Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי האישי סקודה אוקטביה היא המכונית היחידה בסגמנט בחמש שנים האחרונות (בערך) שהציעה מכונית בניחוח איכותי, עם ביצועים מעולים ובמחירים של יפניות. ה so called יתרון היחידי שהיה למתחרות הוא תוצאת מבחני הריסוק שכמדומני היו 4 כוכבים, שאוטוטו ילך לאיבוד.

לדעתי הדגם הקיים נראה מצויין ואני בטוח שהדגם החדש לא יאכזב ויראה כמו הראפיד מוגדלת בשקל תשעים.

אני מקווה שלא יטילו בה "מום" כמו שעשו עם הסופרב, כי אם היו מעצבים לסופרב ישבן נורמאלי, לא היתה נמכרת אפילו

פאסאט אחת :roll: לרפואה. (ראה ערך מכרירות אוקטביה/ג'טה).

חבל שהרכב לא יהיה כאן בינואר כי הייתי שמח לקחת את הסטיישן היפה הזו איתי הבייתה. לא נורא, הדגם הקיים מספק בהחלט ובטח יהיו עליו הנחות מצויינות לקראת סיום הדגם. לכו תדעו, אולי עוד נוציא 1.8 ELEGANCE במחיר של 1.4 אמביינט:-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כעיצוב קונספט או סופי, ככה או ככה, נראה נוראי.

העיצוב של האוקטביה היום הוא אלגנטי ובוגר, הוא אחד העיצובים האהובים עליי ברכב בגלל הפשטות שלו והתחושה השמרנית שלא מתקדמים לכיוון חלליות בקצב ריצה.

בדבר הזה הייתי טס לראות את הירח, לא יותר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כמובן שהתכוונתי לאוקטביה סטיישן מהקישורית ולא מהמוטציה הזאת שכאן למעלה שלדעתי נראית כמו לאנציה דלתא 1990 על ספידים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

זה קונספט שנקרא VISION (או משהו בנוסח); לאו דווקא האוקטביה הבאה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עוד מישהו פה חושב שהגולם התעלה על יוצרו ?

new-gen-skoda-octavia-2013.jpeg

לדעתי, הרבה יותר יפה ומקורית מהגולף/A3 עליהן היא מתבססת (MQB) - אני מחכה ל RS !!

http://www.autoevolution.com/news/new-2013-skoda-octavia-teaser-released-48498.html

http://loadinform.com/2013-skoda-octavia/

זאת האוקטביה החדשה??!?!???????

היא נראת פשוט זוועה יחסית לנוכחית שהיא המשפחתית היפה ביותר לדעתי

• תוכן חדש...