Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גש לפה:

http://www.sonymobile.com/global-en/tools/pc-companion/

תוריד את התוכנה של SONY, תחבר את הטלפון למחשב ב-USB ועקוב אחר ההוראות.

העדכון ל-4.1 יתבצע אוטומטית (בתנאי שתאשר, כמובן :) )

אכן הורדתי את התוכנה והיא מאוד נחמדה לשימוש.

דרכה המכשיר מתממשק עם מהחשב אבל לא מצאתי איפה ניתן לבצע את השידרוג ולא עלה משהו אטומטי.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
סוני לא נתקע, לא מקרטע ולא מבצע אתחולים פעמיים ביום.

גם אייפון לא נתקע.

(מדובר בשימוש סביר בלי עודף התקנות של אפליקציות מפוקפקות, כמובן)

אייפון לא נתקע? ממש.

ברור שכל מכשיר שלא תתקין עליו כמעט כלום, יעבוד יותר חלק מאשר כזה שאתה משתמש בו באמת כתכונותיו כסמראטפון,

אם אתה מחפש סטופיד-פון בצורה של אייפון או גלקסי, תקנה משהו סיני - לפחות תחסוך את הכסף.

אבל אייפון? לא נתקע? אין חיה כזאת, אלא אם הוא אצל אדם מבוגר שלא יודע להתקין אפילו אימייל במכשיר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מניסיון עם כמה מכשירים כל מכשיר שתעמיס עליו יהיה איטי

כולל ה S3 ה"דגול"

אייפון מהיר מאוד עד שפורצים ומתחילים להתקין עליו שטויות, אין מה לעשות.

גלקסי S3 מהיר עד שתתחיל להעמיס עליו עם משחקים כבדים

יש לי ניסיון טוב עם המיילסטון 2 שלא רק שהוא מאוד זול הוא גם לא נתקע אבל הטאץ' גס מאוד.

בגלל שאתה לא מתקין משחקים ולא רשמת מגבלת תקציב ואתה מחליף מכשיר אחד ל-3 שנים ,לדעתי לך על הסמסונג ואם איי פעם תרגיש איטיות תחליף רום.

Miata ND2

פורסם
יש מערכת כזו באייפון :)

אייפון זה תוצר לוואי של זה

:roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תקשיב, הכל שאלה תקציבית

לבן דוד שלי יש GIO והוא עובד לשימושים שלו אחלה,

לי יש S3 והוא עובד לי חלק כבר כמעט חודש בלי שום תקיעה [5-5-5 בן פורת יוסף עלי עין טפו טפו טפו]

אם יש לך את הכסף ואתה אוהב את המסך הגדול של הS3 לך עליו, אם לא ? לך על אייפון 4S סטוק לא פרוץ ולא כלום והוא יהיה לך מצוין

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

זה לא עניין של כסף, הs3 עולה עדיין פחות מאייפון (גם בחברות סלולר, וגם בשוק החופשי)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אייפון לא נתקע? ממש.

ברור שכל מכשיר שלא תתקין עליו כמעט כלום, יעבוד יותר חלק מאשר כזה שאתה משתמש בו באמת כתכונותיו כסמראטפון,

אם אתה מחפש סטופיד-פון בצורה של אייפון או גלקסי, תקנה משהו סיני - לפחות תחסוך את הכסף.

אבל אייפון? לא נתקע? אין חיה כזאת, אלא אם הוא אצל אדם מבוגר שלא יודע להתקין אפילו אימייל במכשיר.

אתה נשמע לי קצת רגיש, תירגע, הכול בסדר, אף אחד לא נושך פה אף אחד. :-D

בוא נשווה תפוחים לתפוחים, טוב?

רוב האנשים (תאמין או לא) לא מפוצצים את הסמארטפון באלף ואחת אפליקציות

ורובם המוחלט של בני האדם לא פורצים או מתקינים רומים וכיו"ב.

אם בא לי סטופיד-פון עם מסך מגע שלא נתקע, ובכן, ה"משהו סיני" כן ייתקע

גם בלי שתתקין עליו זבאללה. ככה זה, זאת המציאות,

וראיתי את זה במו עיניי בסמסונג(ים) שהותקנו עליהם כמה אפליקציות בסיסיות ותו לא.

כמו שאתה רואה, יש דיווחים טובים על יציבות ה-S3 ומכיוון שהוא זול יותר מאייפון,

הוא מהווה מן הסתם תמורה טובה יותר לכסף. פשוט מאוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אכן הורדתי את התוכנה והיא מאוד נחמדה לשימוש.

דרכה המכשיר מתממשק עם מהחשב אבל לא מצאתי איפה ניתן לבצע את השידרוג ולא עלה משהו אטומטי.

בן.

אצלי מופיע "update phone" במסך הראשי. :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי חבר'ה, אני כמעט נעול סופית על המכשיר שאני רוצה, תעזרו לי לגבש דיעה סופית.

אני אחדש את הדרישות שלי מהמכשיר:

מינימום של המינימום של באגים, ללא קריסות, תקיעות ושאר שטויות.

טאצ' ברמה גבוהה.

מהירות תגובה של המכשיר שתהיה כמה שיותר גבוהה(מרגע לחיצה ועד לביצוע, ללא השהיות)

חווית מעבר בין מסכים, גלישה באינטרנט - כמה שיותר חלק(שוב ללא השהיות)

משתמש בפלאפון רק לאפליקציות של פייסבוק, וואטסאפ וויז, לא משחק במשחקים כבדים מאנגרי בירדס.

לא מתכוון להוציא יותר מ-1500 שקל(בין אם חדש או יד 2)

כרגע האופציות הם אייפון 4/4S או הגלקסי נקסוס בגרסא 4.1. תנסו לשים בצד את החיבה/סלידה מחברה כזאת או אחרת, ורק לשים דגש בגישה אובייקטיבית על הפרמטרים שציינתי.

תודה מראש לעוזרים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אייפון ב1500 ש"ח אין כזה דבר, אולי אצל המסתננים מסודן בדרום ת"א :lol:

יש לי ניסיון של חודשיים בערך עם גלקסי S2 בלי רומים (לא יודע מה זה בכלל) ותוספות, והקרטוע היחידה שהיה לו זה כשהוא היה בכיס ספוג זיעה. המסך לא הגיב למגע אבל כיבוי והדלקה של המסך (לא לכבות את המכשיר ולהוציא סוללה) עם הכפתור פתרו את הבעיה.

בעיקרון זה מריץ משחקים תלת מימדיים ושטויות בצורה חלקה ונח לתפעל את זה. לא הייתי צריך לקרוא בכלל את ההוראות.

הבעיה הגדולה במכשיר הזה שהוא גומר את הסוללה מהר, כשגולשים ומשחקים.

יצא לי להשתמש גם באייפון 4 והתרשמתי מהמכשיר ממש לטובה. בגלל ההתנסות הזאת החלטתי לקנות סמארטפון.

אבל לא משנה עד כמה טוב הוא - המחיר שלו לא מוצדק בעליל לדעתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדקת XPEIRIA U\P? מניסיון אישי הוא מצוין.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה

• תוכן חדש...