Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גש לפה:

http://www.sonymobile.com/global-en/tools/pc-companion/

תוריד את התוכנה של SONY, תחבר את הטלפון למחשב ב-USB ועקוב אחר ההוראות.

העדכון ל-4.1 יתבצע אוטומטית (בתנאי שתאשר, כמובן :) )

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה טועה בגדול

אני כבר המון זמן עם CM7 על DESIRE HD, מידי פעם מחליף רום למשהו אחר לבדוק אם יש דברים טובים יותר.

בכלליות CM7 עובד מעולה על המכשיר שלי, וגם על סמסונגים בכלל. הבעיה היחידה היא סוללה שהייתה ידועה עוד כשהמכשיר יצא לשוק בגלל שהסוללה קטנה מידי.

גם לי היו הבעיות שאתה מתאר, בסוף זה היה בגלל צריבה לא נכונה של הרום ואחרי ניקוי מלא המכשיר עובד מעולה. עוד יותר מזה, עם הזמן המכשיר הפסיק להינעל על GPS למרות שהוא מצא לווינים, מסתבר שעם ההחלפות של הרומים נכנס יותר מידי זבל והיה צריך לבצע ניקוי מערכת דרך הטרמינל סרבר במכשיר.

אז שוב, כנראה הבעיה היא שהמכשיר שלך עבר החלפות רום בצורה לא נכונה ונשאר הרבה זבל שגורם להתנגשויות.

דבר ראשון תעשה ניקוי מלא של הכל (קודם גיבוי כמובן), אחרי זה תתקין CM9 ואל תתחיל להתעסק ברומים לא בשלים.

גם אני חושב להחליף את המכשיר שלי, והייתי לוקח נקסוס, אבל הוא מיושן והגלקסי 3 יקר מידי. MIUI הוציא מכשיר משלו משהו חזק מאוד במחיר של כ-400 דולר, אולי אני אלך בכיוון שלו.

כמו שאמרתי, אני אשם, בדיוק כמו האנשים שהרכב שלהם נתקע כל יומיים, זה גם באשמתם. אפשר לחשוב שלהתקין רום זו פעולה מסובכת. כמו שכתבתי, מראש עברתי מהרום המקורי כי היו לי מלא בעיות ואמרו לי שזה בכלל הרום של סמסונג. אני לא היחיד, חצי מהאנשים שקיבלו את הטלפון מתלוננים על בעיות. רובם עם רום מקורי.

כשעברתי ל CM9 הטלפון לא עבר שחזור עם טיטניום בכלל. התחלתי מטלפון לכאורה חדש. כנ"ל לגבי כשעברתי ל CM10.

מספיק לעשות חיפוש קטן ב xda-developers בשביל לראות שאני לא היחיד. יש להמון אנשים בעיות.

emotion of motion

פורסם

מה זה להמון אנשים?

ברור לך שמי שעובד לו תקין לא בא ומצהיר על זה נכון? וברור לך שעם כמות ענקית של מכשירים כאלה בעולם גם תהיה כמות ענקית של בעיות.

גם במכוניות זה ככה ולחפש רכב שלא יתקע לעולם ולא יעשה בעיות זה קצת לא מציאותי.

לחבר היה אייפון 4 פרוץ ומעודכן לגרסה אחרונה, כמות התקיעות שהיו לו שם כל יום (מסך קופא וכלום לא מגיב גם לא ניסיון כיבוי) יכולה להיכנס לספר שיאים של גינס בכיף. ובכל זאת אייפון לא מכשיר רע. בעיות היו ויהיו תמיד אם זה מתקלות אקראיות ואם זה מתקלות יזומות של היצרן כדי שתאלץ להחליף חלק כזה או אחר והוא יעשה את הרווח.

אחרי שתעשה סטטיסטיקה לגבי המכשיר שלך, רק אז תהיה לך האפשרות להגיד שיש עם המכשיר הספציפי עם רום הספציפי המון בעיות.

ואתה מפספס משהו בהתקנת הרום, זה שלא שיחזרת לא אומר כלום, קודם צריך לדעת לפרמט! השאלה אם ביצעת פירמוט כמו שצריך והעירו לך על זה פה מספר פעמים ולא נתת תשובה לדרך בה ביצעת את הפירמוט והתקנת הרום מחדש. יתכן ועשית משהו לא נכון או שדילגת על משהו בדרך (כמו הרבה אנשים ב-XDA שאחרי זה בוכים שיש להם המון תקלות מניסיון)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הנה עכשיו בא אליי מישהו שיש לו את הרום של סמסונג 4.0.3. בסוף שבוע הטלפון שלו קרס, זרק מלא שגיאות ומת. הוא עשה factory reset ועכשיו השעון המעורר שלו לא עובד. כיף נכון? מישהו שצריך את הטלפון לעבודה וצריך להתעסק עם שטויות.

לגבי כמות בעיות במכשירים, יש כבר סקרים על זה, כמו זה:

http://www.pcworld.com/article/244607/smartphone_reliability_and_satisfaction_iphone_tops_the_list.html

HTC למשל לאורך שנים הרבה יותר אמינים מסמסונג.

הכי מצחיק אותי זה שזאתי שאחראית פה על הנושא, החליפה לאייפון. הסיבה, דרך אגב, שלא לקחו אייפון מראש היא שאורנג' וסלקום לא הסכימו לבטח את האייפון בטענה שהוא גניב מאוד.

emotion of motion

פורסם

מי שלא יתעסק בשטויות בסידיה הסיכוי שלו להתקל בתקיעה של אייפון קלוש.

בונוס של מערכת סגורה אתם יכולים להתווקח עד מחר על זה, אבל אייפון לא פרוץ יתן פי 3 יותר יציבות מכול מכשיר מתחרה בסיגמנט.

מי שפורץ שיקח בחשבון שהוא הולך להתקל בבאגים.

לגבי HTC אז כמו שאמרתי הם משקיעים יותר במערכת משאר החברות, והתוצאה שהמערכת טובה יותר.

ועדיין אנדרואיד מראש פתוח ליותר בעיות מIOS.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני כבר שבועיים עם מוטורולה דפיי פלוס (לא יודע כמה הפלוס משנה), המכשיר סטנדרטי לחלוטין ולא נצפו כל בעיות של תקיעה.

טפו,טפו,טפו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חמודים המנהלים פה, חמשה-שה מהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מי שרוצה אנדרואיד שאין לו בעיות בכלל בכלל אז שיקנה GALAXY NEXUS.

לכל מכשיר אחר דיי חובה להחליף רום, ואז כבר מתחילות בעיות, אמנם לרוב ממש מינוריות ולא קריטיות אבל זה סיכון שלוקחים, במיוחד מי שלא מבין גדול ולא ידע איך לטפל בזה..

בנקסוס שכבר יש לי אותו חודש בערך לא נתקלתי באף תקיעה ואף בעיה עד עכשיו. בכלל.

חוץ מבעיה ממש קטנה שבחיבור למסכים חיצוניים, חלק מהמסכים מרצדים. בטח יתקנו את זה בעדכון גרסא (עוד משהו שיש כשלא צריך להחליף רום) אז זה מספיק טוב :lol:

להגיד שאייפון חסר בעיות זה אולי נכון אם משתמשים בו כמו שבאפל התכוונו ולא מתקינים מליון דברים פרוצים, שזה סבבה. אבל המכשיר פשוט מעפן, איך אפשר לעבוד עם כזה גודל מסך במכשיר כל כך יקר. כזה גודל מתאים לאיזה סמארטפון של 800 שקל, לא למשהו שמתיימר להיות הכי טוב. שלא נדבר על החובה לשימוש באייטיונז, חוסר גישה ישירה לזכרון, אין ווידג'טים, אי אפשר לעשות שינויים בקלות (בNEXUS בלי רום מיוחד ובלי ROOT אפשר להתקין מלא פיצ'רים כבר מהמרקט כמו למשל לאנצ'ר אחר וכאלה) האייפון ממש שביר, אין לו כבר יותר אפליקציות והיתרון של המערכת הפעלה שאנשים אמרו שיש כבר נעלם מאז אנדרואיד 4.0 (ובטח ש4.1)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

גודל מסך זה אולי מינוס, אבל בו זמנית זה גם פלוס, אני נהנה ממכשירים קטנים :)

liorwohl אנחנו לא ילדים , לי אישית אין זמן לשבת ולחפש איזה וידג'ט או לאונצ'ר אחר.

החלפתי צלצול ורקע בשבילי זה כבר יותר ממספיק קסטומיזציה.

ועוד לא דיברתי על דברים מיותרים כמו החלפת חייגן או תוכנת SMS.

מעבר לזה שבדרך כלל דווקה התוספים האלו הם אלא שעושים את כול הבעיות והתקיעות.

לגבי כמות האפליקציות אפל עדיין מובילים, גם בכמות וגם תבכלית.

למרקט יש היום 450K ולאפל 615K, מעבר לזה באפל אין תוכנות קסטומיזציה באפסטור ולכן אפשר לומר ש95% מהתוכנות הם תכליתיות.

במרקט לאומת זאת יש איזה 40-50% אפליקציות רק לקסטומיזציה.

לכן מבחינת תוכן אפל עדיין מוביל בענק.

מעבר לזה לגוגל אין בכלל בקרה על מה שמעלים למרקט, אתה אלול למצוא הרבה תוכנות מזוייפות, ואפילו טרויינים כמו שהיה אם TEMPLE RUN.

לגבי וידג'טים אתה צודק, אבל נחש מה, יש לי אנדרואיד ואין לי אף וידג'ט על השולחן(אני לא מוצא להם שימוש חוץ מלבזבז לי את הסוללה)

מעבר לזה אופציה פשוטה כמו יצירת תיקייה על שולחן העבודה חסרה, בנוסף בשביל למחוק אפליקציה אני צריך ללכת לתפריט ולנווט לא מעת בשביל פעולה שאמורה להיות פשוטה.

אודי A4

דימה.

פורסם

באנדרואיד אפשר ליצור תיקיות אבל לא בכל הלאנצ'רים זה משתנה.

לגבי הסרת אפליקציה באנדרואיד, לחיצה ארוכה על הקיצור דרך בשולחן עבודה פותח לי תפריט שדרכו אני מגיע לעמוד האפליקציה במרקט (ומשם מסיר אותה) או לתפריט הסרת אפליקציה של האנדרואיד עצמו. במילים אחרות, 3 לחיצות והאפליקציה הוסרה.

in the face

with a chair

פורסם

ToMeR שוב לאונצ'ר, תחליף יהיה טוב :)

אני אם סטוק של HTC וזה לא עובד ככה, צריך לחתת ידנית.

אודי A4

דימה.

פורסם

המקורי של HTC זה צרה צרורה מניסיון אישי. אני כבר מזמן עם CM עם הלאנצ'ר המקורי שלו.

הרומים של HTC נראים טוב אבל לא מציאה גדולה, הם כבדים יותר וזוללי סוללה.

גם לא ברור לי מה מונע ממך להתקין כל לאנצ'ר אחר? זה כמו להתקין כל אפליקציה.

תאר לך שבאייפון היית מערכת הפעלה שעברה שיפורים אצל אנשים פרטיים כמו באנדרואיד? אתה מבין כמה שיפורים אפשר לבצע?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...