Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אפשר בבקשה המלצה לרכב לתקציב של עד 180-170 אלף

אני והמשפחה מחפשים רכב מאובזר טוב בעל מראה מנהלי מבפנים וגם מבחוץ בסגנון של סובארו xv

תודה רבה לעוזרים

חשוב לציים שחובה שהרכב היה אוטומט

וחדש לגמרה ושנתון 2012 .

פורסם

לסובארו XV אין כלכך מראה "מנהלי" במיוחד לא בעיצוב הפנים?

אתה מחפש גי'פון (רכב מדרכות) או משפחתית?

בתקציב שלך הרבה נכנס - למשל סופרב שהיא גם משדרת יוקרה, איכות, ובעלת מכלולים מכאניים מעולים, כנ"ל לגבי האינסיגניה והמונדאו!

ולגבי גי'פונים למיניהם, הייתי פונה למתחרים אחרים של הסובארו XV, שלדעתי לא מעוצב בכלל, בעל עיצוב פנים סביר מינוס, מכלולים מכאניים דיי מיושנים. כמו כן תקרא קצת ביקורת על הXV, הן לא הכי מחמיאות. עוד דבר שצריך לקחת בחשבון הוא ששוק היד 2 של סובארו קצת נפגע בשנים האחרונות. שאל בעלים של B4 או B3.

ואם אתה שואל אותי- אם קצת גי'פון אז הקיה ספורטאז' בהחלט נכנס כאן בחשבון ועוד משאיר לך כמה אלפים בכיס

פורסם

אם אתם לא צריכים בגאג' גדול תבקרו בלנצ'יה דלתא.

הרכב מרגיש יוקרתי בכמה רמות מעל המיצוב שלו.

המרווח הפנימי גדול מאוד, יותר מרוב המתחרות (למעט אולי הסופרב והמונדאו) במיוחד מאחור.

אבזור של מכונית הרבה יותר יקרה, מנוע חזק מאוד.

בצד השלילה העיצוב המוזר וצריכת דלק לא מדהימה.

פורסם

המון רכבים נמצאים בתקציב שציינת נסה לכוון אותנו לאיזה מתכון אתה מכוון ג'יפון או רכב מנהלים.

הסובארו שציינת רכב מצויין אבל פנימית הרכב נראה ומרגיש כמו ייצרן שנגמר לו התקציב למעצב פנים

ונראה זול מאוד וגם ראיתי מרגיש זול למגע יד.

המתחרים מזדה קיה המועדפים עליי,שתיי רמות מעליו ויש לנו קיה ספורטג' במשפחה 2012 וגם ניסאן קשקאי 2011.

עיצוב חיצוני הוא עניין של טעם וגם לדעתי הסובארו דיי מושכת חיצונית.

פורסם

אנחנו מחפשים קודם רכב גבוה מספיק לפס האטה ,למה הרכב שכרגע יש לנו פוגש את פס האטה והחלק של הרכב למטה שלו אומר תציל אותי .

,מחפשים רכב מרווח מבחינת של מקום גם קדימה וגם אחורה לאנשים ,לגבי זה שאמר לגמי מקום לבגאז לא חובה הרבה מקום ,

כעקרון מחפשים רכב מאובזר ,ברמה של חיישי רווח מובנים gps מובנה ,דיבורים ,והתראת חגורות ,למה אבא שלי תמיד שוכח לשים חגורה ,וחשוב לי לשמור על אבא שלי .

ולגבי העיצוב ,מחפשים משהו שיראה בסגנון מנהלים מבפנים ומבחוץ .

תודה רבה על העזרה

.אני לא יכול לפרסום תמונות של הסגנון בגלל כמות הודעות .

פורסם

סובארו XV, עם כל החיבה שיש לי לרכב הזה, לא קולע בכלל לדרישות שלך.

אני הייתי בודק את היונדאי i40, קיה אופטימה או אם אתה נעול על סובארו אז ה-B4. אם אתם חייבים ג'יפון אז בדקו את קיה ספורטאז' ומאזדה CX-5, שהם קצת יותר מרווחים ו"מעוצבים" מה-XV.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא אמרתי שאני צריך גיפ

,איך נראה לכם

קיה

אופטימה 2.0EX Premium , אוט', שנת 2012

או

יונדאי

2.0Elite i40 , אוט', שנת 2012

פורסם

מצטרף בחום להמלצה על הלנצ'יה.

לאבא שלי יש כזו כמה חדשים והוא מאוד מרוצה.

קצת מצחיק אבל הוא סיפר שהוא תפס את עצמו מחפש סיבות לנסוע:-)

אם אתם מתחברים לעיצוב החיצוני היא יכולה להיות מצוינת. מאוד מפנקת, חזקה ומפוארת, עם כל הגאדג'טים שציינת ועוד.

פורסם

CS2, סתם שאלה. המליצו לך כבר 2 אנשים על הלנציה. אתם חוששים ללכת על אחת בגלל השם? כי בהחלט מדובר ברכב מרשים פנימית וגם חיצונית הוא מעט מוזר האמנם אבל עדיין יפה ומרשים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא אמרתי שאני צריך גיפ

,איך נראה לכם

קיה

אופטימה 2.0EX Premium , אוט', שנת 2012

או

יונדאי

2.0Elite i40 , אוט', שנת 2012

לקיה יש יתרון מבחינת העיצוב החיצוני. ליונדאי יש יתרון קל בצד המנוע (קצת יותר כ"ס, קצת יותר סחיבה).

בשורה התחתונה, שתיהן טובות.

לגבי הלאנצ'יה - קח בחשבון שבמעמד המכירה יכסחו אותך חזק במחיר. זאת אומרת, יכסחו אותך חזק גם עם היונדאי והקיה, אבל יכסחו אותך ממש חזק עם הלאנ'ציה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למרות שהם לא צריכים ג'יפון, הם כן פוזלים לכיוון, לכן השם סובארו XV עלה כאן.

אני במקומם כן הייתי בודק את מזדה CX-5 יותר ברצינות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה

לגבי הרכב האמריקאי אבא שלי לא רוצה רכב אמריקאי .

לגבי הרכבים האחרים גם המזדה נעשה סיבוב ניסיון ונבחר כבר ברכב הכי מתאים לצרכים שלנו

• תוכן חדש...