Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מצאתי רכב מזדה 3 שנת 2007, יד שנייה כשהיד הראשונה השכרה.

הבעלים הנוכחים רכש את האוטו לפני שלוש שנים עם קילומטרז של 60,000 כשהוא עומד כרגע על 95,000.

פנים הרכב ומתחת למכסה המנוע הכל שמור, המוכר פדנט בכל הנוגע לנקיון (אני יודע זאת כי יש לנו חברים משותפים), שוטף את הרכב פעם בשבוע לבד, אני מקווה שהוא השקיע כך גם מבחינה טכנית.

קיבלתי ממנו היסטורית טיפולים, הרכב טופל במוסך מורשה כשבהיסטוריה יש בעיקר טיפולים תקופתיים (בזמן).

המוכר מבקש 46 א' ש"ח על הרכב (אצל לוי יצחק המחירון המשוקלל עומד על 44.5 א' ש"ח ואצל יד 2 46 א' ש"ח).

מה הייתם עושים במקומי?

(חוץ מלקחת את האוטו לבדיקה לפני הקנייה במידה ואני אחליט אכן לקחת אותו).

פורסם

לוקח את הרכב לבדיקה ומנסה להוריד אותו בעוד אלפייה או שתיים.

סה"כ לפי הנתונים,בהנחה שהרכב לא עבר תאונה קטסטרופלית 95,000:5=19,000 בשנה זה ק"מ סביר מאוד לרכב השכרה לשעבר.היום יש לא מעט רכבי השכרה נמכרים בגיל 2-3 עם ק"מ שלא היו מביישים רבע מק"מ של מכונית סובארו ששופכת מנוע..

החל מ-80,000 ויש גם עם 100,000 ומעלה וגם 200,000 (תסתכל באתר של אוויס ותבין).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לרכוש מאזדה 3 2008 מליסינג עם שנה שנתיים אחריות וקילומטראז' דומה.

לדעתי המחיר הריאלי הוא באיזור ה-40 אם לא למטה מזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...