Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור תתקין רום (CM9 כלשהו) ולא יתקע לך, רום מקורי בDEFY הוא לא שמיש.

היה לי DEFY שעבד מצויין, החלפתילGALAXY NEXUS כדי לשחק GTA3, גם עובד מצויין, על הדרך התרגלתי מאוד למסך הענק.. והפעם עם הרום המקורי של גוגל בלי דאגות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליאור, עברתי כבר כמעט את כול הרומים של הדפיי(כולל ה-CM9), כולם עם קרנלים מותאמים הכי טוב שאפשר, ועדיין המכשיר עובד לא טוב.

אבל כן, כמו שזה ניראה עכשיו האופציה היא נקסוס, אלא אם עכשיו המחיר של האייפון 4 ירד משמעותית לאחר הצגת האייפון החדש.

ד"א, אם כבר, אייפון שיקנה בארה"ב, יעבוד כמו שצריך בארץ? אפשרי להתקין לו מקלדת בעברית?

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע את המונח "מתחיל לקרטע" בנוגע למכשירים סלולריים (מכל מותג).

או שהוא היה "עגלה" מהיום הראשון, או שלא...

המכשירים האלה לא סובלים מ"הזדקנות" של חומרה.

בדיוק כמו מחשבי PC, לא וכן.

לא - כי עייפות החומר בדברים האלה לא משפיעה על ביצועים. היא כן גורמת לתקלות, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

כן - כי עם התקדמות החומרה, מפתחי אחרים ואפליקציות (וגם מפתחי מערכת הפעלה עצמה) יוצאים מנקודת הנחה שאתה מדי פעם משדרג את החומרה שלך, ולכן הם יכולים ליצור תוכנה שגוזלת יותר משאבים, לכן עם הזמן המכשיר, שבזמן קניה היה טס, היום נהיה איטי כמו צב, ואיפוס הגדרות או התקנה מחדש פותרים את התקלה בדיוק עד שאתה משחזר את כל העדכוני מע"ה והאפליקציות.

נראה לי שסמסונג זה כמו רנו של פעם. אם אין לך מזל, נדפקת.

בניגוד לרנו, לסמסונג יש איכות ייצור אחידה של מוצרים. הכל עניין אם אתה מחפש "יפה" (שבמקרה הזה מה אתה עושה עם אנדרואיד, לך תמשכן כליה, תקנה iמוצר™, ותעזוב את כולנו בשקט), או "אופה" (שבמקרה הזה לא יפריע לך לאג קטן, כל עוד הוא לא יהיה מוגזם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בניגוד לרנו, לסמסונג יש איכות ייצור אחידה של מוצרים.

אני לא בטוח. זה הדבר היחיד שיכול להסביר את העובדה שהגלקסי S2 שלי נתקע, עושה ריסטרטים ובאופן כללי מתנהג בצורה רנדומאלית ולעומת זאת יש כאלה שאומרים שאני ממציא הכל וזה בעצם באשמתי. העפתי את הרום המקורי כי הוא היה איטי ונתקע. עכשיו אני עם CM10 (אחרי שהייתי עם CM9), הוא יותר טוב מהמקורי כי הוא פחות איטי, אבל עדיין נתקע, אפליקציות קורסות ובלי לעשות ריסטרט לפחות פעם ביום לא הולך. גם התרגלתי לזה שהטלפון חצי יום בטעינה. הוא מחזיק 10 שעות בערך.

מילא אם זה היה קורה רק אצלי, אז הייתי אומר שיש בעיית חומרה, אבל אצלי בעבודה חצי מרוצים מהטלפון וחצי מקללים אותו. הרוב עם רום מקורי. כמות הבאגים ברומים של סמסונג זה ביזיון. גם ב CM לא חסר.

emotion of motion

פורסם
עכשיו אני עם CM10 (אחרי שהייתי עם CM9), הוא יותר טוב מהמקורי כי הוא פחות איטי, אבל עדיין נתקע, אפליקציות קורסות ובלי לעשות ריסטרט לפחות פעם ביום לא הולך. גם התרגלתי לזה שהטלפון חצי יום בטעינה. הוא מחזיק 10 שעות בערך.

אז אולי תחזור לCM9?

אתה מתקין משהו שאפילו המפתחים עצמם אומרים שהוא לא גמור, ולא מתאים עדיין לשימוש כdaily driver, ומתפלא שהוא קורס לך. רום CM צריך להתקין כשהוא לפחות בשלב RC.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עברתי כבר כמעט את כול הרומים של הדפיי(כולל ה-CM9), כולם עם קרנלים מותאמים הכי טוב שאפשר, ועדיין המכשיר עובד לא טוב.

בטוח שהתקנת "כמו שצריך" כולל wipe מלא?

נשמע מוזר ש CM9 עדיין לא עובד כמו שצריך.

פורסם
אז אולי תחזור לCM9?

אתה מתקין משהו שאפילו המפתחים עצמם אומרים שהוא לא גמור, ולא מתאים עדיין לשימוש כdaily driver, ומתפלא שהוא קורס לך. רום CM צריך להתקין כשהוא לפחות בשלב RC.

התקנתי את ה CM10 ברגע שהוא יצא משלב הניסוי (יום חמישי האחרון). כרגע הבעיות שלו זה בעיקר זליגות זכרון. ב CM9 עדיין היו לי תקיעות ובעיות.

אני לא חושב שהמכשיר גרוע, הוא פשוט מתאים יותר לגיקים שאוהבים להחליף רומים כל הזמן. מי שרוצה טלפון עם פחות בעיות, מוטב לו בפלטפורמה אחרת.

emotion of motion

פורסם

היי,

ממליץ על הNEO V של סוני.

קניתי אותו לאשתי לפני כשבועיים והוא מעולה. עובד מהר, טאצ' נוח, עם כל מה שצריך ובמחיר סביר.

שאלה למבינים,

על הקופסה הייתה מדבקה שניתן לשדרג לICS 4. איך עושים את זה?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
התקנתי את ה CM10 ברגע שהוא יצא משלב הניסוי (יום חמישי האחרון). כרגע הבעיות שלו זה בעיקר זליגות זכרון. ב CM9 עדיין היו לי תקיעות ובעיות.

אני לא חושב שהמכשיר גרוע, הוא פשוט מתאים יותר לגיקים שאוהבים להחליף רומים כל הזמן. מי שרוצה טלפון עם פחות בעיות, מוטב לו בפלטפורמה אחרת.

אתה טועה בגדול

אני כבר המון זמן עם CM7 על DESIRE HD, מידי פעם מחליף רום למשהו אחר לבדוק אם יש דברים טובים יותר.

בכלליות CM7 עובד מעולה על המכשיר שלי, וגם על סמסונגים בכלל. הבעיה היחידה היא סוללה שהייתה ידועה עוד כשהמכשיר יצא לשוק בגלל שהסוללה קטנה מידי.

גם לי היו הבעיות שאתה מתאר, בסוף זה היה בגלל צריבה לא נכונה של הרום ואחרי ניקוי מלא המכשיר עובד מעולה. עוד יותר מזה, עם הזמן המכשיר הפסיק להינעל על GPS למרות שהוא מצא לווינים, מסתבר שעם ההחלפות של הרומים נכנס יותר מידי זבל והיה צריך לבצע ניקוי מערכת דרך הטרמינל סרבר במכשיר.

אז שוב, כנראה הבעיה היא שהמכשיר שלך עבר החלפות רום בצורה לא נכונה ונשאר הרבה זבל שגורם להתנגשויות.

דבר ראשון תעשה ניקוי מלא של הכל (קודם גיבוי כמובן), אחרי זה תתקין CM9 ואל תתחיל להתעסק ברומים לא בשלים.

גם אני חושב להחליף את המכשיר שלי, והייתי לוקח נקסוס, אבל הוא מיושן והגלקסי 3 יקר מידי. MIUI הוציא מכשיר משלו משהו חזק מאוד במחיר של כ-400 דולר, אולי אני אלך בכיוון שלו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני ממליץ על האייפון בתור מכשיר שעושה עבודתו נאמנה מבחינת עבודה רציפה ללא תקיעות.

ברשותי אייפון 4S, פרוץ עם לא מעט תוספים, והמכשיר עובד מצויין. מדי פעם יש תקיעה פה או תקיעה שם,

לא משהו רציני מדי. אם אני אפרמט אותו ולא אשתמש בשום תוספים שיכבידו

עליו המכשיר יטוס ויתקע פעם בירח מלא. את החסרונות והיתרונות האחרים שלו אני לא אפרט כאן,

או מה המתחרים מציעים, כי זו דעתי לגבי המכשיר על תקיעות ובאגים. כל אחד והצד החזק/חלש שלו.

ואל תשכח, זה סה"כ מכשיר אלקטרוני, טבעו להתקע. כמו שמטבע האדם הוא ללכת לשירותים

פעם אחת ביום לפחות.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
היי,

ממליץ על הNEO V של סוני.

קניתי אותו לאשתי לפני כשבועיים והוא מעולה.

אני מזהה פה טרנד, גם קניתי לאשתי :lol:.

לא מכשיר מהיר אבל אין לו את ההשהייה המעצבנת שמתרחשת באופן רנדומלי

בכמה טלפונים של סמסונג.

בנוגע לעדכון - טוב לדעת, אצלי זה לא היה רשום על הקופסה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ה-S2 שלי לא נתקע. מאז העדכון ל-ICS הוא זריז וקליל עוד יותר.

תתקין רום בלי שטויות של סמסונג, ואז זה יהיה מטוס טורבו סילון.

פורסם
אני מזהה פה טרנד, גם קניתי לאשתי :lol:.

לא מכשיר מהיר אבל אין לו את ההשהייה המעצבנת שמתרחשת באופן רנדומלי

בכמה טלפונים של סמסונג.

בנוגע לעדכון - טוב לדעת, אצלי זה לא היה רשום על הקופסה.

אכן טרנד והאמת שלאור המלצתך בדקתי וקניתי.

כפי ששאלתי, איך עושים את העדכון?

לבד? באמצעות המוכר? ספק?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...