Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון לגבי הבראבו..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי אז היום הייתי אמור ללכת עם הבעלים של הבראבו (שסיפרתי לכם עליה אתמול) לבדיקה..

למי שלא יודע 1600 ידנית שנת 97 יד 3 117K ק"מ

לא יצא בסוף ללכת לבדיקה, אבל ביררנו בפיאט לגבי ההסטוריה של הרכב...

עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות!! אני מחפש הרבה זמן בראבו ואני מתחיל להשתגע ..

אז ככה: ההסטוריה אומרת שהחליפו דלת תא מטען אבל בעל הרכב מתחייב בבדיקה על השלדה..אז כנראה הייתה תאונה קלה או משהו..לא מדאיג אותי יותר מדי..

עוד דבר שההסטוריה אומרת - החליפו לעיתים תכופות ברקסים ברכב - לא יודע אם זה מעיד על סגנון הנהיגה של הנהג או על מחלה של הרכב הספציפי הזה..אבל זה מדאיג

ועכשיו לדברים הגרועים:

א- החליפו ספידומטר ברכב..זה אומר שיכול להיות שמס' הק"מ שהקילומטראז' מראה לא אמיתי? ואם כן יש סיכוי לעלות בבדיקה על אי התאמה בין מצב המנוע לבין מס' הק"מ המצויין?

ב- לפי פיאט היד הראשונה הייתה מועדון של קבוצת כדורגל..המוכר דווקא טוען שיש לו דף ממשרד הרישוי שמראה שהידיים הראשונה והשנייה שקדמו לו הם פרטיות...יש לזה הסבר?

פורסם

אז אתם אומרים שכדאי לרדת מזה?

כי אני לא דווקא בכלל לא בטוח...נראה לי שאני בכל זאת ייקח את הרכב לבדיקה..

כמובן אחרי אישור של משרד הרישוי שהידיים הראשונות פרטיות..

• תוכן חדש...