Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההימור שלי - הגודל - זה נכנס לו בקלות לרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל לא יוצא בקלות. זה דורש ניתוק של הכבלים ומשאיר לך חוטי מתח חיים שזה מאוד לא בטיחותי.

אני לא רואה את ההגיון פה.

פורסם

הדבר היחידי שאני יכול לתאר לעצמי זה שגב המשענת שם כל כך קטן שפשוט לא היה לו מקום למתקן שם מגבר נוסף או שלפחות פותח השרשיר חשב ככה.

הקטע הוא שהוא לא ידע שהוא בחר מתקין שיכול למתקן לו את המגברים בגג ועדיין לגרום לזה להראות מקורי :-D

יש סיבה לזה שבקושי רואים סאב וופר אקטיבי ברכבים ואחת מהן היא באמת, שאין בזה הגיון :roll:

היום גם יש מגברים קטנים שעושים עבודה ממש טובה והם פשוט נבלעים לתוך הרכב למקומות שאתה לא רואה אותם בכלל - אם כל מה שאתה מחפש זה קצת יותר הנאה ממוזיקה אין שום סיבה לא לרכוש כאלו מגברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתם לא מבינים ידידי...

האוטו ממש קטן הסאב 10" נכנס בקושי ובול!

בחרתי את זה כי זה היה נראה לי הכי הגיוני ומספיק לי מבחינת באסים

אני לא אוהב באסים חזקים.

מי שגר באשדוד אבל מוזמן לבוא לשמוע ..הבאסים משום מה למרות כל התחזיות.

נשמעים חזק וברור.

בכל אופן אני מרוצה לא הייתי משנה כלום.

תודה לכל המפרגנים

פורסם

יצא לי לראות כבר מספר רכבים בקטגוריה הזאת.

אבל הקיה הזה נראת פשוט טוב, מבחוץ אני מכיר (מאוד יפה), אבל מבפנים הרכב מעוצב פשוט ויפה.

פעם ראשונה שאני רואה תמונות של הרכב.

בקיצור מאוד יפה ותהנה מהרכב.

פלג_

פורסם

תודה פלג,

אני מצטער שאני לא יכול לענות לכל ההודעות שאתם שולחים לי לפרטי,

כי אני חבר חדש פה זה האוטו הראשון שלי.

והבנתי לפי החוקים פה שאני לא יכול לשלוח הודעות עד שאני יגיע למכסה של הודעות פה.

אני מנסה לחשוב על שאלות לפתוח הודעות אבל על הכל עניתם בעבר.

אז מי שרוצה מוזמן לחפש אותי בפייסבוק Yosi malka /

ואני יענה על כל השאלות.

תודה לכולם ממש מפרגנים פה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני הגעתי למסקנה שלמרות שאני מרוצה ברמות אחרות מהמערכת והיא באמת אדירה.

החלטתי למכור אותה ולקנות את הקצה של 2012 AVH-P8450BT

רציתי ביקורות מאנשים איך הוויז עובד?

איך העברית?

איזה עוד אפליקציות עובדות.

וראיתי שיש שני סוגי כבלים אחד עם RCA ואחד רגיל עם 3.5 PL .

איזה כבל מפעיל את הAppradio?

פורסם

גם לי קשה להאמין שלסאב הזה יש רדיאטור פסיבי אבל אם יש שם שני אלמנטים של 10 אינטש (זה מה שהבנתי משום מה) אז כנראה אחד מהם זה רק רדיאטור פסיבי.

אכן רדיאטור פסיבי - מתוך האתר של אינפיניטי:

BassLink features a 200W Class D subwoofer amplifier that provides all the horsepower needed to drive the 10" subwoofer/10" passive radiator combination.

• תוכן חדש...