Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ לפותח השרשור לנסוע לאוסטרליה, להיכנס לפאב מקומי ולבקש כוס ענקית של בירת גינס ישר מהחבית. :beerchug:

נ.ב. ללא מבינים ינתן הסבר בפרטי.

זמין 8)

פורסם
אני ממליץ לפותח השרשור לנסוע לאוסטרליה, להיכנס לפאב מקומי ולבקש כוס ענקית של בירת גינס ישר מהחבית. :beerchug:

נ.ב. ללא מבינים ינתן הסבר בפרטי.

:wave: :wave: :wave:

פורסם

אז רגע...

אם כל המכוניות האלו הן בעצם אותו דבר, אבל קצת אחרת ולמרות שהן די דומות, אבל טיפה שונות. למה המחירים שלהם שונים כך כך כאשר הם יוכלים להיות פשוט דומים, אבל לא ממש אותו דבר?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כולכם אפסים!!!!!!!!!!!!!!

מה אתה לא קולטים מה זה A1??? זה כמו עגלת שופרסל לעומת העגלה של הסופר השכונתי (שאינו שייך לאף רשת)...הרבה יותר מתקדם ויוקרתי.

קיצור...זה לא אלומיניום...זה יהלום מלוטש מצופה בטיטניום!!!!!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

:lol:

הסבר: אוסטרלים זה עם גאה מאוד (במיוחד כאלה הנמצאים מחוץ לערים הגדולות) והם שונאים שנאת מוות אנשים שמבקשים בירת גינס. הסיבות העיקריות הן שזו לא בירה מקומית ובמיוחד שזו בירה אירית.

כאלה שלא ממש מבינים את התרבות המקומית וממשיכים להתעקש יכולים להסתבך מאוד עם המקומיים...:snipersmi

רכבי מקומי פופולרי: GM HOLDEN

בירות פופולריות מקומיות מומלצות: VB, CARLTON

זמין 8)

פורסם

תגידו, רשיון A1 זה לא עד 33 כ"ס ?

"מיפגרים" כל המניאקים האלו. בכלל לא מבינים על איזה רכב מדברים פה.

אתם לא מבינים את נפש הילד: הצ'וצפצ'יק של מסגרת פתח המזגן הוא מה שקובע, ומה כבר אתם מבינים במכוניות.

מישהו בכלל זוכר מה הצבע שלו ברכב האישי?

קטן עליו יהלום מלוטש. נגיד שהאוטו מצופה זהב לבן כמו המרצדס בתמונה. איך אפשר לנסוע בו אם פתח המזגן שחור? כיסוי כסוף יתאים, אבל שחור? לא קונה.

ואם תרצו - כפי שאמר הרצל קשישא - נגיד שהאוטו אדום כמו השני: רואים את שילוב הצבעים והדגשת ההקו העיצובי במשטח אחד אחיד או צבע משתלב בהרמוניה טבעית (וירוקה?).

AC-M.jpg

AC.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

טוב אני ממליץ גם.

ואני בטוח שכמה מהמוחות היותר שטניים פה בפורום, ימצאו עוד דברים. :-P:popcorn:

פורסם

חברים אנחנו צריכים לדגול בחינוך- לכן מצאתי את העונש המושלם לפושטק הקטן !

מה דעתכם לתת לו לנהוג באחת כזאת - SLS AMG אבל...ELECTRIC ! לדעתי זה כבר ילמד אותו לקח.

נ.ב. אני ממש לא יודע מה עישנו שם במרצדס כשהפכו את הרכב עם הצליל הכי יפה על הכביש לחשמלי ...מגעיל בהחלט :?

נ.ב.ב. נראה כמו צעצוע שנפל מעץ חג המולד של ביל גייטס.

Mercedes-SLS-Electric-Drive-02.jpg

זמין 8)

• תוכן חדש...