Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו דו"ח תאגיד של 3000 שקל ומינוס 8 נקודות על עבירת מהירות של נסיעה ב120 קמ"ש בכביש 90 ואני עשיתי את העבירה כי משטרת ישראל החמודה שמה כנראה מצלמת מהירות חדשה שלא ידעתי עליה :cry: בקיצור האוטו שאני נוהגת עליו זה אוטו חברה,שמעתי שפשוט אפשר להסב על שמי את העבירה ואני אקבל קנס של 750 שקל ומינוס 8 נקודות,אני לא אבקש מאבא שלי שיעשה את זה כי הוא כבר קיבל זימון לקורס לנהיגה מונעת אז אני לא אדפוק אותו,הבעיה היא שאני נהגת חדשה,הרישיון אצלי כבר שנה,אני לא יודעת כל כך מה התוצאות של עבירת מהירות לנהג חדש,מה יכול לקרות?

פורסם

1. ראשית - צריך לודא שאכן הרכב שלך הוא זה שצולם. יש לעתים שגיאות בפענוח הצילומים, גם אם מדובר בתופעה נדירה.

2. אני מניח שמקום העבודה הוא זה שהעביר לך את הודעת התשלום ושהוא לא מוכן לשלם 3K בשמך. אולי יסכימו להוריד לך 3K מהמשכורת? לא יודע אם דבר כזה מקובל במקומת עבודה ואם את מסכימה לכך.

3. אם תודי בעבירה - על ידי תשלום של קנס בן 750 ש"ח - את עלולה להדרש למבחן נהיגה (תיאוריה ו\או מעשי) וכן תקופת הנהג החדש תתאפס - ותתחילי למנות שנתיים של "נהג חדש" מהתחלה. אבל זו החלטה של רשות הרישוי.

4. כנהגת חדשה היית צריכה להיות ערה לכך שהיחס למספר עבירות לגבי נהג חדש נוקשה במיוחד, ועבירת המהירות היא אחת מהן - ולכן עלייך להקפיד מאוד על נסיעה במהירות המותרת, וכמובן על שאר חוקי התנועה.

5. אני מניח שיהיו כאן כל מיני יועצים שיציעו לך דרכים "לגרור" את ההודאה בעבירה עד גמר תקופת הנהג החדש, כדי שסעיף 3 לעיל לא יחול עליך. איני יודע עד כמה עצות אלה יעילות.

אני מקוה שלמדת את הלקח - את בתחילת דרכך כנהגת, סעי כחוק!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עשית את העבירה בגלל שמשטרת ישראל שמה מצלמה שלא ידעת עליה? :roll:

בשם משטרת ישראל אני מתנצל שלא שלחנו לך מכתב המפרט את מיקומי כל המצלמות וכל הניידות של אגף התנועה.

ובשם אוצר המדינה אני מודה לך על ההכנסה שהכנסת לקופת המדינה. בזכותך לא נעלה החודש את הבלו על הדלק.

אהה... בעצם כן נעלה... ציבור הנהגים במילא פראיירים וישלמו... אבל תודה בכל מקרה!

ועכשיו לענייננו, דו"ח תאגיד אכן מוכפל פי ארבע מסכום הקנס לאדם פרטי ולכן הקנס שלך הוא 4*750 ש"ח = 3,000 ש"ח.

את אכן יכולה להמיר את הדו"ח על שמך ואז סכום הקנס יעמוד על 750 ש"ח ותקבלי במתנה 8 נק' חובה (זה במבצע היום).

אך שימי לב, מכיוון שאת נהגת חדשה ועבירה על מהירות היא אחת העבירות שבתוספת השלישית לפקודת התעבורה ונהג חדש שעובר על אחת העבירות שנמצאות שם מחוייב לעבור מחדש את הרישוי שלו.

כלומר, יחייבו אותך לעבור שוב תיאוריה וטסט.

זה ככל הנראה יעלה לך יותר מה-3,000 שקל של הקנס ולכן תשקלי שוב את עניין העברת הקנס על שמך.

פורסם

3 וחצי בלילה,הכביש ריק,120 קמ"ש זה לא ביג דיל

האוטו של אבא שלי ואבא שלי הוא המנהל של החברה הוא סתם מביא לי לנהוג עליו זה לא שאני עובדת איתו או משהו

זה 100% שיחייבו אותי לעבור טסט מחדש?

פורסם

לא בהכרח טסט מעשי אולי רק תיאורטי תלוי בצבר הנקודות עד לסיום מועד הנהג החדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
3 וחצי בלילה,הכביש ריק,120 קמ"ש זה לא ביג דיל

האוטו של אבא שלי ואבא שלי הוא המנהל של החברה הוא סתם מביא לי לנהוג עליו זה לא שאני עובדת איתו או משהו

זה 100% שיחייבו אותי לעבור טסט מחדש?

לא אמרתי שזה ביג דיל ודעתי על אכיפת המהירויות הללו ידועה לכל.

משרד הרישוי רשאי להורות לנהג חדש שעבר את אחת העבירות שבתוספת השלישית לבצע טסט ו/או תיאוריה מחדש.

מהנסיון שלי, זה קורה ב-99% מהמקרים.

פורסם

כאן כתוב,שאין נקודות לרכב חברה אלא אם הדו"ח מוסב אלייך.

http://www.rechev.net/50683/888540333

זו גם הסיבה שהקנס מוכפל פי 4 (בגלל שלא יודעים מי נהג ברכב ולמי לחלק את "סוכריית" הנקודות.

אם יש אפשרות שיורידו לך את הקנס מהמשכורת, עדיף שיישאר כך ולא להעביר את הדו"ח על שמך-אחרת, זה עלול לגרום הסתבכות מיותרת מול משרד הרישוי.(אמנם קנס מוקטן אבל רישום 8 נק' חובה ואח"כ עבירה הכי קטנה -זימון לנהיגה מונעת,שלא לדבר על כך,שנהג חדש עלול לקבל "החזרת תקופת נהג חדש" לפי שיקול משרד הרישוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שוב,לא יכולים לי להוריד את זה מהמשכורת כי אני בכלל לא עובדת זה האוטו של אבא שלי שהוא המנהל חברה והוא מביא לי לנהוג עליו,אני יכולתי לבקש מאבא לקחת את זה על עצמו ולתת לו 750 שקל אבל הוא כבר קיבל זימון לקורס לנהיגה מונעת אז זה ידפוק אותו עוד יותר..אין לי עבירות קודמות בתכלס,יכולים פשוט לוותר על כל הדברים שמסביב ורק לתת לי קנס ונקודות?

והבחור ששאל איפה זה היה אז זה היה בכביש 70 בצומת עבלין

פורסם

קודם כל - אכן מדובר בכביש מסוכן, למרות השיפורים בשנים האחרונות.

שנית - העונש הוא עסקת חבילה. לא תוכלי לחמוק מכל מרכיביה. הדרך היחידה היא שאבא ישלם 3,000 ש"ח קנס בשם החברה בשם החברה ואז העונש לא יוצמד לגליון ההרשעות של אף אחד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עובדת לא עובדת

אולי אובדת

שאביך ישלם את הקנס של ה 3000 ש"ח וכך תפתרי מכל הצרות.

לא לך נקודות ולא לו נקודות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן,

אבל אחרי שאביה ישלם 3000 ש"ח אולי הוא יחשוב פעמים, האם להביא לה את הרכב להבא או לא להביא :roll:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברת צעירה ונכבדה - אני מאחל לך שלכל הצרות שלך יסתכמו ב-3,000 ש"ח.

כנהגת חדשה את אמורה להיות ודעת ל"תוספת השלישית" ובמיוחד לעניין הגבלת המהירות.

להבא קפידי על תקנות התנועה, קלה כחמורה, כדי לשמור על עצמך ועל ארנקך.

פורסם

אני כולה בת 18 ..3000 שקל קצת גדול עלי אבל מה לעשות אשלם את זה..

חוקים מטומטמים,עלק ליסוע 90 קמ"ש בכביש ריק באמצע הלילה..עשיתי רישיון על אוטו לא על חמור

• תוכן חדש...