Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האקסנט שלי שנת 2000 עם כבר 223 ק"מ על השעון, ידנית.

קניתי את הרכב עם מנורת צ'ק אינג'ין דולקת.

בהתחלה הרכב לא הניע מדי פעם אחרי עמידה ממושכת בשמש, אחרי מספר דקות הרכב היה מניע.

תקופה מאוחרת יותר התחלתי לעבוד עם הרכב והמנוע הגיע לטמפרטורות די גבוהות ואז התחילה תופעה שהרכב התחיל לגמגם רק אחרי לחיצה על הדוושה עד הסוף ועוד השהייה קטנה הטורים עלו והרכב נוסע.

הבעיה הזאת הולכת וחוזרת אני משער שזה קורה כשהרכב חם, והתופעה מחריפה עם מזגן.

העשן הנפלט מסריח ולפעמים יוצא מעט עשן לבן.

החלפתי בשבועיים האחרונים: פילטר אוויר, שמן ופילטר שמן, פילטר דלק, פילטר למזגן (שהיה חסר :?), חוטי הצתה, פלאגים של דנסו.

עוד יום יומיים אני אמור לקבל OBDII נקווה שיעזור בפתרון התקלות.

תודה מראש לכל המסייעים תבורכו מן השמיים,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אין ספק שהמודל+קילומטרז מעידים על מנוע עייף וסימני העשן הלבן מעידים על צריכת שמן אך בכל מקרה דאג לניקוי מערכת הדלק ע"י תוסף טוב.

הנורה יכולה להעיד גם על ממיר פגום/סתום שיגרום גם לתופעות דומות לאלו שציינת.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

חבל שסתם זרקת כסף על שיטת מצליח כי במחיר החלקים שקנית והחלפת הייתי כבר מיתחבר לסורק תקלות ומסדר את הבעיה במדוייק וללא ספק היית יוצא זול יותר ממה ששילמת עד כה ולא ממש עזר. ולמה קנית רכב שהמנורת מנוע שלו דולקת? המנורה הזו היא לא ליופי.

פורסם

אם יוצא עשן לבן עם ריח, על פניו נראה שהרכב קרוב למצב של ראש מנוע עקב שריפה של שמן-כי אמרת שהטמפ' ברכב עלו.

יתכן שבנוסף נתפס לך הטרמוסטט ולכן אינך מקבל אינדיקציה על התחממות יתר וממשיך לנסוע כך.

במקום להשקיע בכל הדברים הללו היית צריך ללכת למוסך כבר עם הופעת הנורה. חבל שרכשת את הרכב כך בלי לבדוק מה משמעות הנורה והמשכת לנסוע כך.

ד"א, האם המשכת לנסוע עם נורה דולקת, והאם היא דולקת גם עכשיו? מתי קנית את הרכב וכמה זמן הוא אצלך?

פורסם
אם יוצא עשן לבן עם ריח, על פניו נראה שהרכב קרוב למצב של ראש מנוע עקב שריפה של שמן-כי אמרת שהטמפ' ברכב עלו.

אני חושב שהתכוונת לנוזל קירור. כשאטם ראש המנוע נפרץ נוזל הקירור חודר לתא השריפה, לא שמן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קניתי את הרכב עם מנורת צ'ק אינג'ין דולקת.

נורת צ'ק אינג'ין ביונדאי אקסנט אומרת אחד הדברים הבאים:

*ייתכן והממיר תקול, מתחמם על יתר המידה ובגלל זה הנורה דולקת(למשל בחורף הנורה לא תדלק על תקלה בממיר עקב זה שקר

בחוץ אז הממיר לא מתחמם).

*בעיית התנעה באמבולייזר המקורי של הרכב ,כלומר: ביונדאי אקסנט כמו ברוב הרכבים ישנו אמבולייזר מובנה ברכב,האמבולייזר

באקסנט נמצא במפתח הרכב,והמכשיר שקולט את האות שמגיע מהמפתח נמצא בחישוק מסביב לחור ההתנעה,ישנם הרבה מקרים

כאשר האנטנה שנמצאת בחישוק הזה(לא רואים את האנטנה) נפגמת ואז הקליטה של האמובלייזר לא פועלת,כאשר דבר זה

קורה,אתה לא תוכל להתניע את הרכב שלך,כדאי להתניע בצורה תקינה אתה צריך שעל לוח השעונים שלך יופיע ציור של רכב קטן

כזה עם ציור של מפתח עליו,אם נורה זו לא דולקת בהתחלה שאתה פותח את הסוויץ,אז הרכב לא יתניע לך וחבל סתם לנסות

להתניע שלא יהרס הסטרטר,פשוט תצטרך ללחוץ על המפתח ועל החישוק וזה מתניע,או לגשת ליונדאי(רק יונדאי יכולים להחליף לך

את זה) ולהחליף את החלק,אם אני לא טועה לפני שנה וחצי ככה אמרו לי שהמחיר של זה בסביבות 800 ש"ח,אני לא רוצה

להתחייב לך על המחיר אז תבדוק.

בגלל זה הרכב לפעמים לא מתניע לך ורק אחרי כמה דקות זה מצליח להתניע.

* נורת הצ'ק אומרת עוד משהו,שאתה מתחיל בנסיעה והאוטו מגמגם עד שאתה נותן גז חזק ורק אז האוטו מתחיל נסיעה חלקה ,זה

זה אומר שיש לך בעיה בחיישן אוויר ברכב ועקב כך נגרם הגמגום שקורה בתחילת נסיעה.

מצטרף לנאמר פה לפני ברגע שהנורה נדלקה היית צריך ללכת לחבר את הרכב למחשב ושיבדקו מה בדיוק הבעיה במקום להתעסק בדברים מסביב.

אני אישית ממליץ לך מניסיון לגשת משה זר הזרקות בפתח תקווה,כמו כן חיים י' הוא חבר פורום שעובד שם,תוכל להתעייץ איתו.

בהצלחה בהמשך..

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם
אני חושב שהתכוונת לנוזל קירור. כשאטם ראש המנוע נפרץ נוזל הקירור חודר לתא השריפה, לא שמן.

טעות, טועים, טעינו.

תודה על התזכורת 8)

פורסם

מאך, תכין את הילקוט לבית הספר עוד מעט מתחילים הלימודים, אל תשכח לקנות חולצה לשיער ספורט.

מאור30, יש לך שם יפה, אין פה שום שיטת מצליח את כל מה שהחלפתי צריך להחליף בלאו הכי ברכב שהוזנח כמו שלי.

שמן מנוע היה שחור, נוזל בלמים היה שחור, במערכת קירור היה מים, לא היה פילטר מזגן כלל, פלאגים היו שחורים משחור ובקושי הצלחתי להבריג אותם החוצה, חוטי הצתה הגיע הזמן להחליף בלאו הכי, כנ"ל פילטר אוויר.

אלעד צדוק, הפעם אתה לא צודק, כאן זה פורום עשה זאת בעצמך (או שהשתנו פה כמה דברים מ2005?)

נורת הצ'ק אינג'ין נדלקת בהרבה רכבים כמו שלי ללא סיבה מהותית, היום אני מקבל OBDII אז יהיה מעניין :evil: זאת לא סיבה לא לקנות את הרכב.

הטעות שלי הייתה שלא עשיתי לרכב את היישור קו הזה עוד כשקניתי אותו לפני חצי שנה.

יוסי גו תודה על האינפורמציה אני מקווה שהיא מדוייקת..

אני חושד בחייישן חמצן תקול (שבלאו הכי צריך להחליף בק"מ כזה) אבל נחכה לתוצאות.

עוד תופעה כשהרכב מניע הוא לא מניע בצורה חלקה אלא יש מכה קטנה וזה מריח כמו מערכת הצתה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יוסי גו תודה על האינפורמציה אני מקווה שהיא מדוייקת..

האינפורמציה נכונה ב100 אחוז,

אני בעלים של אקסנט 2001 זו שבתמונה.

מכיר כמעט כל תקלה ברכב הזה.

תעדכן מה נאמר בבדיקה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

• תוכן חדש...