Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוסף לזה נגיד ופירקו את הבורג אפשר להחזיר אותו על פי סימונים שעשו לפניי בדיוק לאותו מצב בו הוא היה ...או שאני טועה ואם כן אז מדוע?

אחרי שתטפל בכמה עשרות רכבים עם בעיות במצערת אולי תוכל לבצע כיול מחדש של המצערת על-ידי הבורג.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא הבנת אותי מרק,

נגיד ולפני שפירקו את הבורג סימנו את מיקומו המדוייק בעזרת טיפקס לדוגמה, והבורג הוחזר למקומו המדוייק בשנית,איפה הבעיה פה לא הבנתי?

סתם מתוך סקרנות

פורסם

אין לי ספק שרק בעל ניסיון צריך להיתעסק עם מצערות ברכבים שכאלה אבל מה שהיה חשוב לי לדעת בסופו של דבר שלא צריך לזרוק את המצערת במידה ונגעו בבורג וכן ניתן לסדר זאת.

פורסם

אני חושב במרק קצת נסחף פה עם התגובות באמת של לזרוק מצערת אנשים עוד יכולים באמת לרוץ להחליף מצערות במאות או אלפיי שקלים בגלל דברים כאלה..

זה רכב שהמחשוב שלו מאוד פרמיטיבי ניתוק מינוס וחיבור מחשב מספיק כמעט בכל מצב זה גולף שנת 96 לא 2006 בוא לא נשכח כן ?

לא שאני מזלזל חלילה אבל גם לפי פורומים בחול ניתן להגיד שהמערכת שם (מחשב וכו') לא מהמתקדמים שיש כיום אז לא צריך להיסחף ולהגזים "בכיוונים וכיולים" שאם נוגעים חס וחלילה אז זורקים מצערת לפח.

הכל באופן חיובי כן ?

פורסם
לא הבנת אותי מרק,

נגיד ולפני שפירקו את הבורג סימנו את מיקומו המדוייק בעזרת טיפקס לדוגמה, והבורג הוחזר למקומו המדוייק בשנית,איפה הבעיה פה לא הבנתי?

סתם מתוך סקרנות

טיפקס לא יעזור במקרה הזה אלא רק בעל מקצוע מומחה יוכל להחזיר את הכיוונון הבסיסי של המצערת.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב ההתחמקות מתשובות מפורטות ומקצועיות לא עוזרת.לא נורא אתה ולא אף אחד אחר לא מחוייב לכלום חלילה.

תודה בכל מקרה החכמתי.

פורסם

מרק, אני גם חושב שהתשובות שנתת לא ממש ממצות את השאלות עם הכיוונים הנכונים כמו סימונים שגם אני לרוב מיסתמך על סימונים שבדר"כ לא מאכזבים כדי להחזיר משהו לקדמותו כמו בורג סל"ד או כיווני הצתה למיניהם.

• תוכן חדש...