זמן פנוי לטפל בו ,שלא לדבר על מערכת חינוך מתפרקת ,שגם היא לא רוצה להשקיע בנוער בעייתי ,הנה יצרת לעצמך את דמות הערס ,אבא ואמא לא נמצאים רוב היום ,הוא מסתובב בצ'כונה וסופג את הלך הרוח של רוב הבעיות של ימינו ,ובביה"ס הוא לא מוכן להתחנך ,רק להציק לכולם .כמובן אם האבא והאמא בעצמם ניהיו כאלה ,אי אפשר לצפות מהבן להיות אחר .

מה גם ,אם נגע בתרבות המזרחית -> טוב לא נכנס לשם ,שלא נעיר את השד :lol:

פורסם
dorki

לא התכוונתי אישית אלייך ,אולי הרווחת את הלקסוס ביושר ,תהנה מזה :) אני גם מקווה להרוויח ביושר אבל רובם לא יעשו זאת כך ,לא קראתי לפגוע בעשירים ולקחת מה שיש להם ,רק הצדקתי את הטענה הידועה בגמרא "הגונב מגנב פטור" וגם אז הבינו שיותר קל מוסרית להצדיק גנבה מגנב.

חינוך קודם כל מתחיל מלמטה ,מהאבא ומהאמא ,וממערכת החינוך של המדינה ,היתרון של משטר קומוניסטי/סוציאליסטי היה שכולם ניהיו שווים על ידי כך שאיפסו את כולם ,לפחות מבחינה חינוכית ,סטאלין דאג לשלוח את הבעייתים למקום יפה יותר :lol: ,ברגע שיש קפיטליזם החלשים נזרקים לפינה

אולי ביושר ואולי שלא ביושר?

בדבר אחד בלבד אתה צודק, עוני הוא מושג סטטיסטי יחסי והגדרתו היא - משפחה שהכנסתה פחות מחצי ההכנסה הממוצעת למשפחה היא עניה.

אצל סטלין לא היו עניים כי כמעט כולם הרוויחו אפס או קרוב לכך ולכן העם היה חסר כל אבל עניים - רחמנא ליצלן - לא היו שם.

• תוכן חדש...