Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על) סטרפאון שלא נתקע

davemustaine87
שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב, אז בהמשך למירמור מהסמארטפון שלי(מוטורולה דפיי) שככול שהזמן עובר זה הופך יותר ויותר לעצבים, הייתי מעוניין שתמליצו לי על מכשיר שחשוב שהוא לא יתקע.

האופציה הטבעית שלי היא למכשירי סמסונג, אבל הבעיה העיקרית ששמעתי על כולם, וגם ראיתי חלק מהם, שלאחר זמן מסויים הם מתחילים לקרטע ולהיות איטיים.

האם אתם מכירים, מנסיון, מכשירים שגם לאחר תקופה מסויימת עדיין עובדים מהר וטוב כמו בהתחלה?

אני מחליף מכשירים בערך אחת ל-3 שנים, ולכן זה חשוב לי. כמו כן השימוש שלי הוא מאוד בסיסי(אינטרנט, פייסבוק, וואטסאפ ושאר הדברים הרגילים- שיחות, הודעות) ללא משחקים. רק מעוניין בפלאפון שיגיב מהר, הטאצ יהיה מדוייק, ללא תקיעות ושישאר ככה לאורך זמן.

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

כן הנקסוס ניראה כמו האופציה המתבקשת, אבל הבעיה שהוא לא נמצא מספיק זמן בשוק על מנת שבאמת יהיה אפשר לדעת אם הוא ממשיך לעבוד חלק או שהוא גם יתחיל לקרטע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם ראשונה שאני שומע את המונח "מתחיל לקרטע" בנוגע למכשירים סלולריים (מכל מותג).

או שהוא היה "עגלה" מהיום הראשון, או שלא...

המכשירים האלה לא סובלים מ"הזדקנות" של חומרה.

אז אם המכשיר עבד בצורה טובה כשקנית אותו, אתה ככל הנראה צריך לאפס את המכשיר ל-factory settings או wipe או איך שלא תרצה לקרוא לזה (כדי לנקות אותו מכל החרא שהתקנת עליו לאורך השנים, חלק מהדברים הם כמובן גם services שרצים ברקע)

הגלקסי נקסוס נמצא בשוק המון זמן יחסית למהירות שבה הדברים מתפתחים בתחום הזה, ולמעשה הוא כבר נחשב למכשיר מדור קודם.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוני לא נתקע, לא מקרטע ולא מבצע אתחולים פעמיים ביום.

גם אייפון לא נתקע.

(מדובר בשימוש סביר בלי עודף התקנות של אפליקציות מפוקפקות, כמובן)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת האנדרואידים, יש לי ניסיון מוצלח מעוד אם 3 מכשירי HTC, שלושתם הראו יציבות מדהימה גם ברומים קסטום וגם בסטוק.

לגבי סמסונג אז המצב סביר בקסטום ופחות טוב בסטוק, אולי ה3 עשה הבדל אבל לא יכול להמליץ :)

אם נוציא את האנדרואידים מהמשוואה אז אייפון אף פעם לא נתקע לי אפילו לא פעם אחת.

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה בנתקע?

נתקע ממש וצריך להוציא סוללה ולהפעיל מחדש או סתם מקרטע בין מסכים?

איזה רום אתה מריץ עליו? ניסית להחליף?

הרצתי CM9 על SGS1 יותר מחצי שנה והוא עבד תמיד כמו ביום הראשון.

אופציה נוספת כמו שכבר אמרו - wipe+factory reset+התקנה מחדש רק של מה שצריך בלי אפליקציות זבל.

גלקסי נקסוס נשמע כמו אופציה טובה - מערכת נקיה של גוגל בלי השטויות של החברות/מפעילות.

הוא יחסית לא כזה חדש (יצא ביחד עם SGS2 כשהיום כבר יש SGS3).

הסמסונג/HTC החדשים כנראה מספיק חזקים כדי לעבוד חלק גם בעוד שנה עם ICS או כל מערכת הפעלה מעכשיו.

הם גם יקרים יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

elik-belik- לא יודע מה היה עם שאר הפלאפונים שראיתי(גלקסי 1 ו-2 בני שנה שעובדים ממש רע יחסית לחדשים) אבל בפלאפון שלי, למרות שאני מחליף רומים, ובין היתר מוחק את כול החרא שהיה לפני, אני יכול להגיד לך שהוא עובד פחות טוב ממה שהיה.

hans- איזה סוני? כי ראיתי כמה דגמים שלהם(ARC S ומטה) ובוא נגיד שממש לא התרשמתי.

Ave- ה-HTC היו חדשים יחסית?

וחשבתי מאוד על האייפון 4 לאחר חוות דעת מהאנשים שאני סומך על הדיעה שלהם(לא בסיגנון של" וואלק אחי, אייפון זה הכי טוב שיש!!11") אבל המחיר שלו, בארץ בכול אופן, פשוט הזוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה בנתקע?

נתקע ממש וצריך להוציא סוללה ולהפעיל מחדש או סתם מקרטע בין מסכים?

איזה רום אתה מריץ עליו? ניסית להחליף?

הרצתי CM9 על SGS1 יותר מחצי שנה והוא עבד תמיד כמו ביום הראשון.

אופציה נוספת כמו שכבר אמרו - wipe+factory reset+התקנה מחדש רק של מה שצריך בלי אפליקציות זבל.

גלקסי נקסוס נשמע כמו אופציה טובה - מערכת נקיה של גוגל בלי השטויות של החברות/מפעילות.

הוא יחסית לא כזה חדש (יצא ביחד עם SGS2 כשהיום כבר יש SGS3).

הסמסונג/HTC החדשים כנראה מספיק חזקים כדי לעבוד חלק גם בעוד שנה עם ICS או כל מערכת הפעלה מעכשיו.

הם גם יקרים יותר.

נתקע ממש וצריך להוציא סוללה, מקרטע בין מסכים, מגיב לאט למגע, לא מסוגל להתמודד עם כמה אפליקציות במקביל למרות שפעם יכל להתמודד. בקיצור- כול החבילה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי סמסונג אז המצב סביר בקסטום ופחות טוב בסטוק

אצלי ה-S2 גם בסטוק (ICS) לא היה נתקע. אבל כן, עדיף קסטום דוגמת CM9, כדי להעיף את כל הbloatware.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגלאקסי 2 שלי פרוץ ומקוסטם מפה עד תאילנד לא נתקע.

הדיזייר אס המקורי והבתול של אישתי גם כן משרת אותה ללא תלונות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן הנקסוס ניראה כמו האופציה המתבקשת, אבל הבעיה שהוא לא נמצא מספיק זמן בשוק על מנת שבאמת יהיה אפשר לדעת אם הוא ממשיך לעבוד חלק או שהוא גם יתחיל לקרטע.

הוא נמצא בשוק בדיוק שנה. זה בערך כל אורך החיים של סמארטפון ממוצע. המערכת שלו משודרגת מדי כמה חודשים. אין תקיעות, אין בעיות, עובד כמו שעון. האלטרנטיבה האחרת היא כמובן אייפון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...