Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא גזל במובן של עבירה פלילית אבל זה הפך לנורמה למכור ח״ח במחירים מופקעים.

בזכות האינטרנט אנחנו עכשיו גם יודעים כמה כל חלק היה צריך לעלות ומה הרווח עליו.

והנה טיפ - אני כלל לא טורח להכנס למוסך עם פינת ישיבה/קפה שהיא יותר מקומקום וכוסות פלסטיק עם כפית שלא שטפו, אה ועוד אחד - הידיים של בעל הבית חייבות להיות מלוכלכות...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב שלום.

יש מושג כזה בשווק שנקרא WTP =WILLING TO PAY

מה זה אומר? יש משקפי שמש שכתוב עליהן ארמני או גוצ'י

יש משקפי שמש שכתוב עליהן RAYBAN .

משקפי השמש של ארמני או גוצ'י עולות 1500 של רייבאן רק 500.

האם משקפי השמש של גוצ'י או ארמני טובות יותא מרייבאן-חד משמעית לא.

קרוב לודאי שאיכות הליטוש של העדשה ברייבאן טובה יותר!

אז למה אנשים מוכנים לשלם(WTP) על ארמני או גוצ'י יותר?

כי ללכת עם ארמני/גוצ'י זה יוקרתי יותר.

האם BMW או מרצדס נוסעות יותר טוב מהונדה? לא ממש

אז למה אנשים בכל זאת רוכשים מרצדס /BMW?

כי זה יוקרתי יותר.

אני מודיע לכם שאני מחליף שמן באוטודיפו ברמה יותר טובה ממוסך מורשה (פז מול MOBIL2000

אצלי)ואני גם משלם 1/3 .יש כאלה שזה לא נראה להם ומוכנים לשלם את חן הבנק שלהם למורשה-כל הכבוד להם!

הכל כאן עניין של כמה מוכנים לשלם למורשה-אני לא!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
כנראה שהרבה כאן לא מבינים את הכללים של שוק חופשי. כל עוד לא מדובר על מוצרים יסוד שבפיקוח או תרופות או מוצרים שיש לך מונופול עליהם ואחרים חייבים בלית ברירה לקנות ממך אז זכותו של בעל העסק לדרוש כמה שבא לו. גזל או גניבה זה כאשר כתוב על זוג נעליים למשל שהן עולות 50 שקלים ואחרי שהגעת הביתה גלית שחייבו אותך פי שניים ויותר מהמחיר שרשום על הנעליים עצמם או על המדף. לעומת זאת, אם קנית נעליים במחיר 50 שקלים כאשר בחנות אחרת הן עולות הרבה פחות לא היה כאן שום גזל. זכותו של בעל עסק לדרוש כמה שהוא רואה לנכון עבור המוצר או השירות שהוא מספק. מצד שני, בעל העסק צריך להיזהר שאם הוא יתמחר את הפריט או המוצר הרבה מעבר ממה שאנשים יהיו מוכנים לשלם עליו אז פשוט לא ייקנו ממנו או לא יצרכו ממנו את השירות. כך שיש יחס מסויים. אותו הדבר לגבי מכירת מכונית. אומנם יש למכונית מסויימת מחירון אבל הדרישה בפועל למכונית בשוק היא זו שמכתיבה את המחיר האמיתי.

יש מחיר על הפריט? יופי. מתאים לך אז תקנה, יקר לך מדיי אז פשוט מאוד לך למקום אחר בו המחיר יהיה יותר מתאים למה שאתה מוכן לשלם.

מותר לך לבוא לבעל העסק ולשאול אותו האם הוא מוכן להשוות מחירים עם עסק אחר.

חוצפה מצידך לבוא לבעל העסק ולקרוא לו גזלן ורמאי רק בגלל שהוא יקר יותר מעסק אחר.

חוצפה מצידך לבוא לבעל העסק ולדרוש ממנו להשוות מחירים כמו עסק אחר.

יש לך חשיבה מעוותת. תרגיש טוב.

פורסם
יש לך חשיבה מעוותת. תרגיש טוב.

וואלה, חשיבה מעוותת? צודק, בגלל זה הייתי בעל עסק בחו"ל. בגלל זה אני בעל עסק כאן בארץ. אז הלוואי עלייך חשיבה מעוותת כמו שלי. קבל עגבניה על השימוש בשפה "נקייה" שגרמה להנהלה למחוק את הודעתך מקודם.

עצוב מאוד שישנם אנשים כמוך שחושבים שלאף אחד אסור להרוויח חוץ מהם גם אם מנסים להרוויח ביושר ובהגינות.

אני בטוח שכאשר אתה תהיה בארוחות משפחתיות בחגים בטח תתלונן על איך שמוסך X דפק אותך וגנב ממך כסף למרות שכל ההתנהלות הלקויה היא מצידך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יוצא מנקודת הנחה שעסק צריך לסבסד לך מוצרים מתוך חובה חברתית מוסרית כלשהי, זה לא נכון.

עסק צריך להרוויח. יש להרויח ויש להיות חזיר- אלו שני דברים שונים. לעסק שלא מרוויח אין זכות קיום.

אם כל עם ישראל היו מכונאים מקצועיים אז למוסכים לא הייתה זכות קיום והם היו נסגרים בגלל מחסור בלקוחות.

בפעם ה100, אם יקר לך מדי אתה לא חייב לקנות משם. כמו שאמרת בעצמך, מצאת את אותם חלקים בזול והחלפת בעצמך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...