Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד

asafar7
שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי לא מעט התלבטויות בחיפושים אחר רכב משפחתי בין1001 דגמים(התחילבג'טה /פאסאט/ולוו/מאזדה cx5/ספורטא'ז),הכיוון הוא הונדה אקורד.א) אלו תוספות ניתן לקבל או כדאי לדרוש?(לדגם הלקשרי)

ב)אם מישהו יכול לפרט את ההבדלים העיקריים בין דגם הלקשרי לבין הפרימיום?תודה

ג)חוות דעת על האוטו(בעקר למי שיש אחת כזו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטער מאוד על ההתערבות וערעור ההחלטה אך לא ברור לי (ואני אשמח אם תעיר את עיניי) מדוע מכל אלו האקורד ניצחה?

אני חלילה לא דוחף קדימה מועמדת אחרת אבל משרשורים אחרים ולאחר שבדקתי עלה כי על הנייר (לא נהגתי) מדובר בחבילה לא משתלמת במיוחד.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהגתי 2000 ק"מ לאחרונה באקורד 2011

היא בנויה מעולה, מאוד איכותית, שקטה ומבודדת רעשים חיצוניים.

זאת היתה הגרסה הבסיסית והאבזור היה עלוב יחסית למחיר. אני מניח שבדגמים היקרים יותר המצב משתפר.

שילוב מנוע/גיר עובד טוב אבל לא אהבתי את הדוושה הקשה שיוצאת מרצפת הרכב ומעודדת אותך לנהוג חסכוני במיוחד.

בסוף זה גם עבד וצריכת הדלק היתה יחסית טובה [כמעט 1 ל 11 בנסיעה משולבת].

הביצועים טובים [מדדתי 11 שניות ל100 ו 7 שניות 80-120].

מאחור לא מרווח במיוחד אבל המושבים טובים.

אני חושב שאם הייתי בהתלבטות לרכב בסגנון הייתי הולך על אחת הצרפתיות [508/3008/סי5] או מונדיאו וגם חוסך כמה שקלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שביצועי האקורד מאוד בינוניים והמחיר שלה יקר מדיי. אם משווים אותה למונדאו למשל אני חושב שהמונדאו עולה עליה בכל סעיף

המונדאו לא שומרת על ערכה. קניה של מונדאו כעת תהיה בעיתית במיוחד לאור העובדה שדגם חדש לגמרי של הפורד צפוי לצאת בקרוב יחסית.

למונדאו מזגן בעייתי, מה שיכול להיות show stopper מוחלט גם לרכב המסעיר ביותר. בנוסף יש גם מי שיעקם את האף למראה החיצוני של הפורד.

מסכים עם זה שההונדה היא לא יותר מ "בסדר" ברוב הפרמטרים ולכן מתומחרת הרבה מעל לערכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי לא מעט התלבטויות בחיפושים אחר רכב משפחתי בין1001 דגמים(התחילבג'טה /פאסאט/ולוו/מאזדה cx5/ספורטא'ז),הכיוון הוא הונדה אקורד.א) אלו תוספות ניתן לקבל או כדאי לדרוש?(לדגם הלקשרי)

ב)אם מישהו יכול לפרט את ההבדלים העיקריים בין דגם הלקשרי לבין הפרימיום?תודה

ג)חוות דעת על האוטו(בעקר למי שיש אחת כזו).

במחיר שלה, האקורד מיותרת ולא תחרותית. במחיר שלה אתה יכול לרכוש רכבים הרבה יותר טובים (מונדיאו, סופרב) ואם אתה מעוניין במשהו יותר יוקרתי, אפשר לבדוק גם את ה-S60T4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל המגיבים -לאחר שהייתי באולם תצוגה וישבתי הרגשתי שהרכב גם מבחינה חיצונית וגם מבחינה פנימית חבל על הזמן.

בקשר לתמחור שלה הוא באמת גבוה (179,000 לאחר הנחה שיצאה לאחרונה)גם לאחר ההנחה ,אך האיכות שנודפת ממנה לפי דעתי שווה כל שקל.

לגבי התגובה של מייק על הפורד-מסכים עם כל מילה וזו הסיבה שאני שולל אותה כנ"ל לגבי הוולוו.שלא נדבר על הפאסאט שחושבים שהם מוכרים מכרה זהב(בכל מקרה הפסד שלהם את הכסף שלי בכל מקרה הם לא יראו יותר , יותר מדי אף למעלה מילא עם היה על מה).

לגבי הסקודה הייתי באולם תצוגה לולא התלהבתי במיוחד שמתי לב שהרבה קונים את הרכבים הללו(סופרב), ואפילו לאח שלי יש את הסקודה אוקטביה מהעבודה 8)והוא מאוד מרוצה אבל מה אני יגיד לכם הסיבה שלא בא בחשבון היא:

א.שמעתי יותר מדי על בעיות בגיר ועל חלקים מאוד יקרים(דרך אגב אישתי עבדה פעם בשירות לקוחות של פולקסוואגן והיא בוא נגיד" לא ממליצה"זה יהיה נוסח עדין לתגובה שלה אבל אני לא שללתי בעקבות הסיפור הזה אלא כמו שכתבתי מקודם בגלל יותר מדי סיפורים על כל מיני תקלות למיניהם. יכול מאוד להיות שאני טועה אבל ירדתי מזה.

ב.יכול מאוד להיות שאני טועה והסקודה היא good value for the money אבל לדעתי המותג לא חזק(אולי בקרב המוניות)ולא ממצב את הרכבים שלו בשונה מפולקסוואגן להבדיל לדוגמא מיונדאי שנותנת לקיה מרחב פעולה והתוצאות בהתאם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף, כנראה שאתה אוהב לשלם הרבה ולקבל מעט, האקורד הבסיסית לא מגיעה עם כלום וסתם רשום לה בשם "לקשרי" (מה שהיה פעם קומפורט) אפילו עד לא מזמן היא נמכרה עם טסות, על איזה איכות אתה מדבר? איפלו ידית הילוכים בציפוי עור לא מקבלים, המנוע עצל ואפילו לא שונה מהצורה הקודמת (שהייתה בבעלותי) והגיר אוטומטי ומיושן.

איך אתה יכול להשוות את הרכב הזה לפאסאט או הוולוו? , האקורד (ספציפית) אפילו לא קרובה לאיכות של הרכבים האירופאים האלו, לדוגמא תראה את רשימת האיבזור האין סופית ואת המפרט בפאסאט קומפורט (שעולה 177K) לעומת האקורד "לקשרי", בקיצור הפאסאט יותר זריזה, יותר איכותית, יותר מאובזרת, יותר בטיחותית, עולה פחות, פחות מזהמת, יותר חסכונית, ירידת ערך פחותה (מחירון אקורד לקשרי 2011 בת שנה: 144K , מחירון פאסאט קומפורט 2011 בת שנה: 161K).

גלוי נאות: אני בעלים של פאסאט 2011.

Detailer.gif
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון אני לא יודע איך הגעת למחיר של 177 כי אני יודע על 189 ולזה תוסיף עוד כרגיל בפולקסוואגן 4 על צבע ועוד כל מיני קישקושים ותגיע ל194 כמו כלום.דבר שני אתה משוחד ולא אובייקטיבי (בעלים של פאסאט 2011)ודבר שלישי אם הרכב היה כל כך טוב כמו שאתה מציין הייתי קונה אותו לדוגמא באחת הסוכנויות עם 0 קילומטר'ז ב170 ככה שאתה לא יכול לבוא ולהגיד שההונדה לא שוות ערך לפאסאט.

יכול מאוד להיות שהמחיר שלה גבוה אבל שמירת ערך לפאסאט? על מה אתה מדבר אם היו מוכרים כלכך הרבה רכבים לא היו מוסרים את הרכב הזה לסוכנויות עם ה0 ק"מ.ודבר אחרון עוד לא קניתי אז אם המחיר הסופי לא ימצא חן בעיניי זה גם ייפסל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מבצע על הפאסאט פרימיום 197K אז הם הורידו את המחיר של הקומפורטליין ל-177K , אם אתה לא רוצה צבע מטאלי יש צבע לבן ללא תוספת תשלום ואין שום קישקושים.

אני ממש לא משוחד, זה לא שהמלצתי לך לקנות את הרכב אמרתי שאין מה להשוות, אני לא יודע אם אתה יודע אבל הרכב נבחר לרכב השנה (2012) בקטגוריה שלו ע"י MOTOR TREND.

אולי לא שמת לב אבל רשמתי שהייתה לנו אקורד דור קודם והאיבזור פשוט בושה כמו בחדשה המיושנת. (הייתה לנו גם פאסאט 2007 ככה שאני יודע שהחדשה הרבה יותר איכותית מהקודמת.) נראה לי שהשנאה שלך ליבואן מעוורת אותך, אם אתה מתעקש בכל מקרה להשוות אז: פאסאט , אקורד.

רק שתדע שב-2011 נמכרו 1283 פאסאט (לא כולל פאסאט CC ) ו709 אקורד (כל הגרסאות) , לגבי ירידת ערך אתה מוזמן לפתוח מחירון על אותם דגמים של שנה קודמת ולראות בעצמך שההונדה ירדה הרבה יותר (עלתה בול אותו מחיר כמו הפאסאט 189K ).

בקשר לסוכנויות יש מצב שהם הזמינו למישהו והתפוצצה העסקה לך תדע...

Detailer.gif
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את האיבזור שבאקורד, גם לא בפאסאט, אבל האקורד בחיצוניותה ובתחושה שהיא מעניקה לנוסעים בה ( ויצא לי כמה פעמים לשמש בה כנוסע ), קרובה הרבה יותר ללקסוס נניח ואילו הפאסאט נראית כמו ג'טה גדולה מעט וזה הכל, מה שאגב גם נכון בחלקו. ובהחלט ניתן להבין את מי שמעדיף באותו מחיר את היפנית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בכלל על מה לדבר, האקורד היא אחת המתחרות הפחות טובות בקטגוריה אם לא הכי פחות טובה שבהם.

נתחיל עם הגיר, גיר אוטומטי רגיל 5 הילוכים בלבד. לכל המתחרות ללא יוצא מן הכלל יש גיר של 6 הילוכים לפחות או גירים מתקדמים יותר כגון גיר רציף בטיוטה או כפול מצמדים בפאסאט. מפרט זה משפיע באופן ישיר על ביצועים נחותים יותר בפועל של האקורד וצריכת דלק גבוהה יותר מהמתחרות.

מלבד זאת גם המנוע של האקורד הוא החלש בקטגוריה.

מלבד זאת המרחב הפנימי באקורד הוא מן הקטנים בקטגוריה אם לא הקטן שבהם.

האקורד מיושנת ולמעשה למעט שינוי עיצוב מהדגם הקודם היא לא מחדשת כלום.

דרך אגב שלא תגיד שאני משוחד כמו תגובתך לגבי המגיב עם הפאסאט, אז גילוי נאות לאבא שלי יש אקורד מנוע 2.5 מהדגם הקודם ואני עדיין חושב שהאקורד החדשה לא ברת תחרות למתחרות בקטגוריה.

לכל הפחות הייתי מחכה למאזדה 6 החדשה שתגיע בסוף שנה זו, היא תגיע עם טכנולוגיית סקייאקטיב ואולי עם מערכת בלימה שאוגרת אנרגיה, שזה אומר ביצועים עדיפים תוך כדי חסכון בדלק. הרכב צפוי להציג שיפורים בכל תחום וללא כל ספק יהיה עדיף על האקורד הנוכחית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רועי ממש הוצאת לי את המילים מהפה התחושה הפנימית היא עדיפה לדעתי מהפאסאט ומעוד הרבה מתחרות.

אמנון הבנתי שרכשת לאחרונה את המאזדה cx5 אז קודם כל מזל טוב! גם אני חשבתי לקנות ולכן הלכתי לאולם תצוגה אני חייב להגיד שכן התרשמתי ממנו לטובה אבל במבט שני היא נראיתה לי כמו מאזדה 3 מוגבהת והמרחב הפנימי נחמד אבל לפי דעתי לא משהו(מבלי חס וחלילה לקלקל לך).

כשתשב על ההונדה אז נראה לי שתדבר אחרת לא יודע יש משהו בה(מפנק אני מוכרח לציין) שלא הרגשתי באף אחת אחרת אבל זו רק התחושה וההתרשמות שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע להסביר את זה אבל האקורד מעניקה תחושת יוקרה לנוהג בה שאין במתחרות למרות החוסר באבזור.

לגבי מנוע וגיר מיושנים- שטויות. המנוע חלק לגמרי גם ב7 קיי סלד, שקט לחלוטין, הגיר עובד נהדר ומתאים לאופי המכונית וגם המנופים מאחורי ההגה מוסיפים שרוצים להפיק קצת יותר.

המחיר אכן שערורייתי אבל אני מבין לגמרי קניה של אחת כזאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...