Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A4 1.8T או 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

אני מתכנן לקנות אוודי A4 מהשנים 02-04 ההתלבטות הכי גדולה שלי זה בהקשר למנועים 1.8T/2.0 מבחינת צריכת הדלק הכוח של המנוע מה יסחוב את האוטו יותר טוב והאם ההפרש בכוח ביניהם הוא גדול.

בתודה מראש דניאל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנוע ה 1.8T חזק יותר. 163 כ"ס מול 130 כ"ס של דגם 2.0. יש כאלו גם בנפחים 2.4 ו- 3.0 ליטרים, הן נדירות יותר ואני לא יודע לגבי כוחות הסוס שלהן. מבין אלו שאתה מתלבט ביניהן, הייתי בוחר ב 1.8T.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ל-2400 יש 170 כ"ס ול-3000 220 כ"ס אני מכיר את כל המנועים אבל אני לא רוצה את הגדולים אתה יודע אולי מה הצרייכת דלק של ה-1.8T ו-2.0??

פורסם

לפי העמוד הזה:

http://www.edmunds.com/audi/a4/2004/?sub=sedan&ps=used

צריכה של 1.8T היא עד 8.5 בעיר ועד 12 בחוץ. אני מניח שבפועל זה יותר משהו כמו 7-8 בעיר ו 11-12 בחוץ. האתר הזה יחסית מדוייק בצריכת דלק שמוצהרות בו, אמנם בד"כ זה עדיין יותר אופטימי מבפועל אבל זה לא כמו לקרוא בפרוספקטים של רכבים חדשים ששם יש הפרשים ענקיים.

לא יודע אם יש מה לצפות שמנוע 2.0 יהיה חסכוני יותר, מדובר ברכב כבד עד כמה שאני זוכר, אפילו בהשוואה לגדולות אחרות ככה שנראה לי שמנוע 2.0 יצרוך אותו דבר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני יכול להגיד לך שהאודי הוא רכב מאוד מפנק מאובזר יפה מבפנים ומבחוץ מנוע חזק מאוד ומהנה לנהיגה, לגבי המנוע 2.0 נהגתי עליו והוא בהחלט לא מרגיש חלש אומנם לא כמו ה1.8T אבל עושה את העבודה, אבל הדלק הוא דבר חשוב פה כי הייתי מעריך 1 ל-10 ממוצע ואם אתה נוסע הרבה בתוך העיר אז אפילו פחות לא ידוע לי לגבי ה2.0 אבל אני מאמין שהוא טיפה יותר טוב בעניין הזה.

לגבי הטיפולים אני מאמין שאתה מודע לעניין שהם ממש לא זולים גם הטיפולים התקופתיים לא זולים(טיפלתי בצ'מפיון) ואם הולך חלק אז הוצאה לא קטנה בכלל, מניסיון.

בברכה,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

אני מודע לעלות הטיפולים ולאחזקת הרכב. כי יש לי אודי A4 שנת 00 עם מנוע 1.8 אטמוספרי סה"כ המנוע סבבה לגמרי ולכן התכנון שלי לשדרג לאוודי יותר מתקדמת רק רציתי לדעת את צריכת הדלק של 2 המנועים. ותודה בכל מקרה!!:lol:

• תוכן חדש...