Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירוס חתול- מחויב המציאות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איינו, פרטים נמצאו.

שרת בית חולים. מי מה מה טלפון?

אליבבא- פרטים נמצאו.

דוקטור מלצר- נמצא.

תודה לכולם.

אברר ויבוצע. מענינים פערי המחיר הגבוהים.

מתחיל. לא ירביע ולא ירבוע ולא גזעי. נאסף מהרחוב כדי להצילו.

באשר לאופרה- קול גבוה אחרי הסירוס.

כולם פה מצרפים תמונות, הנה משהו מראשית הדרך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=431695&page=6

כבר אז ברור מי החזק. בכל אופן אתמול והיום הבריח צירעה מהמרפסת. כדי להצדיק ההשקעה.

כיצד עוד ניתן להרחיקה לפני שתבנה שם קן?

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב נו, אז גם אני אצרף תמונות..

יש לי שלושה חתולים:

פסטה- כמעט בת 4. (חתולה מאוד מסכנה. היא אלרגית להמון דברים והיא חיה על סטרואידים. אבל חיה טוב.)

פה היא גורה קטנה :wink:

2130_45341734283_7019_n.jpg

162697_488235329283_110073_n.jpg

פסטה מראה אהבה לאבא:

431304_10150601999624735_1076364020_n.jpg

ברווז- הנסיך של הבית. חתול מפונק, מצחיק ושמן בן שנתיים.

163642_488235104283_2495716_n.jpg

164018_488235029283_7844221_n.jpg

394418_10151100206589284_22811272_n.jpg

עוד עבודה של ברווז:

225684_10150182029224284_5888596_n.jpg

והרכש האחרון שלנו- "פיצית" (בינתיים לפחות).

חתולה בת כחודשיים וחצי. מצאתי אותה מתחת לבית של סבתא שלי.

קראתי לה והיא באה. (חשוב לציין שהייתי עם הכלבה שלי כשקראתי לה. הפיצית באה בלי לחשוב פעמיים).

יש לה אופי מטורף. היא פושעת!

377314_10151146616424284_1200222301_n.jpg

294394_10151111271509284_2059965123_n.jpg

246737_10151094561189735_236742398_n.jpg

564531_10151123750239284_85579233_n.jpg

פסטה מעוקרת וברווז מסורס.

הפיצית תעוקר כשתהיה בת כחצי שנה.

גם הכלבה מעוקרת.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

שילוב הצבעים של פסטה על ספה ושל ברווז על שטיח = וואו. העיניים של ברווז, עוד וואו.

למעשה הכל כאן וואו, האו ומיאו. מקסים אך וודאי לא קל. מקווה שיש גינה.

באשר לפיצית, יש חתולים מעטים שהם יותר ידידותיים מאחרים. במקרה הזה, הדבר שיחק לטובתה.

פורסם

תודה.

את האמת ממש קל! ואין גינה.

דירת שלושה חדרים בקומה רביעית.

אני לא מסוגל לדמיין את החיים שלי בצורה אחרת. (אני מניח שברגע שזה מגיע מהמקום שזה מגיע אצלנו- אהבה אין סופית לחיות- זה הופך את זה לקל)

עודד.

פורסם

בגלל אנשים כמוך יש פיצוץ אוכלוסין של חתולים וכלבים!!

בגלל אנשים כמוך מרדימים מעל ל 100 אלף כלבים בשנה. ואף מספר גבוה יותר של חתולים!

בגלל שזה "אכזרי" לסרס ולעקר.

נראה לך באמת שהכלב/חתול יודע שאין ביצים?

אין לו מושג!

איפשהו, אני עושה טובה לחתול שהוא גר אצלי בבית (בטח ובטח אם זה חתול שאספתי מהרחוב- כמו כל החתולים שלי-. ורוב הסיכויים שהם בכלל לא היו שורדים ברחוב).

וכן, זה משפר לו את החיים בצורה מטורפת!

במקום להסתובב חרמן אש בבית ולהשתגע מזה שהוא לא יכול לעשות עם זה כלום בזמן שהוא מריח נקבות מיוחמות ברחוב, הוא חי חיים שלווים ורגועים.

מעבר לזה, ש90% מהחתולים שקופצים ממרפסות וחלונות, אלו חתולים לא מסורסים. כך שבמקום מסויים, אתה מגן עליו.

כנראה שהעברת 50 שנה אחורה בהעברה לשעון החורף.

עודד.

פורסם

אם אנחנו הולכים על הגישה הטבעית ולא מסרסים או מעקרים אז התוצאה תהיה שהטבע יעשה את שלו והטבע הוא יותר אכזרי מכל דימיון,רוב החתולים המקסימים הללו ימותו בגלל הסלקציה הטבעית,חלקם כגורים וחלקם כבוגרים.

לא רק זאת,בגלל שהחיים עם חתול/ה לא מסורס/מעוקרת הם קשים ובעייתיים,פחות אנשים יאמצו חתולים וגרוע מכך,יותר חתולים שהתרגלו לחיי בית יושלכו בשלב מסוים לרחוב (כלומר למות לאט ברחוב).

בראיה רחבה,הסירוס והעיקור הם הרע במיעוטו.

ואגב,את "הבדוויות" שהוזכרו לעיל לא מסרסים,רק מלים,נדמה לי שאנחנו עושים דבר דומה, פחות או יותר, גם לבנינו....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חתול לא מסורס שחי בבית סובל.

חתול לא מסורס שחי ברחוב מגדיל את אוכלוסיית החתולים מה שרק מביא ליותר תמותה של חתולים.

אם אתה חושב שגילית את אמריקה אז אתה טועה, לא לחינם הרוב המוחלט של הוטרינרים בעולם ממליץ לסרס ולעקר חתולי בית וחתולי רחוב שלא נועדו להרבעה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

sun light - אני לא מסכים עם דעתך,

לכשעמדה מולי ההתלבטות אם לסרס את החתול או לא - בריאותו, ואיכות חייו היו השיקולים היחידים שעמדו למול עיני.

בדיוק כפי שכשיהיה חולה - אקח אותו לוטרינר.

כשיזדקק לחיסונים - אחסן אותו.

כשיהיה רעב - אאכיל אותו.

כשיתנהג לא בסדר, וישבור את כל הבית - אצלם ואעלה לפורום. :lol:

רק שיזכה לחיים ארוכים.

mail1.jpg

פורסם

אז מה, תכריחו גם אותי?

רוזי, בת 3.5. סיפור אהבה מהרגע הראשון, רדפה אחריי עד לבית היישר מהרחוב. היא הייתה מבוייתת ובת שנה וחצי לפחות, והיא הרסה לנו את הלילות בגלל שהיא ידעה איך לפתוח דלתות. גם עכשיו היא יודעת, אבל היא גם יודעת שאין טעם לנסות במידה ואנחנו נועלים את הדלתות :-D היא מעט (הרבה) פוזלת, וחיות רחוב היא לא אוכלת!

טוב די נגמרו לי החרוזים. היא באמת לא אוכלת שום דבר חוץ מהאוכל שלה, היא כל כך סתומה שאם תנפנפו מולה בנקניק היא לא רוצה. היא באמת יודעת לפתוח דלתות וכשהיא הגיעה אלינו היא הייתה מורעבת- או שזרקו אותה מהבית הקודם (בגלל שהיא הגיעה אלינו עם בעיה בכליות והיא השתינה בכל הבית עם דם למשך כמה חודשים טובים) או שהיא איבדה את דרכה. להקדים תשובה לשאלה, כן, היא באמת ישנה ככה כל הזמן, וכן, הבטן שלה באמת כזאת רכה ונעימה. היא בדיוק כמוכם, חברים, היא מתה על האוטו! היא אוהבת להיות בו ויכולה להעביר שם שעות. לא ניסינו להסיע אותה, כי אמנם אנחנו בטוחים שהיא תהיה רגועה אבל לא לוקחים סיכונים מיותרים. היא מבלה באוטו בעיקר בזמן שאני שומע מוזיקה באוטו ומסתלבט, וזה קורה מספיק פעמים :D

תמונות, צ'או.

scaled.php?server=641&filename=2012080113801.jpg&res=landing

scaled.php?server=842&filename=2012092014531.jpg&res=landing

פורסם
ברור שלא נועדו להרבעה, הרי מי נועד להרבעה? הגזע העליון? מי שנראה יותר טוב? מי שאפשר למכור. ביוקר?

תגיד לי, אם הגורים של החתול שלך יעלו 100,000 שקל לגור, גם תסרס אותו? או "תסבול" מזה שהוא יהיה עצבני בבית ותחשוב על הכסף?

אתם יכולים לא להסכים איתי, בכיף,

הצלתם חתול מהרחוב, סבבה, הבאתם לו חיסונים וכו.. ממש הצלתם את החתול(לא בציניות) אבל למה לסרס אותו? תנו לו לחיות ולהביא צאצאים לעולם!

רק בגלל שיש לנו הרבה חתולים בעולם זה סיבה לסרס אותם?

מזל שבאמת הסירוס לא כזה ברוטלי, כי אם הסירוס היה ממש לחתוך לו את השמוליק, אולי היתם. יותר מבינים מה אתם עושים לחתול.

מעניין לדעת מה פסיכולוג חיות אומר מה הסירוס עושה לחתול שלכם

שמע, אתה מוזמן לנסות להכיל את הסטנדרטים ההזויים שלך על עצמך. אנחנו נעשה מה שטוב לחיות שלנו, אתה מבחינתי מוזמן לחבק עצים. העובדה היא שאני חי בבית עם חתולה אחת, ועוד לפחות 6 בחצר, כולם מסורסים ומעוקרים ומאושרים מהחיים. האמת, שהכלב של חברה שלי, לא מסורס, הוא בן 9 והוא כלב עצוב. כמובן, יש לו את רגעי ההארה, אבל הוא עצוב. לעומת זאת, ראיתי כלבים מסורסים בני 10 ו-11 בגודל שלו שעדיין היו מאושרים.

בנוסף, אם לא תגביל את הרבייה פה של חתולים, עזוב את עניין המוות בייסורים לגורים שנולדים ואין להם סיכוי ברחוב, ואת המחלות שנוהגות להדבק לחתולים לא מסורסים (חתולים מסורסים, הרבה הרבה הרבה יותר בריאים ונקיים, וזאת עובדה.), בקיצור אם לא תעשה את זה כמות החתולים ברחוב תהיה באינפלציה וזה לא טוב לאף אחד, לא לנו ולא לחתולים. ותתפלא שאני אומר את זה, כמות מסחרית של חתולים יכולה להביא כאן למגיפה שחורה מספר 2. כשלחתולים אין אוייב טבעי ששומר על האיזון שבמספרים שלהם, חייבים לסרס ולעקר על מנת לא להגיע למצב שעל פח זבל אחד יש 80 או 90 חתולים, כיום יש "רק" 30 על אחד כזה.

פורסם

אתם יכולים לא להסכים איתי, בכיף. בטח שמת לב שאתה היחיד עם הדעה הזאת. אז כן, אנחנו לא מסכימים איתך.

אבל למה לסרס אותו? תנו לו לחיות ולהביא צאצאים לעולם!

רק בגלל שיש לנו הרבה חתולים בעולם זה סיבה לסרס אותם? התשובה בגוף השאלה! כן! בגלל שיש יותר מידי ואיכות החיים שלהם נפגמת מאוד!

מזל שבאמת הסירוס לא כזה ברוטלי, כי אם הסירוס היה ממש לחתוך לו את השמוליק, אולי היתם. יותר מבינים מה אתם עושים לחתול. ואתה מבין? מאיפה הידע שלך מגיע? אתה פסיכולוג לחיות? אתה וטרינר?

מעניין לדעת מה פסיכולוג חיות אומר מה הסירוס עושה לחתול שלכם

אתה מוזמן לבוא לבקר בבית שלי ולראות שהחתולים שלי הכי מאושרים בעולם!

במחשבה שניה, עזוב. אל תבוא.

סתם מעניין אותי, האם אתה מגדל חיה כלשהי בבית?

שמע, אתה מוזמן לנסות להכיל את הסטנדרטים ההזויים שלך על עצמך. אנחנו נעשה מה שטוב לחיות שלנו, אתה מבחינתי לך לחבק עצים. העובדה היא שאני חי בבית עם חתולה אחת, ועוד לפחות 6 בחצר, כולם מסורסים ומעוקרים ומאושרים מהחיים. האמת, שהכלב של חברה שלי, לא מסורס, הוא בן 9 והוא כלב עצוב. כמובן, יש לו את רגעי ההארה, אבל הוא עצוב. לעומת זאת, ראיתי כלבים מסורסים בני 10 ו-11 בגודל שלו שעדיין היו מאושרים.

בנוסף, אם לא תגביל את הרבייה פה של חתולים, עזוב את עניין המוות בייסורים לגורים שנולדים ואין להם סיכוי ברחוב, ואת המחלות שנוהגות להדבק לחתולים לא מסורסים (חתולים מסורסים, הרבה הרבה הרבה יותר בריאים ונקיים, וזאת עובדה.), בקיצור אם לא תעשה את זה כמות החתולים ברחוב תהיה באינפלציה וזה לא טוב לאף אחד, לא לנו ולא לחתולים. ותתפלא שאני אומר את זה, כמות מסחרית של חתולים יכולה להביא כאן למגיפה שחורה מספר 2. כשלחתולים אין אוייב טבעי ששומר על האיזון שבמספרים שלהם, חייבים לסרס ולעקר על מנת לא להגיע למצב שעל פח זבל אחד יש 80 או 90 חתולים, כיום יש "רק" 30 על אחד כזה.

WORD!! :mm_yeah:

היית צריך לראות מה הלך אצלנו בשכונה.

הייתה חתולה אחת שהייתה נכנסת להריון פעמיים בשנה!

מעבר לזה שהיא הייתה ממש מסכנה, הגורים היו מתים בסבל אדיר!!

מחלות עיניים. רעב חולני. היו נדרסים. חתולים בוגרים היו הורגים אותם.

למה לתת לזה לקרות? כל עוד יש לנו האפשרות למנוע את זה, בוא ונעזור להם!

אם אתה כל כך דואג לרווחת החיות, תעזור להן בזה שתהפוך את החיים שלהם לטובים יותר.

תעקר ותסרס כדי שלא יהיו עוד כאלו שיסבלו וימותו בייסורים.

כל וטרינר שתשאל אותו, יגיד לך שזו חובה לסרס/לעקר.

לפני 18 שנה התנדבתי אצל וטרינר.

היום אני נמצא בקשר עם כמה וטרינרים.

וכולם אמרו ועדיין אומרים פה אחד (שזה כבר נדיר שכמה ישראלים מסכימים על אותו דבר), לסרס ולעקר!

היום המצב בשכונה שלנו מצויין.

כל הנקבות מעוקרות וכל הזכרים מסורסים.

אין מחלות ואין סבל.

אנחנו דואגים להאכיל ולהשקות את החתולים על בסיס יומי.

כולם מטופחים ושמנמנים. (בניגוד לשנתיים שלוש קודם לכן שזה היה נראה כמו מחנה פליטים).

עודד.

עריכה:

ראיתי עכשיו שהגבת בזמן שאני כתבתי את ההודעה,

המטרה היא לא להשמיד את חתולי הרחוב!

המטרה היא לצמצם ככל שניתן את ההתרבות חסרת השליטה הזאת שגורמת לסבל אדיר לחתולים!

תעשה לי טובה, לבנות בית חם לחתולים ולהאכיל אותם?

ועוד במימון העירייה?

אתה קולט איפה אתה חי?!?

אני חושב שהמחשבה שלך היא פרמיטיבית מאוד. (ואני לא אומר את זה כדי להתנגח או להעליב!)

פורסם

אבל איזה אהבת חיות?

בוא נסרס את החתול כדי שיהיה לנו חתול יותר רגוע.

מי אמר שאתם יכולים לפגוע בחתול כדי שיהיה לכם חיים יותר קלים איתו?

אני (ליתר דיוק אשתי היקרה, אבל אני המממן) מסרס ומעקר חתולי חצר (העירייה איננה עושה זאת) לא כי זה נח לי אלא כי זה לטובתם, למען בריאותם ואורך חייהם. הוטרינר שלי מסבסד זאת מאותה סיבה ממש. זו אהבת חיות!

:turn-l:
פורסם

אור שמש, בתור אדם כל כך נאור כפי שאתה מתיימר להיות היית אמור לדעת שחוץ מבני אדם קיימים בטבע רק שלושה בע"ח שאשכרה נהנים מזיון טוב: קופים, דורבנים ודולפינים. עטלפי פירות נהנים ממין אוראלי. גם משהו.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%9F_%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99

חתולים וכלבים אינם נמנים ברשימה הזאת, ומכאן שהם מזדווגים אך ורק למטרת רבייה. סירוסם אינו גורם להם לסבול או להיות מיוסרים, זה פשוט מוציא מהם את יצר הרבייה, זה הכל.

יאללה, אפשר לחזל"ש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...