Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נעשה סדר

השמאי שלך קבע ערך הרכב 28000 , ירידת ערך של 7000 ש"ח ותוספת של 2800 עבור קילומטרג' נמוך סה"כ 23800

השמאי של הראל קבע ערך הרכב 28000 ירידת ערך 7840 ותוספת של 2016 ש"ח עבור קילומטרג' נמוך סה"כ 22176 ש"ח

ההפרש הוא 1624 ש"ח. בנוסף הפרש של 500 ש"ח עבור השמאי אצלך 1500 הראל הסכימה ל 1000 ובנוסף עבור פרוק והרכבה של מערכת הגז + נזק קטן בצנרת 3000 ש"ח.

שלושת הסכומים הללו = 5124 ש"ח.

מסקנה לא תבעת עבור וו הגרירה ולא תבעת עבור עלות /שווי מערכת הגז אלא רק עבור ההוצאות של העברתה מרכב לרכב.

אם הם לא מסכימים לזה אז מגיע לך עבור העלות של המערכת עצמה.

במסמך שצירפת בהודעה 70 שמהם הראל לא רשאית לסטות נכתב שההפרש נובע מהתשלום לשמאי ומי.ע שונה.

לא התייחסה בכלל לנושא של פרוק והרכבה של מערכת הגז לכן אין לתת לה זכות להגן על כך.

לדעתי במחלוקת כאן תזדקק לזמן את השמאי למתן עדות, במחיר שהוא גבה ממך כלול זמן הישיבה הזאת.

דבר איתו ותראה אם הוא מוכן לבוא , אם לא זמן אותו רשמית דרך בית המשפט.

האם למעשה העברת את המערכת מהרכב הנפגע לרכב אחר?

שאלה, {או כמה}

1. אני שילמתי לשמאי חיצוני 1500 שקל , הראל יכולה לסרב לשלם לי את הסכום הזה?? הרי איתה אין לי שום חוזה ואני ביכלל לא מבטוח שלהם, אין לי איתם כלום. הם גם לא שלחו שמאי מטעמם.

מה אני יכול לעשות כדי לקבל את ההפרש של ה-500 שקלים של השמאי

2. לא תבעתי על הוו גרירה ולא על המערכת גז, תבעתי על סכום כולל שמגיע לי לפי הניירות של השמאי, שבניירות שלו היה רשום הוו גרירה והמערכת גז. חוץ מיזה לא תבעתי על עלות או שווי שימוש , כמו שאמרתה רק על העברה של מערכת הגז מרכב לרכב, כי כמו שנאמר קניתי את הרכב מהביטוח והמערכת גז נישארה בפנים אז אין לי על מה לתבוע אותם חוץ מהעברה לרכב אחר.

רשמתה שאם הם לא מסכימים לזה, { למה הם אמורים להסכים על ה3000 שקל של הטיפול והעברה של המערכת גז מרכב לרכב? }אז מגיע לך עבור העלות של המערכת עצמה.

עלות של כל המערכת ? 11 אלף שקל ??

"במסמך שצירפת בהודעה 70 שמהם הראל לא רשאית לסטות נכתב שההפרש נובע מהתשלום לשמאי ומי.ע שונה."

מה זאת אומרת הפיסקה הזאת מה הפירוש שלה?

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או אתה או השמאי או שניכם מבולבלים

קרא את הודעה 109 שלי ותמצא את ההבדלים

קרא את המסמך שצירפת בהודעה 70 , זה הודעת הדחיה של הראל.

שיבוא ויסביר למה אצלו הוא מוריד 7000 ואילו הראל 7840 ולמה הוא מוסיף 2800 והראל 2016.

500 שקל אנחנו יודעים שזה הפרש בשכ"ט בין מה שהוא גבה לבין מה שהראל הסכימה לשלם

ו 3000 זה עבור פירוק והרכבה של המערכת + נזק לה.

אל תביא חשבונית אלא זו הערכת השמאי ומכיוון שהראל לא הביאה שמאות נגדית השמאות שלך תתקבל.

אז מה אתה מציע לי לעשות , בכל זאת לבקש 3000 שקל לרמות שזה עלה לערכתי בסביבות ה1500-2000 שקל למרות שעוד לא שילמתי

שיבוא השמאי שלך ויראה איפוא הוא הוסיף את הוו גרירה . הוא לא!! גם הוא וגם הראל מעריכים את הרכב בבסיס באופן זהה 28000 ש"ח.

"שיבוא השמאי שלך ויראה איפוא הוא הוסיף את הוו גרירה . הוא לא!! גם הוא וגם הראל מעריכים את הרכב בבסיס באופן זהה 28000 "

השמאי רשם פה את הוו גרירה

"אל תביא חשבונית אלא זו הערכת השמאי ומכיוון שהראל לא הביאה שמאות נגדית השמאות שלך תתקבל."

אז מה אתה מציע לי לעשות , בכל זאת לבקש 3000 שקל לרמות שזה עלה לערכתי בסביבות ה1500-2000 שקל למרות שעוד לא שילמתי

פורסם

אייל

אתה תבעת 6000 ש"ח שזה עבור 5124 ש"ח לפי הפירוט שכבר כתבתי מספר פעמים איך הגעת אליו ( לא כלול שם הוו גרירה ) ועוד הוצאות עגמת נפש וכו' סה"כ 6000 ש"ח.

הסברתי כבר מספר פעמים שהשמאי שלך צריך קודם כל להסביר לך את ההפרש בינו לבין הראל של 1524 ש"ח. כי זה עניין מקצועי לחלוטין.

בנוסף אתה מבקש את ההפרש של 500 ש"ח עבור השמאי. אתה שילמת 1500 ש"ח והראל מסכימה ל 1000 בלבד, והשופטת תחליט מה מגיע לך.

ולגבי הפירוק וההרכבה ועוד נזק נוסף למערכת קיימת שוב הערכת השמאי מול אפס שמאות של הראל ולכן על השופטת להחליט בנושא זה לטובתך.

אם השמאי מגיע (והוא צריך להגיע) תן לו להסביר את כל הנקודות , ואתה אפילו לא מבקש להעיד את עצמך.

לא לשכוח לבקש הוצאות משפט של הישיבה הזו + את ההוצאות שפסקה לך כבר בהחלטה על ביטול פסק הדין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי

מחר אני ירים טלפון לשמאי ויבקש ליקבוע איתו פגישה פנים מול פנים אצלו במשרד ושהוא יסביר לי איך ההפרשים

ישה

תודה רבה בנתיים אתה מלך

מחר אני יעדכן מה קורה

*נ.ב

אני צריך לכתוב כתב הגנה או משהו כזה??

או פשוט להמתין למשפט?

פורסם

אתה לא צריך להכין כתב הגנה

תיפגש עם השמאי שיעבור על התיק ויסביר לך.

הוא כאמור חייב להופיע לדיון כדי להיחקר על חוות הדעת שהיא כמו תצהיר של אדם רגיל וההופעה אמורה להיות כלולה במחיר שהוא גבה ממך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי שלום לכולם,

עכשיו חזרתי מפגישה אם השמאי

אז ככה:

שתייהם העירו את הרכב על 28000 אלף

שתייהם הורידו על ירידת ערך {משטרה לשעבר} השמאי שלי 7000 שקל, הראל 7840.

על קילוטמר נמוך קיבלתי תוספת של 2800 שקל מהשמאי שלי, ומהראל 2016

בקיצור יוצא כך:

מחיר הרכב הבסיס 2800

תוספת על קמ נמוך 800

+

הפרש בגין הפחתה רכב משטרה 800

הרכבה ופירוק מערכת גז 2300 { הרכבתי את המערכת ויצא לי 2300 שקל}

+

הפרש שכר טרחה שמאי 500

+

וו גרירה 1000

---------

סל הכול מגיע לי מהם עוד 5400 שקל

השמעי דיבר על משהו שהורידו לי פעמיים ולא בדיוק הבנתי .. גם על הבסיס של הרכב וגם על המשטרה

פורסם

וו הגרירה לא נכלל בתביעה שלך לכן לא תוכל לבקש עבורו, אלא אם תבקש לתקן את כתב התביעה!!

ונחזור לסוף

הראל הורידה לך עבור משטרה ואז הוסיפה לך עבור הקילומטרג' הנמוך מהסכום אחרי ההפחתה, השמאי שלך הוסיף לך על הקילומטרג' מהמחיר הבסיסי לפני ההפחתה .

ה 800+800 שלך כאן הם במדוייק ה 1524 ש"ח שכתבתי לך בהודעות קודמות.

הפרש נוסף נוצר מהההפרש בין העלות בפועל של פ"ה מערכת הגז 2300 ל 3000 שהעריך השמאי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
וו הגרירה לא נכלל בתביעה שלך לכן לא תוכל לבקש עבורו, אלא אם תבקש לתקן את כתב התביעה!!

איך מתקנים את כתב התביעה?

מה עושים ?

ונחזור לסוף

הראל הורידה לך עבור משטרה ואז הוסיפה לך עבור הקילומטרג' הנמוך מהסכום אחרי ההפחתה, השמאי שלך הוסיף לך על הקילומטרג' מהמחיר הבסיסי לפני ההפחתה .

ה 800+800 שלך כאן הם במדוייק ה 1524 ש"ח שכתבתי לך בהודעות קודמות.

הפרש נוסף נוצר מהההפרש בין העלות בפועל של פ"ה מערכת הגז 2300 ל 3000 שהעריך השמאי.

כן כי תבעתי ליפני שעשיתי הרכבה לרכב החדש

עכשיו אני ישנה את כתב התביעה ואני יעשה יותר סדר

איך עושים דבר שכזה?

פורסם

בדיוק כמו שעשית בפעם הראשונה רק תוסיף את הוו גרירה ותצרף את חוות הדעת שמראה את וו הגרירה

וכן את החשבונית על פ"ה של מערכת הגז 2300 ש"ח.

זה אמור לדחות את מועד הישיבה כי הראל תרצה להגיש כתב הגנה מתוקן.

תעלה לכאן לפני ששלחת לבית המשפט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

א. עד כמה שאני זוכר וו הגרירה נכלל בתביעה כפי שסוכן הביטוח חישב.

ב. לא חושב שצריך לשנות את כתב התביעה. שופט/רשם ייתן לך כמה שהוא חושב לנכון.

פורסם
א. עד כמה שאני זוכר וו הגרירה נכלל בתביעה כפי שסוכן הביטוח חישב.

בכתב התביעה שלי לא רשמתי מילה לא על הוו גרירה , ולא המערכת גז,

ניסיתי ליכתוב כתב תביעה חדש כמו שהמליצו לי פה אבל אני לא מצליח לנסח משהו ולהכניס שלם את הוו גרירה מערכת גז, ועלות שמאי

מה כן באמת בטופס של הביטוח שלי וגם בטפסים של השמאי מופיע הוו גרירה ומערכת הגז

בכתב תביעה רשום בכללי למה מגיע לנו

איך אני מנסח כתב חדש ומכניס את כל זה

פורסם

תגיע עם כל הניירת והחשבוניות למשפט ותראה לשופט מה היו ההוצאות שלך.

פורסם

וזה מספיק אתה חושב

אני יראה לה את הניירות של השמאי והיא כבר תבין על הוו גרירה מערכת הגז וכל השאר ההבדלים הכספיים ?

פורסם

היא לא תבין כלום!!

לשופט יש 5-15 דקות בשבילכם.

אתה צריך לבוא מוכן ברור , אין כאן חשבוניות להראות יש דו"ח שמאות שממנו אתה צריך להוציא את הנתונים.

כאמור הטוב ביותר שהשמאי יבוא ויסביר את ההבדלים בינך לבין הראל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...