Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

185.55.15. לא ניתן לאשר מידה גדולה יותר בצורה חוקית.

במידה הזו יש יוקוהמה S DRIVE ו טויו T1R. לא ניתן להשיג R1R או R888 במידה הנ"ל. לא יודע מה זה AD08.

הצמיג המקורי של הרכב הוא ברידג'סטון פוטנזה RE050 ואני משער שהוא ניתן להשגה במחיר מופקע ולא בטוח ששווה את זה.

מנסיוני - ה T1R מציע אחיזה גבוהה מאוד לרכב הזה, רק צריך למצוא את נקודת לחץ האוויר המתאים. 32 מאחורה ובין 32 ל 34 מקדימה עושים אצלי עבודה מצויינת. הדעה הרווחת בפורום היא כי ה S DRIVE הם צמיגים מוצלחים אף יותר - אין לי מושג, לא התנסתי עימם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יוקוהמה אדבן AD08 צמיג מעולה, צריך לבדוק עלויות וטריות צמיג.

קשה למצוא צמיג כזה, הג'אנט קטן והחתך גבוה.

אין סיכוי שיש אדבן במידה הזו, בדקתי, אני גם איתה.

ממליץ על הT1R ובקרוב מאוד אחליף אותו לSDRIVE לשם התנסות.

פורסם
אין סיכוי שיש אדבן במידה הזו, בדקתי, אני גם איתה.

ממליץ על הT1R ובקרוב מאוד אחליף אותו לSDRIVE לשם התנסות.

תהייה מרוצה מהיוקו.

קובי

:-)

• תוכן חדש...