Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב מסרב להניע לאחר נסיעה ארוכה - סיטרואן ZX

JEP
שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

פרטים על הרכב, סיטרואן ZX וולקן, שנת 1993 ומנוע 16V RGY מושתל.

לאחר נסיעה של שעה רצופה, לא רגועה במיוחד, החנתי את הרכב בדיוק ל5 דקות, לאחר מכן ניסיתי להניע, הרכב הניע בדיוק לחצי דקה ונכבה.

ניסיתי להניע אותו גם בדחיפה וגם עם סטרטר והוא מסרב להניע, מאחר וכל זה קרה בלילה הבאתי לרכב לנוח כמה שעות.

קודם כל רציתי לבדוק אם מגיע בכלל דלק, פירקתי צינור מהפילטר דלק שהולך לכיוון התא המנוע, פתחתי סוויץ', כלום, אין זרימת דלק, יש טפטופים אבל לא זרימת דלק תקינה.

לא התייאשתי, פירקתי גם את 2 הצינורות שמגיעים מהמיכל דלק לחנוכיית דלק, גם לשם לא מגיע דלק. לא בסוויץ', ולא בזמן סטרטר.

החשוד המרכזי, משאבת דלק. אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע.

במידה וזה משאבת דלק, המשאבת יושבת בתוך המיכל דלק מתחת לספסל האחורי? אם כן, אני צריך לפרק את כל המסילה של המושב? (זה מושב אחורי שזז קדימה אחורה).

עוד דבר, מה מחירה של משאבה חדשה? זה קצת חשוב לי, עדיין חייל וצריך לראות מה לעשות הלאה.

JEP.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניראה שאכן מדובר במשאבת דלק שדרושה החלפה אך בנוסף תבדוק שמגיע אליה מתח סדיר שהתקלה קורית שלא תחליף סתם משאבה וייסתבר שהבעייה הוא בחיווט אלי ואם הבעיה בחיווט צריך לבדוק מאיין זה נובע. הרם מושב אחורי ובדוק אם המשאבה יושבת שם כי ישנם רכבים שצריך להוריד מיכל בשביל להחליף משאבה. לרוב קיים אטם בין המשאבה למיכל כך שברגע שתפרק אותה עשה זאת בזהירות שאם קיים אטם שלא ייפול פנימה למיכל הדלק. מחירים אני אשאיר למומחים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשאבה נמצאת מתחת למושב האחורי, צריך להרים את המושב, לנתק צינורות - עשה זאת בזהירות שלא ישברו היציאות מהמשאבה ואת התקע החשמלי. פרק את המשאבה מהמיכל, יש משאבות תחליפיות מושלמות ב700 ש"ח בערך.

אני חושב שאפשר לקבל רק את המשאבה בכ300 ש"ח ומחליפים אותה בתוך הבית הישן.

אני מקוה שאני לא טועה במחירים, כבר מזמן לא טיפלנו בzx. שיהיה בהצלחה ושנה טובה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...