Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום ניקוי יסודי פירקתי מצערת,מייצב סולונואיד,נשמים וצינורות נשמים..

הרכבתי הכל חזרה, מינוס מהמצבר נותק,

מה עוד צריך לעשות עכשיו? איך מתבצע איפוס וכיול למצערת/חיישן מצערת/סולונואיד ?

פשוט לחבר מינוס חזרה ולהניע?

תודה מראש.

פורסם

לאחר פירוק המצערת עלייך לבצע כיול בסיסי בעזרת VAG-COM .

במידה ופירקת או שיחקת עם הבורג של הכיוון הבסיסי של הפרפר כנראה תצטרך להחליף את בית המצערת.

איזה כייף לי :)

פורסם

בבורג עצמו לא שיחקתי ולא פירקתי אותו.

הרכב נוסע מצויין גם יותר טוב זה בטוח.

השאלה אם ניתוק וחיבור מינוס מהמצבר מספיק?

לפי פורום בחול כתבו שזה מספיק...רציתי לוודא בכל זאת

פורסם

מה שקורה זה מוציא את המצערת מכיול שהוגדר ע"י היצרן אך גם לדעתי זה קיצוני מידי להחליף על כך מצערת ופשוט אפשר להיתחבר למחשב החברה ולהיתכוונן מחדש לפי מה שאני יודע.

פורסם

לא ניתן בעזרת 'מחשב החברה' לבצע את הכיול לאחר פירוק או פתיחה של הבורג מכיוון שלא קיימת פונקציה כזו בתוכנה.

פורסם

ועל פי אילו תסמינים ניתן לדעת שאכן זה המצב וצריך "להחליף מצערת "? במה זה מתבטא בדר"כ?

תודה

פורסם
לא ניתן בעזרת 'מחשב החברה' לבצע את הכיול לאחר פירוק או פתיחה של הבורג מכיוון שלא קיימת פונקציה כזו בתוכנה.

אבל תגיד מרק, ברגע שמיתחברים עם סורק למחשב ניהול המנוע ברכב ניתן לראות את התהליכים והמדדים בזמן עבודת המנוע כך שאם הבורג הנ"ל לא מכוון ייראו חריגות במדדים אלה לא? ועל פי כך פשוט לכוון. אני טועה?

פורסם

בנוסף לזה נגיד ופירקו את הבורג אפשר להחזיר אותו על פי סימונים שעשו לפניי בדיוק לאותו מצב בו הוא היה ...או שאני טועה ואם כן אז מדוע?

פורסם
אבל תגיד מרק, ברגע שמיתחברים עם סורק למחשב ניהול המנוע ברכב ניתן לראות את התהליכים והמדדים בזמן עבודת המנוע כך שאם הבורג הנ"ל לא מכוון ייראו חריגות במדדים אלה לא? ועל פי כך פשוט לכוון. אני טועה?

במידה ותפרק או תשנה את הכיוונון הבסיסי של הבורג שלמעשה מגדיר מצב אפס למנוע צעדים אתה לא תוכל לבצע שום איתחול בעזרת VAG-COM מכיוון שהמחשב הניהול יזהה תקלה במצערת.

ברמת העיקרון אם אתה בעל ניסיון ומכיר את את מבנה המצערת תוכל לבצע כיול בסיסי ולשם כך אין צורך בסורק אלא בשלב מאוחר יותר.

• תוכן חדש...