Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גרוזיה הייתה הבחירה הראשונה שלי אבל היא על התפר בין אסיה לאירופה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עברתי הודעה הודעה , והדיון הזה פשוט נלקח כולו מ VIRGINS.com.

פילוסופיות בשקל על חינוך ודרך חיים - ברגע האמת , בסיטואציה - בנות יותר מבנים , נשלטות על ידי הרגש. חינוכן - טוב ככל שיהיה לא יצליח לעצור את המבט בעיניים אחרי שאמרת את הדבר הנכון.

בחורה יפה , עושה 10 צעדים ברחוב ומקבלת 11 חיזורים שונים - נרצה או לא , מד הפאסון שלה גודל מרגע לרגע.

היא כבר בתוך המועדון , יודעת מה היא שווה , מקבלת עוד 13 חיזורים ו2 צ'ייסרים על חשבון ההוא בצד הבר.

יש לה 100 הודעות "איפה את?" בוואטסאפ ועוד 30 סימני שאלה.

דבר אחד מעניין אותה , למה יש פה מישהו לידה שמפנה לה את הגב? ועוד מעז לדרוך עליה כשהוא לוקח צעד אחורה? מי זה?

אני הכי יפה פה , מה הוא חושב לעצמו? אולי לא מרגש אותו שאני כל כך יפה? אוי הוא גם נראה טוב. אולי גם לו יש פאסון?

גרמת לה לשים לב אלייך ,הצלחת להתבלט מעל כולם.

צריך לסגור את העסקה.. יש לך פאסון לשמר.

כשכולם יגידו כמה היא היא יפה , אתה תגיד כמה היא סקסית.

כשכולם יגידו כמה העיניים שלה מיוחדות , אתה תגיד כמה הגב שלה נשי בעינייך.

ייחודיות - גם אתה , אם מתוך 10 נשים 9 יגידו שאתה מצויין ורק אחת תגיד שאתה ממוצע - היא תהיה זאת שתזכור וזאת שתרצה להוכיח לה שאתה מצויין.

פעם , מרבית האנשים יכלו להתספק בבינוני.

היום , כולם רוצים את ההכי טוב , מה שהיא לא יודעת.. שזה רק לכמה שעות.

פורסם

:roflmao:

תגובת השבוע

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עברתי הודעה הודעה , והדיון הזה פשוט נלקח כולו מ VIRGINS.com.

.

.

.

היום , כולם רוצים את ההכי טוב , מה שהיא לא יודעת.. שזה רק לכמה שעות.

שאני אבין, פתחת ספר של אומנות הפיתוי בשביל לפתוח את הפוסט הזה? אינני מתכוון להעליב אך הקורסים האלה מלמדים אנשים איך לשחק אותה משהו שהם לא אמורים להיות-למרות ששוב, עם הישראליות זו גישה שלצערי די רווחת וחבל.כאן כולם משחקים את המשחק.

לדעתי כל "אמנות הפיתוי" זו מסחטת כסף שמתאימה רק למנטליות הישראלית ורק לסוגי טיפוסים מסויימים.

אדם שבא בגישה רצינית לא צריך לבוא עם מסכה-בסופו של דבר אחרי כמה שעות (או כמה כוסות/אמצעי מניעה) המסכה נופלת וכאן זה החיים האמיתיים, לא איזה טקסט מספר כלשהו במידה ושני הצדדים מחליטים שיש כאן משהו רציני.

אחרי חודש-חודשיים עם הבחורה, כאן לא יעזרו מסכות, משפטי מפתח או "שמירת פאסון" כי הכל מסתכם באופי של האדם ובהתנהגות שלו. שום משפט מפתח לא יציל אותך כאשר בסיטואציה הראשונה במערכת יחסים שדורשת את ההתייחסות והפעולה שלך אתה נכשל כשלון חרוץ.

בחורה רצינית תקלוט אותך ללא משחקים וגם תעריך אותך יותר על כך. ושוב, איני מדבר על הישראלית המצויה שהאף שלה נמצא בעננים.

מי שמכיר אותי יודע שאני לא רזה עם קוביות בבטן (למרות שארוסתי מאוד רוצה..) אבל בסופו של דבר תמיד באתי בגישה של "זה אני" בלי לשחק משחקים, וזה מה שהביא אותי למצב שלי היום (חתונה עוד מעט). הישראליות פסלו את זה על הסף-גם בגלל שלא התכוונתי לרדוף אחריהן או לפרוש להן שטיח אדום.

מה שהכי יכול להמחיש את המצב היא הסיטואציה הבאה:

יצאתי עם ישראלית, ובפגישה השניה היא קיבלה ורד. מיותר לציין שהחלטתי שפגישה שלישית לא תהייה, כי התשובה שקיבלתי היתה "אף אחד לא הביא לי ורד בפגישה השנייה, ציפיתי להרבה יותר". והיא לא היתה מלכת יופי, אלא מישהי ממוצעת שהכרתי דרך חברים.

יצאתי לדייט שני עם הבחורה שנהפכה עם הזמן לארוסתי. בפגישה הזו היא קיבלה ורד-והיא לא נשארה אדישה.

לאחר כמה חודשים שאלתי אותה כבדרך אגב מדוע היא התרגשה, והתשובה שלה הדהימה אפילו אותי-"ישראלים שיצאתי איתם הביאו לי בפגישה השנייה דברים הרבה יותר יקרים מהורד הזה, אך לא אמרו לי את הדברים שאני באמת רציתי לשמוע ולדעת שאני חשובה להם".

אני חושב שזה די מסכם את ההבדלים בין הישראליות לרוסיות. לא סתם אמרתי שהרוסיות הן מליגה אחרת לגמרי. אם הישראליות היו לוקחות פרומיל מהגישה של הרוסיות איך להתנהג לאנשים, היה לנו הרבה יותר קל להסתדר ביחד.

פורסם

אבי

זה אחלה משפט, היא לא תבין למה אני מתכוון, היא תתחיל לחשוב :"זה טוב? זה לא טוב?".

יש לך עוד משפטים דומים?

פורסם

״שריר התאומים שלך מאוד נשי בעיני״

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מתן,מה בדיוק מביאים בדייט שני? ורד מקובל,מכובד יפה... איזה מתנה אני צריך להביא לה בדיוק בדייט השני?

למרות שפעם באתי לאסוף מישהי מהבית ובטעות קניתי 2 ורדים שהיו דבוקים אחד לשני ... ואמא שלה פתחה את הדלת וגם קיבלה ורד.

יצירתיות רבותי,יצירתיות :twisted:

פורסם
שאני אבין, פתחת ספר של אומנות הפיתוי בשביל לפתוח את הפוסט הזה? אינני מתכוון להעליב אך הקורסים האלה מלמדים אנשים איך לשחק אותה משהו שהם לא אמורים להיות-למרות ששוב, עם הישראליות זו גישה שלצערי די רווחת וחבל.כאן כולם משחקים את המשחק.

לדעתי כל "אמנות הפיתוי" זו מסחטת כסף שמתאימה רק למנטליות הישראלית ורק לסוגי טיפוסים מסויימים.

אדם שבא בגישה רצינית לא צריך לבוא עם מסכה-בסופו של דבר אחרי כמה שעות (או כמה כוסות/אמצעי מניעה) המסכה נופלת וכאן זה החיים האמיתיים, לא איזה טקסט מספר כלשהו במידה ושני הצדדים מחליטים שיש כאן משהו רציני.

אחרי חודש-חודשיים עם הבחורה, כאן לא יעזרו מסכות, משפטי מפתח או "שמירת פאסון" כי הכל מסתכם באופי של האדם ובהתנהגות שלו. שום משפט מפתח לא יציל אותך כאשר בסיטואציה הראשונה במערכת יחסים שדורשת את ההתייחסות והפעולה שלך אתה נכשל כשלון חרוץ.

בחורה רצינית תקלוט אותך ללא משחקים וגם תעריך אותך יותר על כך. ושוב, איני מדבר על הישראלית המצויה שהאף שלה נמצא בעננים.

מי שמכיר אותי יודע שאני לא רזה עם קוביות בבטן (למרות שארוסתי מאוד רוצה..) אבל בסופו של דבר תמיד באתי בגישה של "זה אני" בלי לשחק משחקים, וזה מה שהביא אותי למצב שלי היום (חתונה עוד מעט). הישראליות פסלו את זה על הסף-גם בגלל שלא התכוונתי לרדוף אחריהן או לפרוש להן שטיח אדום.

מה שהכי יכול להמחיש את המצב היא הסיטואציה הבאה:

יצאתי עם ישראלית, ובפגישה השניה היא קיבלה ורד. מיותר לציין שהחלטתי שפגישה שלישית לא תהייה, כי התשובה שקיבלתי היתה "אף אחד לא הביא לי ורד בפגישה השנייה, ציפיתי להרבה יותר". והיא לא היתה מלכת יופי, אלא מישהי ממוצעת שהכרתי דרך חברים.

יצאתי לדייט שני עם הבחורה שנהפכה עם הזמן לארוסתי. בפגישה הזו היא קיבלה ורד-והיא לא נשארה אדישה.

לאחר כמה חודשים שאלתי אותה כבדרך אגב מדוע היא התרגשה, והתשובה שלה הדהימה אפילו אותי-"ישראלים שיצאתי איתם הביאו לי בפגישה השנייה דברים הרבה יותר יקרים מהורד הזה, אך לא אמרו לי את הדברים שאני באמת רציתי לשמוע ולדעת שאני חשובה להם".

אני חושב שזה די מסכם את ההבדלים בין הישראליות לרוסיות. לא סתם אמרתי שהרוסיות הן מליגה אחרת לגמרי. אם הישראליות היו לוקחות פרומיל מהגישה של הרוסיות איך להתנהג לאנשים, היה לנו הרבה יותר קל להסתדר ביחד.

המשפט האחרון שלי די היה אמור להעביר את המסר - התכוונתי לאומנות הפיק-אפ.

אם כי אני מאמין בלב שלם , שלכולם , לפחות בהתחלה חייב להיות משחק קטן , ואפילו קצת בהמשך הדרך , לשמר את התשוקה , לא לקחת את הבת זוג כמובן מאליו , לחזר גם אחרי שכבר כבשת.

התגובה שלך מובנת לי וזה בסדר , היא גם נכונה מאוד.

פשוט , מבין כל הפוסטים המתמרמרים על מצב אני החלטתי לקחת את הבעיה ולהתמודד איתה, במקום , לקרוא לכולכם להגר לרוסיה?

טיפונת יותר פרקטי , ממש טיפה.

האם אתה מוצא את הפוסט שלי ילדותי? חסר הבנה? לא קשור למציאות?

אני פשוט מתאים את עצמי לתקופה בחיי , כשאגיע לנקודה בה ארצה מישהי באמת , סביר להניח שזאת תהיה אחת שלא תיפול בפניי ה"שיטה" שפרסמתי קודם.

אתם יכולים לצחוק על העניין עם הגב , אבל יש סיפור מאחוריי זה.

ישבתי ליד בחורה במקום מסוים וספרתי לפחות 3 בחורים שניגשו אליה בגישת ה"עיניים"..

עשיתי את שיעורי הבית שלי , ראיתי שהיא עם חולצה שפתוחה בגב , אהבתי את מה שראיתי והחלטתי לתת מחמאה ייחודית עם פאנצ' מצחיק.

מה שיצא מזה זה בדיחה לדורות , כשנשאלה לידי "מאיפה העיניים האלה?", פניתי לבחור ואמרתי "חכה שתראה את הגב".

בסופו של הלילה , קיבלתי הרבה גב - אולי כי זה מה שעושים בדוגי.

פורסם

לא מבין מה זה החירטוטים האלה, ורד? דברים יותר יקרים בדייט שני? תגידו נפלתם על השכל או שכולכם חננות על שמרגישים צורף לפצות על משהו? :roll:

בחורה שאוהבת את הבחור שהיא יוצאת איתו לא צריכה מתנות קיצ'יות מפגרות ובטח לא מתנות יקרות ובטח ובטח לא בדייט ראשון, שני או שלישי.

תצאו מנקודת הנחה שבחורה שיוצאת איתך לדייט שני כבר בכיס שלך אחרת לא היה המשך לדייט הראשון, עכשיו רק נותן להמשיך להיות בן אדם נחמד והמשך של הדייט הראשון וזה ילך במסלול הרצוי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

למרות שפעם באתי לאסוף מישהי מהבית ובטעות קניתי 2 ורדים שהיו דבוקים אחד לשני ... ואמא שלה פתחה את הדלת וגם קיבלה ורד.

יצירתיות רבותי,יצירתיות :twisted:

ראיתי פעם סרט שה״עלילה״ שלו התחילה בדיוק ככה. אתה שליח פיצה או שרברב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי מי שאומר שישראליות קשות הבעיה היא אצלו, בסוף כולן מתחתנות ולכולם היו בני זוג.

אם הן היו כאלה קשות כמו שאתם מציגים היינו עכשיו מוקפים במאות אלפי בנות רווקות עם אף בשמיים.

לתת ורד פגישה ראשונה/שניה זה מתכון לאסון וזאת שאמרה שציפתה ליותר הייתה מקבלת סטירה עם הרגל האמצעית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
ראיתי פעם סרט שה״עלילה״ שלו התחילה בדיוק ככה. אתה שליח פיצה או שרברב?

התעוררתי מאוחר וגנבו לי את הפוסט...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שרברב שמטפל בצנרת נשית :wink:

וגם במקרה ההוא שהבאתי ורד זה רק כי לבחורה קראו ורד. ומשום מה זה היה נראה לי נחמד :|.

מדברים על פדיחה? יצאתי לכמה פגישות וזה נקטע אבל באלגנטיות עם בחורה נורא חמודה,בקיצור מסתבר שהייתה לה אחות תאומה.

יושב עם חבר'ה במסעדה כזאת על חוף הים והיא עוברת על ידי כאילו אני לא קיים, באתי עד השולחן שלה ומטיח בה "יה פלצנית" "יה סנובית" והמשך :wink:

פתאום היא מתחילה להתכרכר מצחוק ואומרת לי אני ימסור לאחותי ד"ש ממך :shock: ואז התחלתי לשים לב להבדלים קטנים :-P

• תוכן חדש...