Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
dorki

לא התכוונתי אישית אלייך ,אולי הרווחת את הלקסוס ביושר ,תהנה מזה :) אני גם מקווה להרוויח ביושר אבל רובם לא יעשו זאת כך ,לא קראתי לפגוע בעשירים ולקחת מה שיש להם ,רק הצדקתי את הטענה הידועה בגמרא "הגונב מגנב פטור" וגם אז הבינו שיותר קל מוסרית להצדיק גנבה מגנב.

חינוך קודם כל מתחיל מלמטה ,מהאבא ומהאמא ,וממערכת החינוך של המדינה ,היתרון של משטר קומוניסטי/סוציאליסטי היה שכולם ניהיו שווים על ידי כך שאיפסו את כולם ,לפחות מבחינה חינוכית ,סטאלין דאג לשלוח את הבעייתים למקום יפה יותר :lol: ,ברגע שיש קפיטליזם החלשים נזרקים לפינה וכמה שלא תיהיה בעצמך מחונך וכמה שלא תנסה להשריש זאת לילד ,תמצא אותו ברחוב סופג את תרבות הרחוב ,כי פשוט אין לך זמן פנוי לטפל בו ,שלא לדבר על מערכת חינוך מתפרקת ,שגם היא לא רוצה להשקיע בנוער בעייתי ,הנה יצרת לעצמך את דמות הערס ,אבא ואמא לא נמצאים רוב היום ,הוא מסתובב בצ'כונה וסופג את הלך הרוח של רוב הבעיות של ימינו ,ובביה"ס הוא לא מוכן להתחנך ,רק להציק לכולם .כמובן אם האבא והאמא בעצמם ניהיו כאלה ,אי אפשר לצפות מהבן להיות אחר .

מה גם ,אם נגע בתרבות המזרחית -> טוב לא נכנס לשם ,שלא נעיר את השד :lol:

אגיב בכל זאת

סלח לי, אבל עברת את גיל 18? 15? כי נראה שלא.

מאיפה אתה מביא את אוסף השטויות שאתה כותב על הרגע "שיש קפיטליזם"? ברצינות, אתה סותר את עצמך תגובה אחר תגובה. מה הטעם בסתם לכתוב דברים שירגיזו אנשים אחרים כאן? אתה יודע כמה ילדים נזרקו לרחוב ברוסיה כתוצאה מהמהפכה הסוציאליסטית שם, ש-"איפסה את כולם"? אתה רוצה המלצה לשלושה ארבעה ספרים על ילדים רוסים הומלסים או על המחנכים שלהם בתחילת שנות ה20 של המאה ה20, שתלמד קצת על האלימות שהיתה שם ועל רמת העבריינות הקשה במדינה? הנה מבזק חדשות בשבילך: גם באמא רוסיה החלשים נזרקו לפינה אחרי המהפכה הסוציאליסטית. קרובי משפחה שלי לא התקבלו לאוניברסיטה כי היו יהודים, ואת המשפחה שלי (7 נפשות) דחסו בדירת 4 חדרים מצ'וקמקת, וזה עוד נחשב לטוב, כי הדירה היתה רק שלנו ולא דירה קמונולית, כזאת שחולקות 3-4 משפחות. ה-so called סוציאליזם ברוסיה ממש לא איפס את כולם, כמו שאתה חושב, הוא פשוט יצר מעמדות שונים - ביורוקרטיה מועסקת על ידי המדינה, וכל השאר.

אם כבר אמא רוסיה, אז הנאומים הנלהבים שלך פה שמצדיקים (כן, מצדיקים, אתה הצדקת את זה משהו כמו 4 פעמים ואפשר להביא עוד פעם ועוד פעם ציטוטים מדוייקים) את האלימות של הילדים הערסים במדינתו מזכירים את הגישה של האינטקלטואלים הרוסים מסוף המאה ה19, שהתבוננו בהערצה בלומפנים שם שעשו פוגרומים ביהודים ודיברו על זה שזה מבטא את רוח העם הפראית וכמה זה נפלא, וכמה יצא מזה רק טוב, אם רק שיטת הממשל תשתנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גנבו לי גם ארבעה ונטילים של וולוו (הזמנתי במיוחד מאיביי).

בהתחלה גנבו את הזוג הימני, ואחרי שבוע שבועיים גם את השמאליים.. באסה :roll:

פורסם

ובנוסף לכל, הבחור גם אינו דואג להסתיר את השקפותיו הנוטפות גזענות ודעות קדומות.

אין לנו מה לנסות להכניס הגיון לאדם בעל דעות כאלו.

(התגובה בהתייחסות ליבגניפ)

פורסם
אגיב בכל זאת

סלח לי, אבל עברת את גיל 18? 15? כי נראה שלא.

מאיפה אתה מביא את אוסף השטויות שאתה כותב על הרגע "שיש קפיטליזם"? ברצינות, אתה סותר את עצמך תגובה אחר תגובה. מה הטעם בסתם לכתוב דברים שירגיזו אנשים אחרים כאן? אתה יודע כמה ילדים נזרקו לרחוב ברוסיה כתוצאה מהמהפכה הסוציאליסטית שם, ש-"איפסה את כולם"? אתה רוצה המלצה לשלושה ארבעה ספרים על ילדים רוסים הומלסים או על המחנכים שלהם בתחילת שנות ה20 של המאה ה20, שתלמד קצת על האלימות שהיתה שם ועל רמת העבריינות הקשה במדינה? הנה מבזק חדשות בשבילך: גם באמא רוסיה החלשים נזרקו לפינה אחרי המהפכה הסוציאליסטית. קרובי משפחה שלי לא התקבלו לאוניברסיטה כי היו יהודים, ואת המשפחה שלי (7 נפשות) דחסו בדירת 4 חדרים מצ'וקמקת, וזה עוד נחשב לטוב, כי הדירה היתה רק שלנו ולא דירה קמונולית, כזאת שחולקות 3-4 משפחות. ה-so called סוציאליזם ברוסיה ממש לא איפס את כולם, כמו שאתה חושב, הוא פשוט יצר מעמדות שונים - ביורוקרטיה מועסקת על ידי המדינה, וכל השאר.

אם כבר אמא רוסיה, אז הנאומים הנלהבים שלך פה שמצדיקים (כן, מצדיקים, אתה הצדקת את זה משהו כמו 4 פעמים ואפשר להביא עוד פעם ועוד פעם ציטוטים מדוייקים) את האלימות של הילדים הערסים במדינתו מזכירים את הגישה של האינטקלטואלים הרוסים מסוף המאה ה19, שהתבוננו בהערצה בלומפנים שם שעשו פוגרומים ביהודים ודיברו על זה שזה מבטא את רוח העם הפראית וכמה זה נפלא, וכמה יצא מזה רק טוב, אם רק שיטת הממשל תשתנה.

קומוניזם יפה היה רק בקיבוצים ובטח שלא בבריה"מ. יפה, אבל נידון לכשלון מלכתחילה ופלא שהחזיק 70-80 שנה עד שנכנע לכוחות השוק והחברה, כי אף אחד לא רוצה לחלוק והטבע האנושי מתנגד לשוויוניות.המוכשר רוצה להינות מפירות כשרונו ולא להחזיק את העצלן/טיפש על גבו ובקיבוצים היו מלא מאלה. למעשה ישנם קיבוצים שההבדל בינם לרעב היה אחד מוכשר שהסכים לתרום לכלל.הרבה.

פורסם

אסור להקל ראש בעבירות רכוש וגם הקלות ביותר.

ילדים, נערים, מסכנים, משועממים ועוד כל התירוצים האלו אין להם מקום. ואת בעל הרכוש שנגנב או ניזוק זה ממש מעניין כשלג כאשת קד.

ולכל המתייפייפים זכרו: המרחם על אכזרים מתאכזר לרחמנים.

פורסם

יבדניפ

אתה לא שווה תגובה ,לך תשאל בבית שיספרו לך על בריה"מ של שנות ה 80 ותחזור אליי ,ואם אתה לא מאמין שכולם היו שווים ,כנראה הביאו אותך לארץ בגיל מתקדם אחרי הפירוק ,בגלל זה אין לך מושג על מה אתה כותב ובכלל כבר כתבתי לך פעם על סגנון מתנשא .

אתה בעצמך כותב על אלה שפוגעים בך ,כשאתה בעצמך פוגע באחרים דרך סגנון בוטה והמתחצף שלך ,כן ופגיעה מילולית היא לא פחות גרועה מפגיעה פיזית ,תלמד על תרבות הדיון ותגיב בהתאם אתה לא היחיד שיש לו השקפת עולם על החיים בבריה"מ בפרט ועל החיים הכללים ,תצמד לכללים של הדיון אם אתה רוצה תשובה .

אני לא פושע ,גם אם לקחתי לך פקק לוונטיל כשהייתי בן 11 :? .

פורסם
יבדניפ

אתה לא שווה תגובה ,לך תשאל בבית שיספרו לך על בריה"מ של שנות ה 80 ותחזור אליי ,ואם אתה לא מאמין שכולם היו שווים ,כנראה הביאו אותך לארץ בגיל מתקדם אחרי הפירוק ,בגלל זה אין לך מושג על מה אתה כותב ובכלל כבר כתבתי לך פעם על סגנון מתנשא .

אתה בעצמך כותב על אלה שפוגעים בך ,כשאתה בעצמך פוגע באחרים דרך סגנון בוטה והמתחצף שלך ,כן ופגיעה מילולית היא לא פחות גרועה מפגיעה פיזית ,תלמד על תרבות הדיון ותגיב בהתאם אתה לא היחיד שיש לו השקפת עולם על החיים בבריה"מ בפרט ועל החיים הכללים ,תצמד לכללים של הדיון אם אתה רוצה תשובה .

אני לא פושע ,גם אם לקחתי לך פקק לוונטיל כשהייתי בן 11 :? .

bubens,

אני גדלתי בברית המועצות של שנות ה80! על מה אתה מדבר?! אתה לא מציג השקפת עולם, אתה פשוט על גבי ארבעה עמודים משכנע אותנו למה לגנוב זה בסדר, ומספר לנו שעשירים הם גנבים, שמגיע למיליונרים שיפגעו בהם. יצאת גם נגד עדות המזרח, והצדקת גנבות ואלימות בטענות שהמערכת הכלכלית שלנו מצדיקה את זה. אף אחד לא אמר שאתה פושע, אתה זה שהטלת ספקת בזה שאחד מהמגיבים מעלי, זה שקנה לקסוס, הרוויח את הכסף בשביל זה ביושר. על איזה שיוויון בשנות ה80 בברהמ אתה מדבר, בן אדם?! הרבה לפני הפירוק, היו שם עובדים של כל הארגונים המקומיים של המפלגה, שהיו עשירים (חלק מהם הפכו לאוליגרכים של שנות ה90) והיו כאלה כמו המשפחה שלי, שהיו עניים מרודים, למרות שכולם עבדו. על מה אתה מבסס את מה שאתה כותב? נכון, זה פרום אינטרטני, אבל ידע מבוסס עדיין לא פגע באיש.

אני מבין שאתה מאמין בחזון מסויים, אבל תפריד בין האמונה שלך לבין עובדות. העובדות בשטח הן שבברית המועצות היו פערים אדירים בין עניים לעשירים כמו בכל מקום, זה גם בכלל לא רלוונטי לדיון או לבעיה המקורית.

גנב הוא גנב וזה לא משנה אם הוא אוליגרך או ילד בן 11. במקרה של ילד בן 11, יש לו עוד סיכוי להשתנות, אבל לא כשהמבוגר לידו אומר לו "זה בסדר, תגנוב, הקפיטליזם אשם ולא אתה או אני". יש לך פה שני מקרים שהעידו על זה, אבל אתה ממשייך בשלך.. "זה לא אתם, זה תשובה ולב לבייאב". טוב, כאמור אם זה מקל לך על החיים...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תקח אותו קשה, כנראה מדובר בטרול.

אם מישהו נעשה עשיר כי הוא גנב זה מצדיק את הגנבה? איזה שטויות...

מי אתה שתחליט מי גנב ומי לא?

ד"א הכלל של "גונב מגנב פטור" ביהדות מתייחס לחלק מהתשלום. הוא פטור מלהחזיר את הגניבה אבל חייב לשלם עונש חמישית מהערך של מה שהוא גנב או משהו דומה, לא זוכר בדיוק. בכל אופן אין לצאת פטור לגמרי מגניבה.

החינוך מתחיל רק מההורים ולא קשור לבית הספר. ילד שההורים שלו מרשים לעצמם לא לחנך אותו בעצמם ולתת לו להסתובב לבד בשכונה יגדל להיות בנאדם מסריח באשמתם, ולא בגלל החברים הרעים שלו. הבעיה היא שההורים חושבים שזה לא תפקידם בכלל והכסף שהם משלמים לבית הספר אמור לחנך את הבן שלהם. הכל בגלל ההורים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אסור להקל ראש בעבירות רכוש וגם הקלות ביותר.

ילדים, נערים, מסכנים, משועממים ועוד כל התירוצים האלו אין להם מקום. ואת בעל הרכוש שנגנב או ניזוק זה ממש מעניין כשלג כאשת קד.

ולכל המתייפייפים זכרו: המרחם על אכזרים מתאכזר לרחמנים.

זה מה שקורה שיש לך בתי משפט עם שופטים שמרחמים על הפושעים,

ובמקום לתת עונשים הקבועים בחוק מבצעים "עיסקת טיעון",

מוציאים אנשים לחופשי על תנאי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זה מה שקורה שיש לך בתי משפט עם שופטים שמרחמים על הפושעים,

ובמקום לתת עונשים הקבועים בחוק מבצעים "עיסקת טיעון",

מוציאים אנשים לחופשי על תנאי.

ל'

אכן זה מה שעצוב פה, אך יחד עם זאת שימי לב לאופי של חלק מהתגובות כאן, לצערי אנו נוטים כחברה כאן בארץ לסווג פשעים "קלים" בהם הטענה מופנת בסוף לנפגע "מה אתה עושה עניין סה"כ פקק של ונטיל" מכאן זה מתחיל.

אני כבר לא מדבר על מערכת המשפט שבכלל אין לה גבולות על פשעים כגון פגע-וברח ורצח שהופך להריגה.

אמנם מעט הקצנתי בדוגמאות, אבל הבסיס הוא מתחיל בפקק ונטיל שהוא רכוש פרטי של הבעלים גם אם הוא סה"כ פקק שעולה שקל וחצי.

כשאנשים יחתחלו להפנים את החומרה של המעשה ייתכן ונהיה כמו בגרמניה שהוזכרה כאן ואפילו באיטליה :wink: נשאיר פרארי ברחוב ללא השגחה בלי פחד שיחרטו עליה עם מפתח.

פורסם

איך זה שתמיד אנשים שלא חיו בבריה"מ ושאין להם שמץ של מושג על 'נפלאות' הסוציאליזם והקומוניזם הם-הם דווקא אלו שמתגעגעים לזה? :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה בסדר :) הבנתי מה הולך פה :roll: מפציצים מזל"ט מסכן שהלך לאיבוד ,בעזרת F16-i .

פעם הבאה כשאתם רואים ילד אם פקק וונטיל ביד תוציאו סכין ,תלמדו אותו לקח ,תחנכו ,תרביצו בו תרבות :wink:

• תוכן חדש...