Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כולה בת 18 ..3000 שקל קצת גדול עלי אבל מה לעשות אשלם את זה..

חוקים מטומטמים,עלק ליסוע 90 קמ"ש בכביש ריק באמצע הלילה..עשיתי רישיון על אוטו לא על חמור

גברת צעירה ויהירה, מתחיל להמאס לי מהתגובות שלך. בינתיים את מראה לא רק ילדותיות אלא גם חוסר חוכמה. חוק הוא חוק, בין אם הוא מתאים לך ובין אם לאו. מגבלות המהירות נקבעו מכל מיני סיבות, יתכן שאינן מעודכנות, אבל הן מחייבות אותך, אותי ואת כל מי שנוהג על כבישי ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ונראה לך שזה באמת מעניין מישהו שזה היה באמצע הלילה?

חוק זה חוק ומחובתך לא לעבור עליו

אגב, למה לא נסעת עם וויז אם את לא יודעת איפה יש מצלמות?

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
אני כולה בת 18 ..3000 שקל קצת גדול עלי אבל מה לעשות אשלם את זה..

חוקים מטומטמים,עלק ליסוע 90 קמ"ש בכביש ריק באמצע הלילה..עשיתי רישיון על אוטו לא על חמור

אני ממליץ לך, שאביך ישלם את השלישייה. זה אולי יקר יותר, אבל ימנע אי-נעימויות משניכם.

אף אחד כאן לא אבא שלך, ולא בא לחנך אותך ולהגיד לך נו נו נו, למה נסעת יותר מ-90, אבל את צריכה להבין שיש כאן אנשים שמעירים לך על הנהיגה, לא מתוך כוונה לחנך או לזלזל, אלא בכדי לתת לך עצה שאולי תעזור לך להימנע ממצבים לא נעימים בעתיד.

אני, כשקורה לי מצב לא נעים או מסוכן, גם אם זה באשמת נהג אחר, תמיד שואל את עצמי "מה אני עשיתי לא בסדר, ואיך יכולתי למנוע את זה?" אני ממליץ לך לשאול את עצמך את אותה השאלה ןתראי שזה ישפר את הנהיגה שלך.

בכל מקרה, אם לא ראית את המצלמה, אז זה כן מראה על חוסר מקצועיות, וזה בסדר, כי סה"כ את נהגת חדשה וטבעי שתעשי טעויות. כולנו עושים אותם עד היום, ויש כן אנשים שנוהגים יותר שנים משאני ואת ביחד חיים.

הבעיה היחידה היא, שבכביש, כל טעות עלולה להסתיים במוות, ואולי גרוע מזה, ולכן אני ממליץ לך בחום להירגע עם הביטחון העצמי המופרז שאת מפגינה (כי תראי לאן הוא הוביל אותך) ולנסות להקשיב לאנשים, שאם כל הכבוד יש להם קצת יותר ניסיון.

בהצלחה בשיחה עם אבא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...