Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

scanspeak 7100

x-box
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטנת scanspeak 7100 עד 84 ממ

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

יפה יפה! נרא ממש טוב!

רוצה גם אצלי לעשות ככה? :lol:

התחלת כבר לבנות את הכל?

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

בטח ברוסיה עושים הכל

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

פורסם

יש עוד אפשרוית

פורסם

למה ברוסיה - נעשתה עבודה מאוד דומה לזה גם כאן בארץ ברכב הקודם של ELI I וגם כן אלו היום סקאן ספיקים.

בנוסף באותה הסדנא בוצעה הקטנה של L3 או שזה בעצם היה L4 בכדי שיתאים למיקום המקורי בדש בורד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בסדר, שגם פה יודעים לעשות ,ברית מילה לרמקולים:angel::angel::angel:

פורסם
יש עוד אפשרוית

האופציה השניה של ה face plate פחות טובה, צורת הפאזה שונה מהמקור, נראה בתמונה הרבה יותר עמוק, עלול להפוך את הטוויטר לצרחני.

פורסם

אבנר,

זו באמת שאלה מעניינת, אני לא חושב שסקאן ספיק או מוראל או סיז או כל יצרן אחר שמייצר טוויטרים, סתם שם אותם בתוך FACE PLATE בקוטר 4 אינטש כי התחשק להם.

אני מתאר לעצמי שיש סיבה שקשורה לסאונד מאחורי הגודל הבלתי פרקטי בעליל לרכב הזה

אני בטוח שהם לא תכננו לבזבז סתם כסף מיותר על חומר אם הם לא הגיעו למסקנה שזה ממש הכרחי.

אתה יכול להסביר מה שטח הפנים של הFACE PLATE תורם כאן?

לפי ההבנה שלי מהרמז שנתת לגבי צרימה וצווחנות - שטח הפנים של הטבעת הזו נועד בעצם לרסן את ההספק השמיע מהטוויטר, האם אני מבין נכון?

שאלה - מה היה קורה לו הייתי מקטין את שטח הפנים של הטבעת אבל מוסיף לה חומר בידוד במקביל? יריעה בוטילנית כלומר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבנר,

זו באמת שאלה מעניינת, אני לא חושב שסקאן ספיק או מוראל או סיז או כל יצרן אחר שמייצר טוויטרים, סתם שם אותם בתוך FACE PLATE בקוטר 4 אינטש כי התחשק להם.

אני מתאר לעצמי שיש סיבה שקשורה לסאונד מאחורי הגודל הבלתי פרקטי בעליל לרכב הזה

אני בטוח שהם לא תכננו לבזבז סתם כסף מיותר על חומר אם הם לא הגיעו למסקנה שזה ממש הכרחי.

אתה יכול להסביר מה שטח הפנים של הFACE PLATE תורם כאן?

לפי ההבנה שלי מהרמז פשנתת לגבי צרימה וצווחנות - שטח הפנים של הטבעת הזו נועד בעצם לרסן את ההספק השמיע מהטוויטר, האם אני מבין נכון?

שאלה - מה היה קורה לו הייתי מקטין את שטח הפנים של הטבעת אבל מוסיף לה חומר בידוד במקביל? יריעה בוטילנית כלומר.

סקאן ספיק חברה מצויינת, נא שים לב כי בדגמי העל שלהם השימוש ב face plate עשוי אלומיניום (בין אם יצוק או עבר עיבוד cnc)

הוא עניין הכרחי, זה פשוט נמדד טוב יותר, ונשמע טוב יותר בהתאמה, בדגמים הנמוכים יותר הוא עשוי פלסטיק יצוק מתרכובת abs,

הקטנת שטח הפנים מתבצע בדר״כ כשאין ברירה, עדיף להשאר עם פני השטח הגדולים, המקוריים, גם כאשר החברה מייצר טוויטר זהה עם פני שטח מוקטנים, זה האחרון נועד לתת מענה לעולם הרכב וזאת על מנת לתת כיסוי שווקי גדול יותר.

פורסם

השאלה היא בעצם מה ההשלכות של שטח פנים גדול יותר מבחינת הסאונד.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...