Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנסיעות ארוכות בתקציב 60000 שקלים

harari01
שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

שמי עידן ואני נוסע כרגע במיצובישי כריזמה 99 (300K) כל יום מרחק של 172 ק"מ.

אני מעוניין להחליף לרכב קטן וחסכוני אך שיחזיק את הקילומטראז' הרב (35000 בשנה).

התקציב הוא עד 60000 ש"ח, הדגמים שהם אופציה כרגע הם:

דיהטסו סיריון 2010 אוטומט.

יונדאי I10 2010 אוטומט

סוזוקי אלטו 2011 אוטומט

חשובה לי אמינות הרכב ונוחות הנסיעה (עד כמה שאפשר...).

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם כזה ק"מ ומחירי הדלק של היום,כדאי ללכת דווקא על אופציה של דיזל/טורבו דיזל עם נטייה לגיר ידני.

תבדוק בחברות הליסינג אם יש ברשותן עדיין רנו קנגו 2009 -פחות או יותר זה בתקציב הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנסיעות הללו, יכול להיות שכדאי לך לשקול רכב גדול יותר מרכב סופר מיני. במידה והנסיעות הארוכות הן בינעירוניות, צריכת הדלק של רכב גדול יותר לא תהיה "מכה". תבדוק את הרנו מגאן ואת ניסאן טידה. ואם בכל אופן תרצה רכב קטן – המלצתי היא דווקא יונדאי i20. היא תרגיש לך בטוחה יותר מה- i10 ופחות קלסטרופובית.

גיל מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום harari01,

כל הרכבים שציינת הם אכן רכבים אמינים וחסכוניים למדי. לכולם צריכת דלק שצפויה להיות נמוכה משמעותית מצריכת הדלק של המיצובישי הישנה שיש ברשותך כרגע. האלטו והסיריון הן החסכוניות ביותר מבין השלושה, כאשר היונדאי i10 קצת פחות חסכונית אך ההבדל די קטן. בנוסף לדגמים האלו אני ממליצה לך לבדוק גם את ניסאן מיקרה, שגם היא מכונית חסכונית מאוד בקטגוריה הזאת, אמינה ולא יקרה לאחזקה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...